Czy ktos wie na jakim kanale numerze na platformie cyfra + mozna ogladac program tv6 podobno sa tam same telenowele ?? i pytanie nr2. czy ktos z was wie jaka telenowela bedzie po Zakazanym Uczuciu i czy bedzie fajna ??bo gdzies czytalam ze do 27 sierpnia bedzie Zakazane Uczucie.... z reszta juz widac ze sie konczy... dzieki z gory za odp
Nie znam do końca odpowiedzi na pierwsze pytanie, ponieważ mam Cyfrowy Polsat. Wiem natomiast, że na tv6 ma być premiera 1 telenoweli od września. I to nieprawda, że tam emitują tylko telki. Od tego są Zone Romantica i NovelaTV. Po Zakazanym uczuciu będzie Ukryta miłość z Zurią Vega i Gabrielem Soto w rolach głównych. W Meksyku telenowela odniosła spory sukces, u nas pewnie będzie podobnie, zapowiada się ciekawa fabuła.
nom i Ty chyba tez pisalas ze Amor Bravio ma byc na tv6 w necie wyczytalam ze ten porgram jest na dekoderze cyfry na 149... ale musze spr czy rzeczywiscie tam jest ale bardziej licze ze ktos doda odc na necie daniellos albo 16moniczka... w nich moja nadzieja bo na tv nie mam zabardzo mozliwosci ogladac..... a widzialas moze te telki po hiszpansku czy nie? czytalam o tej Amor Bravio ze duzo osob ogl po hiszpansku i sylvia gra tam smutna postac ale telenowela rownie dobra co CME
Tak napisałam, że AB ma być na Tv6, jednak jak się okazało, to wszystko to niestety plotka... Od 3 września Tv6 będzie powtarzało LQNPA. Zaczęłam oglądać AB po hiszpańsku w necie i jestem pod wielkim wrażeniem. Jest to kolejna supertelka z udziałem Silvii Navarro - nawet, mimo że gra smutną postać - i do tego boski Cristian de la Fuente. Poza tym sami znani aktorzy: Cesar Evora, Leticia Calderon, Flor de Sarracho, Olivia Bucio itd. Jednym słowem świetna obsada i fabuła, więc jeśli znasz w miarę hiszpański, to polecam. Bo na razie raczej nie obejrzymy jej w pl tv:/
no to szkoda wielka szkoda zawsze powtarza sie ten schemat ze puszczaja czesto telki na jedno kopyto a jak juz jest jakas dobra to albo jej nie puszcza albo trzeba dlugo czekac nawet na powtorke jak w przypadku CME zamiast powtorzyc naprawde telke godna uwagi to powtarzaja osaczona.... a pozniej pewnie triumf powtorza czy cos ;/ no znam w miare hiszpanski ale na cyzm to to ogladasz masz jakiegos linka jesli tak to napisz tutaj gdzie ogl .... bo ja kiedys chcialm znalezc ale n YOU TUBE bylo zablokowane i tylko jakies urywki dzieki i pozdrawiam :)
http://www.darkiller.com/ to adres strony, na której można oglądać telki w oryginale. Również czekam na powtórkę CME, ale liczę, iż nie zejdzie się w czasie z emisją AB (jeśli takowa w ogóle nastąpi...)
dzisiaj obejrzalam do 8 odcinka i musze sie z Toba podzielic wrazeniami telka super wlasnie taka jaka lubie czas tak syzbko zlatywal ze nawet nie wiem kiedy.... i znowu postac Sylvii niesamowita.... wielka szkoda ze tv4 ani tv6 jej nie puscilo ale dobrze ze znam dosyc dobrze hiszpanski i rozumoe prawie kazde slowo :D nauczyclam sie ogl telki hehe.....ale mysle obejrzec tak do 10 odcinka a pozniej od 100 zaczne mysle ze w miare sie polapie o co chodzi a Ty na ktorym odc jestes? dzieki jeszcze raz za linka.... a jakie sa Twoje wrazenia co do ukrytej milosci ja dzis widzialam kawalek i nie bede ogl... mysle ze akcja bedzie przewidywalna pozatym nie przepadam za Zuria Vega jest dla mnie przeslodzona
Amor Bravio jest super!!! Tv4 i 6 postąpiły bardzo głupio, że jej nie wyemitowały. Oglądałam ją już dosyć dawno i nie pamiętam dokładnie do którego odc. Potem przerzuciłam się na LQNPA i EL w tv, a AB porzuciłam i ciężko do tego wrócić. Liczę, że któraś stacja w końcu to wyemituje?!
W chwili obecnej oglądam URPEA i mam na razie mieszane uczucia. Lubię Soto, ale Zuria jeszcze mnie do siebie nie przekonała. Może z czasem akcja się rozwinie, bo mam zamiar oglądać:)
A tutaj Canal de las estrellas na żywo : http://suareztvhd.com/2012/07/canal-de-las-estrellas-en-vivo.html :)
dzieki serdeczne obejrzalam 3 pierwsze odcinki i musze powiedziec ze zrobily na mnie bardzo dobre wrazenie wlasnie takie telenowele lubie ogl.... a czy na tym darkiller dodaja regularnie odcinki Ty juz duzo obejrzalas?? juz od pierwszych odc widac ze Kamila bede duzo cierpiala w telenoweli... ale widac tez ze akcja szybko sie toczy watki nie sa walkowane i na sile ciagniete a 1 odcinek bardzo wzruszajacy? a ta Himena to siostra Kamilii prawda ona pewnie bedzie intrygowac przeciwko niej ? podobnie jak w cme roberta///