PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

że nikt nikt tutaj nie wspomniał o pięknych utworach Manuela Carrasco, które przewijają się
w serialu."Cudne "Que nos esta pasando" czy "Y Ahora". Nie wymieniono Go nawet w
informacjach o muzyce, a przecież kilka utworów wykorzystano.

ocenił(a) serial na 10
zezun

Rzeczywiście masz rację. Jednak nie tylko utwory Manuela Carrasco uświetniły ten serial. Pastora Soler pięknie zaśpiewała Esta Vez Quiero Ser Yo Piosenka z entrady też jest świetna;)

petit_fleur

Według mnie wszystkie piosenki z tej telenoweli były cudowne. I co najważniejsze dobrze sie komponowały ze sobą i fabułą. Na przykład w jednej telenoweli którą kiedyś oglądałam była bardzo smutna scena rozstania głównych bohaterów a oni puścili wesołą i szybką piosenkę :/ to chyba jakieś nieporozumienie było :D

zezun

Wiele razy w tematach wspominałysmy o utworach, po prostu nie założony został osobny temat im poświęcony.
Ja uwielbiam wszystkie piosenki z CME. Ta telka miała najpiękniejszą ścieżkę dźwiękową ze wszystkich. Piosenki te towarzyszą mi cały czas, nie umiałabym się z nimi rozstac :)

cocco03

Tak, zgadzam się z cocco03, że w tematach wspominałyśmy o muzyce i piosenkach :)

zezun

Tak masz racje a jeszcze jest Camila - De que me sirve la vida.Napisy PL. http://www.youtube.com/watch?v=NoxvyDWsXfM

zezun

Ja uwielbiam od zawsze i na zawsze piosenkę Que nadie. Jest genialna :)
A piosenka z entrady jeszcze przed emisją w Polsce bardzo mi się spodobała :)
A piosenka Cuando me enamoro A. B.. ze scenek Reginy i Gonzala też wpadła mi szybko w ucho i do dzisiaj w nim jest :)
Ja uwielbiam wszystkie piosenki z CME. Nawet Mariposa traicionera ze scenek Roberty i Hermana mi się spodobała.

jagodajulia

Oj świetna jest. Idealnie pasowała do scen z ta "parą" ;)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Manuel i Camila maja sliczne piosenki!!!

Mother_Earth

Tak...są piękne i takie wzruszające. Mogłabym ich słuchać godzinami :)