Kiedy się zakocham telenowela z sensem jedyna którą oglądam z zapartym tchem co odcinek coś się dzieje nie jest nudna i w ogóle główni bohaterowie nie zanudzają to mi się podoba...
ja tez tak uważam :) to jest najpiękniejsza telenowela jaka oglądałam :)) a początek odcinka 176 taki wzruszający :))
Dokladnie :):) telenowela jest super i bardzo wciaga zaluje ,ze juz sie konczy a Silvia to moja ulubiona aktorka polecam stare telenowele z jej udzialem ktore kiedys lecialy na RTL7 czyli "Katalina i Sebastian" oraz "Perła" rownie dobre jak Kiedy sie Zakocham
I nie wiem czy jeszcze jakaś telka mnie wciągnie jak ta!!! nastawiłam się na Zakazane uczucie ale boje się że zawiodę się na niej jak na triumfie miłości też miałam ją oglądać ale po 40 odcinkach przestałam serial absurdów... A Evy Luny nie zamierzam oglądać wydaje mi się że to jakiś badziew...
Eva Luna podobno jest OK :) Miałam nawet oglądać, ale gra tam Gil, którego nie znoszę... I ma chyba tylko 114 odcinków, to szybko zleci. Jednak CME miało niepowtarzalny klimat i atmosferę :)
Zgadzam się ze wszystkim,co tutaj napisano. Cała telenowela jest piękna, a na kilku ostatnich odcinkach płaczę razem z bohaterami.
rzeczywiscie w cme obsada byla swietnie dobrana:) widac ,ze ci ludzie naprawde sie tam lubili ,ja ogladalam p1 odc zakazanego uczucia i rzeczywiscie nic ciekawego ......czasami od razu widac ,ze nie ma tzw pozytywnej energii miedzy aktorami grajacymi glownych zkoachanych ,a w cme rzeczywiscie moznaby wziac renate i jeronima za pare w zyciu tak to przekonywujaco zagrali:)
Super Telka... dobrze dobrani aktorzy,stroje muzyka,,, akcja bardzo dobra w ogole sie nie nudzilam nie ogladalam Triumfu tylko urywki i mnie nie zaciekawil a te nowe telenowele wiecie cos wiecej na ich temat warto ogladac czy nie??ale podejrzewam ze nie beda nawet w polowie tak ciekawe jak CME moze obejrze jutro "Zakazane uczucie " by zobaczyc czym pachnie :P he ogladalam tez pare odc Teresy na Tvn7 tzn w necie ale tez taka typowa podoba do "Rubi" akcja przewidywalna... biedna dziewczyna.. pragnie byc bogata i robi wszystko by osignac cel... nie lubie przewidywalnych telenowel... lubie jak sa takie nieco sensacyjne wlasnie taka byla CME podoba telka to "Catalina i Sebastian" ale stara tez tam sie duzo dzialo... tam byl taki walniety Carmelo jak tu Agustin na You Tube mozna obejrzec ale po hiszpansku polecam :)
CME jest świetne :) Nie było nudnych odcinków, a czasem były tak bardzo interesujące z galopującą akcją, że nie obejrzałam się, a tu już 19 i koniec . Fantastyczna telka. Nie było wielu absurdów :) A atmosfera była na pewno świetna na planie, bo telka wg mnie emanowała dobrem, harmonią :)
Moze by napisal do Tv4 by puscili jakas inna z udzialem Silvii hehe bo ona przewaznie grala w dobrych produkcjach :)
Choćby fakt, że jakoś nikt nie wpadł na pomysł, aby śledzić Robertę, lub sprawdzić z kim się kontaktowała ;) Albo te spacery Blanci z Finą, przecież widać, że są normalne i ciągle gadają... Do TDA nie ma, co porównywać... ;)
Teraz Silvia gra w Amor Bravío... Jednak ja bardzo chciałabym, aby MEPS puścili... :)