Oglądałem juz mase anime :) i od momentu kiedys skończyłem ogladać Kanon - do tej chwili jest on moim numerem 1 na liście :)
Polecam wszystkim !!
Wzruszająca i śliczna historia !
Dla zainteresowanych zapraszam na :
www.anime-download.go.pl
hmm za wiele jeszcze nie moge powiedziec o tym anime bo jestem co dopiero po 1 odcinku ale juz moge powiedziec ze ma ciekawa kreske i interesujaca fabule...co bedzie dalej nie wiem ale z przyjemnoscia zobacze kolejne odcinki bardzo jestem ciekawy czy Kanon jest takie swietne jak mowi wielu maniakow anime...
Za to ja mogę... po maturze pozwoliłem sobie obejrzeć 11 odcinków w dwóch posiedzeniach... jeżeli nie żal Ci fortuny wydanej na chusteczki... oglądaj. O samej fabule nic nie powiem, żeby nie psuć Ci frajdy... piszę ciągle jeszcze mając łzy w oczach... :(
uuu to az tak wzruszajace jest to anime...ja jestem teraz przy 8 odcinku i juz zaczyna sie po malutku wszystko wyjasniac...Ciekawe czy i ja sie tak rozkleje;)
Hmmm jestem na 21 odcinku i jak do tej pory mogę powiedzieć że jest to bardzo fajne anime,godne polecenia na długie wieczory.(można sie pośmiać i wzruszyć). Nie wzruszyło mnie strasznie tylko raz przy historii Makoto po policzku spłynęły mi łzy.Bardzo polubiłam postać Nayuki ta dziewczyna jest wprost niesamowita:) Nie wywarło na mnie tak ogromnego wrażenia jak "Elfen Lied" czy "Haibane Renmei".(to ostatnie to po prostu cudo:)Jednak do końca pozostały jeszcze trzy odcinki wiec kto wie....
Skończone.Moje zdanie na temat tego anime zbytnio sie nie zmieniło....jest po prostu dobre.Ostatnie odcinki jeszcze bardziej utwierdziły mnie w przekonaniu że najlepsza postacią tego anime była Nauyki. Jak dla mnie mogło by sie to skończyć na 23 odcinku. W ostatnim odcinku jakby na siłę próbowano wszystko dobrze zakończyć.(co zresztą według mnie im nie za bardzo wyszło i popsuło wcześniejszy efekt)Zapewne wiele osób sie ze mną nie zgodzi (ale muszę to napisać)postać Ayu jak dla mnie była tam nie potrzebna, nie potrafiłam sie wczuć w rolę tej "dziewczynki"No cóż to by było na tyle:) Życzę przyjemnego oglądania tym którzy jeszcze tego anime nie wiedzieli.
Ja w tym anime właśnie najbardziej lubię Ayu :D to taka słodka dziewczynka. To anime jest bardzo podobne do Clannad (podobni aktorzy, itp.) Polecam wszystkim!!!
W Kanonie przede wszystkim chodziło o Ayu? Bo niby kto opowiadał historię nieskończonego snu, jak nie pewna mała dziewczyna z plecakiem ze skrzydełkami?
Moją ulubioną postacią był bez wątpienia Aizawa Yuichi- dorastający chłopak, który mimo wielu nieszczęśliwych sytuacji, które zdarzyły mu się w pewnym górskim mieście potrafił być wciąż sobą.