PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1423
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Chodzi mi o ciążę Mariny... Zostałybyście z ukochanym czy odeszły od niego? Ja odeszłabym od niego, nie wyobrażałabym sobie, że mogę wychowywać 2-kę dzieci, które są owocem zdrady mojego ukochanego... Wprawdzie Renata i Jeronimo, nie byli wtedy razem, ale jak dla mnie to i tak była zdrada, bo przespał się z Mariną, mimo że kochał Renatę... Do tego Renata nigdy nie przespała się z Augustinem, więc to jeszcze pogarsza sytuację...

Pewnie wszyscy inni oprócz mnie byliby wspaniałomyślni i zostali z ukochanym? ;p

ocenił(a) serial na 10
Lenkaaa_93

Zabroniła bym kontaktów Jeronima z Mariną ( nie z dziećmi tylko z nią).
Myślę, że z prawdziwej miłości wybaczyła bym ukochanemu, ale jej nienawidziła bym z całego serca.
Jak widać nie jestem wspaniałomyślna ;P

Lenkaaa_93

Ja chyba nie mogłabym znieść myśli, ze ma dzieci z inna. Pewnie rzucilabym dziada.

cocco03

No chociaż ktoś myśli tak jak ja xD

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Powiem szczerze że nie wiem jakbym się zachowała,czy bym odeszła? nie mam pojęcia, ale z odczuć jakie mam kiedy oglądam serial to wiem że ciężko było by mi zaakceptować "matkę dzieci mojego męża" .

ashley2

No właśnie, pewnie dlatego tak zgrabnie poradzili z tym problemem sobie scenarzyści. Nie piszę nic więcej, bo może ktoś ogląda pierwszy raz :)