PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1415
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Nie wiem jak ona to robi, ale Silvia w roli Renaty jest tak przekonująca i naturalna, że jeśli byłabym facetem to na pewno bym się w niej zakochała. I ten jej śmiech.
A najfajniejsza jest relacja Renaty z Gonzalem, taka ciepła i pełna miłości. Nikt by nie pomyślał, że nie jest jej prawdziwym ojcem.
Uwielbiam ten serial. :D Jest o niebo ciekawszy od TDA.

cocco03

Zgadzam się. Silvia jest przepiękna, serial jest świetny. Dzisiejszy odcinek był bardzo emocjonujący, Renata wreszcie się dowiedziała, że TEN Rafael był bratem jej męża. :)

ocenił(a) serial na 10
Cziczi

I jest boginią po prostu najlepsza z nich wszystkich co to mówić ach jak bym mieszkał w ich kraju i spotkał taką kobitę to od razu bym się w niej zakochał lub pracował dla niej za darmo.

Zbuntowany_RBD

A ja chciałabym mieć taką przyjaciółkę jak serialowa Renata.

Cziczi

A najfajniejsze jest to, że każdy odcinek ogląda się z zapartym tchem. Wspaniale, że puścili ten serial;)

cocco03

Racja;) To jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam. Czekam z niecierpliwością, na kolejne odcinki.

Cziczi

Chyba będzie moim ulubionym serialem, pobije nawet Mój grzech.

cocco03

zgadzam się Renata jest świetna kobieta, ta akorka jest moja ulubiona aktorka meksykanska aktualnie :)

nunax4

A najlepsze jest to, że losy Renaty będziemy mogli śledzić aż do czerwca:)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

też sobie tak pomyślałam, że jakby była mężczyzna i mieszkałabym w Meksyku i spotkałabym Silvię to bym się w niej zakochała, w serialu gra fenomenalnie, strasznie podobał mi się odcinek w którym Renata ujrzała swoją Cygankę i jak patrzyła na Jeronima..

missQiuu

Ale jak ten serial jest zrobiony!!! Wiadomo, że są zbiegi okoliczności, ale aż takich absurdów jak w TDA nie ma i za to również lubię CME. Jest wspaniały.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

I nie zapomnijcie o teli Miłość i przeznaczenie też jest ona zajebista co nie i tam też fajna akcja i fabuła się toczy i nie ma tyle tych absurdów jest wszystko zgrane i ułożone jak należy.

Zbuntowany_RBD

Niestety nie mam programu , na którym leci ta telenowela, a oglądać w internecie nie mam czasu.Widziałam pierwsze odcinki i bardzo mnie zainteresowała, ale cóż zrobić :(
Czasami nawet CME oglądam w internecie, a ostatnio wyczytałam na profilu tego chłopaka, który dodaje Kiedy się zakocham, że będzie to robił tylko do 23 grudnia!!!

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Nie oglądam Milość i przeznaczenie, słyszałam, że jest dosyć fajne, na jakim kanale leci ?

missQiuu

Na Pulsie.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

nawet nie wiedziałam, że puszczają tam jakieś telenowele :O

ocenił(a) serial na 9
missQiuu

Silvia jest fajna kobieta i aktorka.Razem z Juanem pasuja do siebie. Dawno nie ogladalam takiej fajnej telki.

Mother_Earth

Bardzo do siebie pasuja. Twórcy serialu fajnie skompletowali obsadę. A do tego jeszcze wspaniała historia i serial jak marzenie:)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Już nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałam tak super telenowelę, ostatnio było tyle gniotów, że straciłam nadzieję, że wymyślą jeszcze coś sensownego. Silvia zagrała brawurowo, Renata jest taką postacią, że nie można nic jej zarzucić, jeszcze ani raz mnie nie zdenerwowała póki co, wręcz często jak coś postanawia to stwierdzam, że postąpiłabym tak samo na jej miejscu:). Historia jest taka nie podobna do innych, w końcu czuję, że oglądam coś nowego, a nie powtórkę z rozrywki w nowszym wydaniu. Cieszę się, że nie jest to kolejna historia o biednej sierotce czy służącej, która zakochuje się we właścicielu domu, tylko jest to coś zupełnie nowego. I duży plus za to, że nie jest przesycona religijnością. Jak na razie to wszystko jest dla mnie na plus:)

K_i_N_g_A_88

Ta historia była juz pokazana, ale ja nie widziałam innej wersji. Dla mnie CME to ideał.