że nikt nikt tutaj nie wspomniał o pięknych utworach Manuela Carrasco, które przewijają się
w serialu."Cudne "Que nos esta pasando" czy "Y Ahora". Nie wymieniono Go nawet w
informacjach o muzyce, a przecież kilka utworów wykorzystano.
Rzeczywiście masz rację. Jednak nie tylko utwory Manuela Carrasco uświetniły ten serial. Pastora Soler pięknie zaśpiewała Esta Vez Quiero Ser Yo Piosenka z entrady też jest świetna;)
Według mnie wszystkie piosenki z tej telenoweli były cudowne. I co najważniejsze dobrze sie komponowały ze sobą i fabułą. Na przykład w jednej telenoweli którą kiedyś oglądałam była bardzo smutna scena rozstania głównych bohaterów a oni puścili wesołą i szybką piosenkę :/ to chyba jakieś nieporozumienie było :D
Wiele razy w tematach wspominałysmy o utworach, po prostu nie założony został osobny temat im poświęcony.
Ja uwielbiam wszystkie piosenki z CME. Ta telka miała najpiękniejszą ścieżkę dźwiękową ze wszystkich. Piosenki te towarzyszą mi cały czas, nie umiałabym się z nimi rozstac :)
Tak masz racje a jeszcze jest Camila - De que me sirve la vida.Napisy PL. http://www.youtube.com/watch?v=NoxvyDWsXfM
Ja uwielbiam od zawsze i na zawsze piosenkę Que nadie. Jest genialna :)
A piosenka z entrady jeszcze przed emisją w Polsce bardzo mi się spodobała :)
A piosenka Cuando me enamoro A. B.. ze scenek Reginy i Gonzala też wpadła mi szybko w ucho i do dzisiaj w nim jest :)
Ja uwielbiam wszystkie piosenki z CME. Nawet Mariposa traicionera ze scenek Roberty i Hermana mi się spodobała.