PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

:)

ocenił(a) serial na 10

jak tam po rozstaniu z ukochaną telką? :) Troszkę czasu od zakończenia już minęło. Oglądacie powtórki, śledzicie forum, brakuje Wam bohaterów i telenoweli? :)

madzia124

no mi brakuje ale nie mam czasu teraz zabardzo zeby ogladac powtorki itp.... ale na pewno byla to telenowela jedna w swoim rodzaju.... teraz troche sie wciagnelam w Zakazane Uczucie.... i na tym poprzestaje bo niedlugo mam obrone pracy mgr... i inne rzeczy wiec wole sie nie wciagac..

madzia124

dodam ze Renata Z Hieronimo tworzyli swietny duet pare w zyciu prywatym mogliby spokojnie uchodzic za malzenstwo podoba mi sie ze tej telenoweli bylo wiele watkow i kazdy na swoj sposob ciekawy nie bylo nudy i absurdow... i jeszcze aktorzy grali bardzo naturlanie gdy dzialo sie cos zlego i knuli przeciwko Renacie sama przezywalam z Nia cala sytuacje tak jakby to byl ktos z mojej rodziny ktos tu kiedys pisal ze Renata byla mimo tych przeciwnosci losu zawsze usmiechnieta nie uzala sie nad soba byla taka dobra.... ale nie przeslodzona... aaaa Juan Soler tez bardzo fajnie zagral mysle ze inny aktor nie sprawdzil by sie tak dobrze... tak samo Adriana ta nowa super zagrala bo ta stara niebardzo pasowala ja np. noe rozumialam fenomenu "Morza Milosci" duzo osob zachwycalo sie ta telka byl tak czas ze ja wogole nie ogl telenowel brak czas... i wtedy slyszalam wlasnie o tej telce ale mnie ona nie zahcwycila teraz ja potarzaja ani glowna bohaterka ani ten jej partner i fabula... caly czas akcja toczyla sie kolo tej Koral a moja znajome ja tak przezywaly... a Koral nie dorasta do piet intrygom Finy to jest moje zdanie:)

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

Zgadzam się z Tobą :) Myślę że trudno będzie innym telenowela ją zastąpić, gdyż nie tylko fabuła ale cała obsada była znakomita :))) Z aktorami można była się bardzo zżyć i bardzo przeżywać ich losy. Każdy z bohaterów był ciekawy, każdy miał swój styl... Nawet te złe postaci oglądało się z przyjemnością :P:P (zwłasza zagrania Finy, którą zagrano znakomicie :p). hacjenda była również piękna, fajnie oglądało się wątki w niej zachodzące :) pracownicy byli również wspaniali i ich wątki były również ukazywane... każdego odcinka coś się działo, nigdy nie pojawiała się nuda :)))
A teraz tez oglądam Zakazane uczucie. Nie miałam w planach oglądać już żadnej telki ale przypadkowo obejrzałam kawałek odcinka, nadrobiłam pierwsze i postanowiłam oglądać (tym bardziej, że leciał wtedy tylko jeden odcinek i o 19). teraz niestety przełożyli i lecą dwa odcinki co za bardzo mi nie odpowiada i jeszcze troszke o zawczesnej prze ;/ ale oglądam bo już się wciągnęłam... Jeśli nie mogę obejrzec odrazu nadrabiam na internecie ;)

madzia124

nom aktorzy tez 1 liga hehe nom ja tez mialam juz nie ogl... Zakazane tez nawet fajne :) ale aktorzy juz ie graja tak naturalnie jak w CME ale tez mi sie podoba:)

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

Dokładnie :) nie potrafią aż tak bardzo wcielić się w każdą rolę, sytuację... ale film jest całkiem całkiem :) myślę że dopiero teraz zacznie się dziać a zwłaszcza po ślubie ;P

madzia124

nom zgadzam sie telenowela robi sie coraz ciekawsza i to mi sie podoba jak duzo sie dzieje nie lubie tych telenowel gdy ciagle sie modla lub szeptaja do uszka jak to sie kochaja... i zero akcji... :)