PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810065}

Kaos

2024
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10512
7,3 15 krytyków
Kaos
powrót do forum serialu Kaos

A jednocześnie lesbijka - więc serial musi być wspaniały !

ocenił(a) serial na 5
Amfios

Luzuj majty. Zapowiada się nieźle.

Amfios

Trzeba mieć nieźle zryty łeb żeby oceniać film po orientacji reżysera, scenarzysty - człowieka , w dodatku przed premierą. Łatwiej jest zdecydowanie ocenić np. Ciebie , po twoich glupotach, które wyplułeś ze swojego tyci mózgu :)

Zo0rk

Tylko że właśnie twórcy filmów przenoszą swe orientacyjnie na ekran, mało tego nie potrafią postawić granicy między filmem a życiem prywatnym. Najgorsze jest że zmuszają nas byśmy to akceptowali a gdy mówimy NIE nazywają nas homofobami rasistami itp. Więc zastanów się kto tu tak naprawdę ma ,,nieźle zryty łeb".

ocenił(a) serial na 9
Kalafa

widziałeś baranie greckie wazy?

ocenił(a) serial na 7
Kalafa

Faktycznie, mówienie „nie” nie działa za dobrze przy Netflixie. Polecam przesunąć kursor na odpowiedni przycisk i wyłączyć. Zapewniam, że nie powoduje to uruchomienia komentarzy o homofobii. 

Kalafa

I bardzo dobrze, czemu wy prawaki tak jęczycie, nie pasuje nie ogladaj i tyle.

Amfios

Twoje zdanie jest tyle warte co nic... szkoda, że raczysz nas tym swoim wyrzygiem... wróc do piskownicy z kumplami i dalej obszywaj murki!

ocenił(a) serial na 3
Amfios

I czarna persefona, hahahaha. Zaraz przyplącze się kasztan co będzie wmawiał że byli czarni Grecy, hahahahahaha!

użytkownik usunięty
Maciej_203

Była też w filmowym Percym Jacksonie a w serialowym dali czarnego Zeusa

ocenił(a) serial na 3

A wczoraj wyskoczyło mi powiadomienie o jakimś serialu z czarnym królem Anglii. Nawet nie patrzyłem na tytuł. Żenada:(

Maciej_203

Co w tym żenującego ? Chyba co najwyżej Twój rasizm

ocenił(a) serial na 3
ARSENDISidm

Raczej twój debilizm wrodzony, Co ty myślisz że jak ty kogoś będziesz szantażował rasizmem, to zaraz normalny człowiek się wystraszy i przeprosi? Wstawianie Murzynów za realne historyczne postacie jest właśnie debilizmem.

Maciej_203

bogowie są postaciami historycznymi ?

Maciej_203

Tak jesteś rasistą jeśli masz z tym problem

Maciej_203

Nie, nie jest , to jest konwencja artystyczna można wszystko , debilizm to stara w genach ci przekazała rasisto 
Bylbym reżyserem to jeśli miałbym taki kaprys w roli Adolfa Hitlera obsadzilb czarnoskórą lesbijkę 

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Maciej_203

powtarzam że mam to w dupie ! Niech obsadzają sobie Eskimosów , a jak jesteś taki cwany to podaj nr pogadamy przez tel , nie będziesz mnie od wyzywał anonimowo w necie

Maciej_203

Ty rasisto jeb.... Prawak pisowski, daj lepiej swojemu Kaczyńskiemu 10 złotych bo twoja ukochana partia jest zdaje się w potrzebie

Maciej_203

Przeczytaj niżej idioto , mam w dupie kogo obsadzają , to film do cholery ! Kreacja artystyczna , moga sobie obsadzić karła jak im się podoba ! I daje zakaz odpisywania mi ! Weź lepiej przelej 10 złotych Kaczyńskiemu, albo jeszcze lepiej Konfederacji, tam zrozumieją Twoje rasistowskie poglądy 

ocenił(a) serial na 3
ARSENDISidm

Najbardziej nietolerancyjni są ci co najgłośniej krzyczą o tolerancji taka jest prawda o was komuchach!

ocenił(a) serial na 7
Maciej_203

Bogowie potrafili zmieniać kształt,więc czemu nie w czarną?

ocenił(a) serial na 3
Grecaus

Weź nie marudź!

Maciej_203

Prezes Ryszard Ochódzki jak był młody to tez był murzynem!

ocenił(a) serial na 7
Maciej_203

Przecież to są mity (kity) a temu przeszkadza czarnoskóra Persefona xD

ocenił(a) serial na 10
Amfios

Czy nikt nie rozumie że to mity opisane współczesny sposób? Ciężko to pojąć? Persefona nie była czarna. Ok. Ale tutaj jest xD Hades nie nosił garniturów i nikt się nie przyczepi?? Grecy byli turbo homoseksualni i nikogo to nie interesowało tylko w Polsce musi być o to problem. Boże kocham te proste gów*noburze w komentarzach xDD 

ocenił(a) serial na 7
Amfios

Napisała scenariusz do The End of The F…king World. Więc ma kwalifikacje i to jak widać niezłe. Pewno tego też nie widziałeś.