no po prostu popłakałam się ;< jak Alfonsina dowiedziała się o śmierci Ezequiela ;<
ona teraz sama z dziećmi ; /
ja też płakałam, to była bardzo przejmująca scena... żal mi Alfonsiny, mam nadzieje że Dunant odpowie za wszystkie zbrodnie ;/
no widzaialm ostatni odcinek to wiem co się z nim stanie . tak go nie lubię kozaczek , dla ,mnie to on jest tchórz skoro rąk sobie nie brudzi , wysługuje się innymi
tak jest tchórzem, oby tylko renata się opamiętała i przestała go bronić, bo on na to nie zasługuje. A po za tym Augustin pokazuję swoją prawdziwą twarz , np. wtedy gdy renata przyprowadziła mu jego syna, ledwo się hamował myślałam że udusi i renatę i tego chłopaka (zapomniałam jego imię ;D ) . ale z drugiej strony czym była by telenowela bez "czarnych charakterów " ? ;p
mi tez go szkoda ale dzieki temu serial nie wydaje sie taki przeslodzony. jak dla mnie powinni jeszcze usmiercic roberte zeby fina naprawde oszalala:)
oglądalam osttani odcinek to wiem co się stanie ;( ja tam nawet lubię Robertę taki fajny czarny charakter ;d