PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127193}

Kapitan Planeta

Captain Planet and the Planeteers
1990 - 1996
6,6 6,4 tys. ocen
6,6 10 1 6387
5,1 8 krytyków
Kapitan Planeta
powrót do forum serialu Kapitan Planeta

ale obsada...

ocenił(a) serial na 7

"za bajtla" lubialem ta bajeczke, pomysl wladania zywiolami niezle mnie wkrecal ale dopiero teraz widze jaka tam byla obsada.Meg Ryan, Martin Sheen, James Coburn, Whoopi Goldberg, Sting, Ed Begley Jr., Tim Curry i Louis Gossett Jr. Robi wrazenie , prawda? moze nie takie jak obsada np the simpsons ale i tak jest niezle.
"baj jor pałers kombajn koms ... kaptyn planet!! "
pozdro dla fanow animacji :}

maciek27

nie mam nr

ocenił(a) serial na 10
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

to dla dzieci jest,my juz nie jestesmy dziecmi

maciek27

Przeczesuje cały internet w oczekiwaniu na odp.
Okazuje się, że na DVD wydany został tylko pierwszy sezon (19.04.2011) i tylko w języku angielskim - dostępne np. na eBayu. Reszty nigdy nie wydano. Faktycznie ciężko jest znaleźć cokolwiek po polsku, ale się nie poddaję. Mam jeszcze kilka pomysłów, także tego :)

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

ale nie ma sensu szukac,bo to w pl nie zostalo wydane, ja mam pierwsze 2 sezony z dubbingiem polskim,tylko sa trudnosci z zalatwieniem reszty

maciek27

W jakiej ty to masz jakości? Pełne 2 sezony czy czegoś brakuje?

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

prawie pelne 2 sezony bez 3 jakichstam odcinkow w jakosci tvrip,ale jakosc nie gra roli,bo teraz mozna przelozyc sciezke dzwiekowa do lepszej jakosci-duzo osob potrafi montowac

maciek27

Zobacz komentarze pod tym filmem: https://www.youtube.com/watch?v=DFP6tzPjbMY

Jeden gość twierdzi, że do zdobycia są sezony 1-4 - spróbuj z nim zagadać, może pomoże.

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

to jest moje konto

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

fakt-trafilem na kogos kto ma sezony 1-4 i chcialem kupic 3 i 4 to mi odpisal,ze nie sprzeda za zadna cene nikomu

maciek27

Nie sprzeda bo pewnie ich nie ma.

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

niekoniecznie-sa ludzie egoistyczni,ktorzy maja,a ccha zatrzymac sobie,ktorzy maja pieniadze,kazdy ma inny charakter

maciek27

Dokopałem się dziś do czegoś takiego jak Archiwum TVP. Okazuje się, że Telewizja Polska posiada wiele produkcji w swoim archiwum, które od wielu lat nie były nadawane w TV, ale do których można mieć dostęp za opłatą. To bardzo dobra wiadomość. Nie wiem jednak co dokładnie znajduje się w zbiorach TVP - wysłałem w tej sprawie zapytanie (konkretnie o Kapitana Planetę).

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

a jaki jest email do archiwum tvp/? chciales zapisac sobie,bo moze byc potrzebny

maciek27

Tu są wszystkie informacje: https://centruminformacji.tvp.pl/15781240/jak-sie-z-nami-skontaktowac

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

i co odpisala telewizja?

maciek27

Na razie jeszcze nic.

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

ale cennik cyfrowej rekonstrukcji filmu maja niezly-700zl za minute

maciek27

To wszystko zależy na jakim nośniku jest zapis, w jakiej jakości itd. Z uwagi na wiele niewiadomych, cena będzie ustalana raczej indywidualnie.

maciek27

Niestety, lipa. TVP nie posiada jakichkolwiek odcinków. Trzeba szukać gdzie indziej.

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

ja mowilem,ze tak bedzie,szkoda bylo pana fatygi i czasu

maciek27

Spokojnie, mam jeszcze kilka pomysłów.

ocenił(a) serial na 10
WielkiSzu

a konkretnie jakich?

maciek27

Wszystko w swoim czasie.