PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10023496}

Kalejdoskop

Kaleidoscope
2023
6,3 6,4 tys. ocen
6,3 10 1 6437
5,0 3 krytyków
Kalejdoskop
powrót do forum serialu Kalejdoskop

Zakończenie

ocenił(a) serial na 6

Nie spodobało mi się zakończenie. To, że wszyscy z wyjątkiem Hannah przegrali. No jeszcze ta denerwująca Judy, bo wzięła jakąś kase. Najbardziej żal mi Avy. To najciekawsza moim zdaniem postać. Honorowa, lojalna, pomaga, choc mogłaby się cieszyć życiem bogatej prawniczki. A już Judy z mężem agresywnym prostakiem denerwowała mnie najbardziej. Goodman tylko szkodził tej operacji. Doskonale zresztą zagrany. Szkoda. I nie do końca uważam vendettę za uzasadnioną. Dlaczego ktoś miał się narażać dla czyjejś żony? Owszem Rufus zwiał i ratował siebie, ale niewielu z nas jest zdolnych do bohaterstwa. Nie można od nikogo tego wymagać. Nie był związany z ta kobieta emocjonalnie. Czemu jej życie miało być ważniejsze od jego życia? Pięknie jakby pomógł, ale Giancarlo do siebie powinien miec raczej pretensję za jej śmierć. To on podjął decyzje o tej kradzieży. Przerzucił winę na Rufusa, by zdjąć z siebie brzemię winy. Naturalnie Rufus to kanalia, ale akurat za śmierć żony Ginacarlo nie odpowiada. Albo odpowiada w równym stopniu co Giancarlo. Nie bardziej

Barbarra_Ra

Czy ty czytałaś w ogóle swój komentarz? Rufus? Giancarlo? Serio? Kto pisze komentując fabułę serialu imionami aktorów? A chwilę wcześniej piszesz już serialowymi "Ava", "Judy". Serio? Brzmi tak jakbyś się chciała pochwalić, że w ogóle ich znasz (jakby to było jakieś osiągnięcie XD) - ale, że namieszałaś prawdziwe imiona ze zmyślonymi, to wyszedł niechlujny kogiel mogiel.