Ja jestem z pokolenia,które namiętnie czytało komiksy i to nie tylko te z Kajko i Kokoszem,ale temat dotyczy tego konkretnego komiksu więc ja jako wielka fanka tego komiksu muszę przyznać,że po obejrzeniu dwóch odcinków serialu jestem zachwycona ...dubbing na plus-zważywszy na fizjonomię aktorów udzielających głosów postaciom śmiało można powiedzieć,że dubbing idealnie dobrany...ścieżka dźwiękowa też na plus,bo nie ma w niej przesadnych efektów ,a co mnie najbardziej zaskoczyło,oczywiście w pozytywnym znaczeniu,to animacja! Ta animacja jest genialna i z wielkim sentymentem patrzę na tą bajkę...u mnie ocena jest jedna 10/10!
widać, że nie masz zbyt dużego pojęcia o komiksach z tamtych czasów, a już o kajku i kokoszu w ogóle.
serial bardzo słaby i niestety bardzo daleko od pierwowzoru.
żaden prawdziwy fan KiK nie może spoglądać na ten serial bez zażenowania.
Mamy XXI wiek i to już od 21 lat,więc mam prawo mieć swoje zdanie i mam prawo myśleć inaczej niż ty! Nie narzucaj mi swojego myślenia! Co do Kajko i Kokosza,to mam całą serię komiksów,więc pojęcie o komiksach z tamtych czasów mam pojęcie! Nie wiem czego ty oczekiwałeś w tej bajce,ale mi się podoba i to z wielu powodów:
1. Nie jest robiona techniką komputerową.
2. Nie naszpikowali tej bajki efektami dźwiękowymi...
Oglądam tą bajkę jako widz,a nie krytyk filmowy,którym jak zrozumiałam ty jesteś !
Tak, jestem.
I mogę narzucać co chcę i komu chcę.
To że masz na półce jakiś komiks nie znaczy, że masz o nim jakiekolwiek pojęcie.
Po tym serialu oczekiwałem, że będzie zrobiony dobrze zarówno w warstwie fabularnej, jak i graficznej - miał w końcu komiksowy wzór, którego wystarczyło nie spieprzyć.
Oczywiście się nie udało, typowo po polsku wyszedł badziew.
Żaden prawdziwy fan KiK nie może spoglądać na ten serial bez co najmniej lekkiego zażenowania.
Rzekłem.
W swoim otoczeniu możesz rządzić ludźmi i narzucać im swoją wolę ,jeśli są to ludzie bez ambicji i bez własnego zdania -ich sprawa! Ja jednak nie jestem uległą gąską,która tylko czeka aż samiec alfa wyrazi swoją opinię i podyktuje swoje warunki... mam gdzieś twoją opinię i twoje nakazy. Nie podoba Ci się serial-twój problem ,a mi się podoba i tyle w tym temacie . ..
Rozkazywać to możesz swojej gąsce ! Nie każda kobieta musi stać przy garach! I gula mi nie skacze ,ja poprostu mam wywalone na takich facetów ,którym się wydaje,że każda kobieta musi robić to czego pan i władca jej nakazuje! Ja żyję w XXI wieku i żaden troglodyta nie będzie mną rządził! Współczuję kobietom z twojego otoczenia...
wywalone xD
właśnie widzę.
szlochasz i szlochasz, nogi ci się już trzęsą z wrażenia.
Zaskoczę cię...ja przez facetów nie szlocham! Życie jest zbyt piękne żeby przez kogoś szlochać!
mylisz się, drogie dziecko.
mam prawo wszystko komentować i krytykować co tylko zechcę.
udzielam ci tej lekcji całkowicie za darmo.
znaj łaskę pana.
Muszę cię najmocniej przeprosić bo mój 8 letni synek włamał się na moje konto, ocenił ten serial na 10 i napisał te komy mega sorry
Zgadzam się z tobą. Byłem tylko osobą, która nie przeczytała żadnego komiksu z tej kreski.