"za bajtla" lubialem ta bajeczke, pomysl wladania zywiolami niezle mnie wkrecal ale dopiero teraz widze jaka tam byla obsada.Meg Ryan, Martin Sheen, James Coburn, Whoopi Goldberg, Sting, Ed Begley Jr., Tim Curry i Louis Gossett Jr. Robi wrazenie , prawda? moze nie takie jak obsada np the simpsons ale i tak jest niezle.
"baj jor pałers kombajn koms ... kaptyn planet!! "
pozdro dla fanow animacji :}
Przeczesuje cały internet w oczekiwaniu na odp.
Okazuje się, że na DVD wydany został tylko pierwszy sezon (19.04.2011) i tylko w języku angielskim - dostępne np. na eBayu. Reszty nigdy nie wydano. Faktycznie ciężko jest znaleźć cokolwiek po polsku, ale się nie poddaję. Mam jeszcze kilka pomysłów, także tego :)
ale nie ma sensu szukac,bo to w pl nie zostalo wydane, ja mam pierwsze 2 sezony z dubbingiem polskim,tylko sa trudnosci z zalatwieniem reszty
prawie pelne 2 sezony bez 3 jakichstam odcinkow w jakosci tvrip,ale jakosc nie gra roli,bo teraz mozna przelozyc sciezke dzwiekowa do lepszej jakosci-duzo osob potrafi montowac
Zobacz komentarze pod tym filmem: https://www.youtube.com/watch?v=DFP6tzPjbMY
Jeden gość twierdzi, że do zdobycia są sezony 1-4 - spróbuj z nim zagadać, może pomoże.
fakt-trafilem na kogos kto ma sezony 1-4 i chcialem kupic 3 i 4 to mi odpisal,ze nie sprzeda za zadna cene nikomu
niekoniecznie-sa ludzie egoistyczni,ktorzy maja,a ccha zatrzymac sobie,ktorzy maja pieniadze,kazdy ma inny charakter
Dokopałem się dziś do czegoś takiego jak Archiwum TVP. Okazuje się, że Telewizja Polska posiada wiele produkcji w swoim archiwum, które od wielu lat nie były nadawane w TV, ale do których można mieć dostęp za opłatą. To bardzo dobra wiadomość. Nie wiem jednak co dokładnie znajduje się w zbiorach TVP - wysłałem w tej sprawie zapytanie (konkretnie o Kapitana Planetę).
a jaki jest email do archiwum tvp/? chciales zapisac sobie,bo moze byc potrzebny
To wszystko zależy na jakim nośniku jest zapis, w jakiej jakości itd. Z uwagi na wiele niewiadomych, cena będzie ustalana raczej indywidualnie.