PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372303}

Kanon

2006 - 2007
7,8 1,3 tys. ocen
7,8 10 1 1283
Kanon
powrót do forum serialu Kanon

Oglądałem juz mase anime :) i od momentu kiedys skończyłem ogladać Kanon - do tej chwili jest on moim numerem 1 na liście :)

Polecam wszystkim !!
Wzruszająca i śliczna historia !

Dla zainteresowanych zapraszam na :
www.anime-download.go.pl

ocenił(a) serial na 10
Tymek_3

będzie ciekawie... niedługo anime to pojawi się na domenie wbijam.pl

Tymek_3

hmm za wiele jeszcze nie moge powiedziec o tym anime bo jestem co dopiero po 1 odcinku ale juz moge powiedziec ze ma ciekawa kreske i interesujaca fabule...co bedzie dalej nie wiem ale z przyjemnoscia zobacze kolejne odcinki bardzo jestem ciekawy czy Kanon jest takie swietne jak mowi wielu maniakow anime...

ocenił(a) serial na 10
Sasayga

Za to ja mogę... po maturze pozwoliłem sobie obejrzeć 11 odcinków w dwóch posiedzeniach... jeżeli nie żal Ci fortuny wydanej na chusteczki... oglądaj. O samej fabule nic nie powiem, żeby nie psuć Ci frajdy... piszę ciągle jeszcze mając łzy w oczach... :(

pabelard

uuu to az tak wzruszajace jest to anime...ja jestem teraz przy 8 odcinku i juz zaczyna sie po malutku wszystko wyjasniac...Ciekawe czy i ja sie tak rozkleje;)

Sasayga

Hmmm jestem na 21 odcinku i jak do tej pory mogę powiedzieć że jest to bardzo fajne anime,godne polecenia na długie wieczory.(można sie pośmiać i wzruszyć). Nie wzruszyło mnie strasznie tylko raz przy historii Makoto po policzku spłynęły mi łzy.Bardzo polubiłam postać Nayuki ta dziewczyna jest wprost niesamowita:) Nie wywarło na mnie tak ogromnego wrażenia jak "Elfen Lied" czy "Haibane Renmei".(to ostatnie to po prostu cudo:)Jednak do końca pozostały jeszcze trzy odcinki wiec kto wie....

Lilithy

Skończone.Moje zdanie na temat tego anime zbytnio sie nie zmieniło....jest po prostu dobre.Ostatnie odcinki jeszcze bardziej utwierdziły mnie w przekonaniu że najlepsza postacią tego anime była Nauyki. Jak dla mnie mogło by sie to skończyć na 23 odcinku. W ostatnim odcinku jakby na siłę próbowano wszystko dobrze zakończyć.(co zresztą według mnie im nie za bardzo wyszło i popsuło wcześniejszy efekt)Zapewne wiele osób sie ze mną nie zgodzi (ale muszę to napisać)postać Ayu jak dla mnie była tam nie potrzebna, nie potrafiłam sie wczuć w rolę tej "dziewczynki"No cóż to by było na tyle:) Życzę przyjemnego oglądania tym którzy jeszcze tego anime nie wiedzieli.

Lilithy

Ja w tym anime właśnie najbardziej lubię Ayu :D to taka słodka dziewczynka. To anime jest bardzo podobne do Clannad (podobni aktorzy, itp.) Polecam wszystkim!!!

tysska

W Kanonie przede wszystkim chodziło o Ayu? Bo niby kto opowiadał historię nieskończonego snu, jak nie pewna mała dziewczyna z plecakiem ze skrzydełkami?
Moją ulubioną postacią był bez wątpienia Aizawa Yuichi- dorastający chłopak, który mimo wielu nieszczęśliwych sytuacji, które zdarzyły mu się w pewnym górskim mieście potrafił być wciąż sobą.