PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36349}

Kasia i Tomek

2002 - 2003
6,7 54 tys. ocen
6,7 10 1 53833
6,7 20 krytyków
Kasia i Tomek
powrót do forum serialu Kasia i Tomek

zmieniam zdanie

ocenił(a) serial na 10

Zmieniam zdanie. W nowych odcinkach Kasi i Tomka serial przestał mi się podobać. Powtarzane ujęcia, zgrane gagi, coraz słabiej.

użytkownik usunięty
Jerzy_Zemla

Serial
Człowieku ,masz 65 lat a to jest serial dla 30 latków!! Chryste Panie! Zajmij ty się sprawami odpowiednimi do twojego wieku bo skończysz jak...

ocenił(a) serial na 10

mam
Ja doskonale wiem ile mam lat. Myślę że to nie powoduje tego abym nie mógł mieć swojego zdania na pewne sprawy. Twój komentarz wcale mnie nie uraził gdyż Ty też masz prawo do swoich opinii które ja w odróżnieniu od Ciebie szanuję. Pozdrawiam.

Jerzy_Zemla

jak to miło...
ja chyba od poczatku wiedziałam co w trawie piszczy i byłam jedną z tych , dla jktórych serial był beznadziejny...a teraz widzę, że grono si epowiększa - orzecież wszystko ma kiedyś swój koniec i po co robic coś na siłę...

ocenił(a) serial na 10
Beta

zgoda
Całkowita zgoda w poglądach. Mamy sporo oponentów ale sądzę że to się zmieni. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Beta

nie zawsze
Nie zawsze tak miło. Jakiedyś ten serial popierałem. O jego drugiej części wyraziłem się negatywnie i musiałem przyjąć kilka niezbyt miłych epitetów na forum. Trzeba mieć własne zdanie i umieć je wyrażać, natomiast agresja mnie się nie podoba. Pozdrawiam.

Jerzy_Zemla

hmm
no właśnie...do mnie też ktoś na forum miał jakieś ale...że nie lubię serialu a tak aktywnie o nim gadam...cóż - tak to już jest

ocenił(a) serial na 10
Beta

argun
Wydaje mi się że brak argumentów powoduje takie reakcje. Jest rzeczą wiadomą że gdy brakuje argumentów to ratuje się krzykiem. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Beta

Beta:Jak to "miło"
Jak to miło,że jestes tak wrednie nastawiona do ulubionego serialu wielu ludzi.Nie liczysz się z uczuciami innych.Musisz być zdesperowana że podnieca Cię mały spadek oglądalnosci serialu. Nie podoba Ci się- nie gnój serialu i jego zwolenników.To Ty oglądasz serialową chałę...

wiesz co...
chyba przesadzasz ale słowa wypowiedziane przez ciebie świadcza tylko o Twojej kulturze osobistej...hmm.nie mam przyjemności więcej z toba dyskutowac bo do pięt mi nie dorastasz...
A co oglądam i co lubie to moja sprawa...cóż każdy z nas ma swój gust i swoje upodobania...hmm jakoś nie odniosłam wrazenia bym kogoś tu "zgnoiła " jak to okresliłas...