PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1415
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Czy ktos wie na jakim kanale numerze na platformie cyfra + mozna ogladac program tv6 podobno sa tam same telenowele ?? i pytanie nr2. czy ktos z was wie jaka telenowela bedzie po Zakazanym Uczuciu i czy bedzie fajna ??bo gdzies czytalam ze do 27 sierpnia bedzie Zakazane Uczucie.... z reszta juz widac ze sie konczy... dzieki z gory za odp

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

Nie znam do końca odpowiedzi na pierwsze pytanie, ponieważ mam Cyfrowy Polsat. Wiem natomiast, że na tv6 ma być premiera 1 telenoweli od września. I to nieprawda, że tam emitują tylko telki. Od tego są Zone Romantica i NovelaTV. Po Zakazanym uczuciu będzie Ukryta miłość z Zurią Vega i Gabrielem Soto w rolach głównych. W Meksyku telenowela odniosła spory sukces, u nas pewnie będzie podobnie, zapowiada się ciekawa fabuła.

petit_fleur

nom i Ty chyba tez pisalas ze Amor Bravio ma byc na tv6 w necie wyczytalam ze ten porgram jest na dekoderze cyfry na 149... ale musze spr czy rzeczywiscie tam jest ale bardziej licze ze ktos doda odc na necie daniellos albo 16moniczka... w nich moja nadzieja bo na tv nie mam zabardzo mozliwosci ogladac..... a widzialas moze te telki po hiszpansku czy nie? czytalam o tej Amor Bravio ze duzo osob ogl po hiszpansku i sylvia gra tam smutna postac ale telenowela rownie dobra co CME

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

Tak napisałam, że AB ma być na Tv6, jednak jak się okazało, to wszystko to niestety plotka... Od 3 września Tv6 będzie powtarzało LQNPA. Zaczęłam oglądać AB po hiszpańsku w necie i jestem pod wielkim wrażeniem. Jest to kolejna supertelka z udziałem Silvii Navarro - nawet, mimo że gra smutną postać - i do tego boski Cristian de la Fuente. Poza tym sami znani aktorzy: Cesar Evora, Leticia Calderon, Flor de Sarracho, Olivia Bucio itd. Jednym słowem świetna obsada i fabuła, więc jeśli znasz w miarę hiszpański, to polecam. Bo na razie raczej nie obejrzymy jej w pl tv:/

petit_fleur

no to szkoda wielka szkoda zawsze powtarza sie ten schemat ze puszczaja czesto telki na jedno kopyto a jak juz jest jakas dobra to albo jej nie puszcza albo trzeba dlugo czekac nawet na powtorke jak w przypadku CME zamiast powtorzyc naprawde telke godna uwagi to powtarzaja osaczona.... a pozniej pewnie triumf powtorza czy cos ;/ no znam w miare hiszpanski ale na cyzm to to ogladasz masz jakiegos linka jesli tak to napisz tutaj gdzie ogl .... bo ja kiedys chcialm znalezc ale n YOU TUBE bylo zablokowane i tylko jakies urywki dzieki i pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

http://www.darkiller.com/ to adres strony, na której można oglądać telki w oryginale. Również czekam na powtórkę CME, ale liczę, iż nie zejdzie się w czasie z emisją AB (jeśli takowa w ogóle nastąpi...)

petit_fleur

dzisiaj obejrzalam do 8 odcinka i musze sie z Toba podzielic wrazeniami telka super wlasnie taka jaka lubie czas tak syzbko zlatywal ze nawet nie wiem kiedy.... i znowu postac Sylvii niesamowita.... wielka szkoda ze tv4 ani tv6 jej nie puscilo ale dobrze ze znam dosyc dobrze hiszpanski i rozumoe prawie kazde slowo :D nauczyclam sie ogl telki hehe.....ale mysle obejrzec tak do 10 odcinka a pozniej od 100 zaczne mysle ze w miare sie polapie o co chodzi a Ty na ktorym odc jestes? dzieki jeszcze raz za linka.... a jakie sa Twoje wrazenia co do ukrytej milosci ja dzis widzialam kawalek i nie bede ogl... mysle ze akcja bedzie przewidywalna pozatym nie przepadam za Zuria Vega jest dla mnie przeslodzona

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

Amor Bravio jest super!!! Tv4 i 6 postąpiły bardzo głupio, że jej nie wyemitowały. Oglądałam ją już dosyć dawno i nie pamiętam dokładnie do którego odc. Potem przerzuciłam się na LQNPA i EL w tv, a AB porzuciłam i ciężko do tego wrócić. Liczę, że któraś stacja w końcu to wyemituje?!
W chwili obecnej oglądam URPEA i mam na razie mieszane uczucia. Lubię Soto, ale Zuria jeszcze mnie do siebie nie przekonała. Może z czasem akcja się rozwinie, bo mam zamiar oglądać:)

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

A tutaj Canal de las estrellas na żywo : http://suareztvhd.com/2012/07/canal-de-las-estrellas-en-vivo.html :)

petit_fleur

dzieki serdeczne obejrzalam 3 pierwsze odcinki i musze powiedziec ze zrobily na mnie bardzo dobre wrazenie wlasnie takie telenowele lubie ogl.... a czy na tym darkiller dodaja regularnie odcinki Ty juz duzo obejrzalas?? juz od pierwszych odc widac ze Kamila bede duzo cierpiala w telenoweli... ale widac tez ze akcja szybko sie toczy watki nie sa walkowane i na sile ciagniete a 1 odcinek bardzo wzruszajacy? a ta Himena to siostra Kamilii prawda ona pewnie bedzie intrygowac przeciwko niej ? podobnie jak w cme roberta///