PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1414
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Kiedy

ocenił(a) serial na 8

kiedy Regina dowie się, że Renata jest jej córką? A telcia jest BOOOOOOSKA :)

ocenił(a) serial na 7
magoou

Jak wczoraj tak przeleciałam szybko kilka odcinków to było, że w 90 któryś będą myśleli, że to Roberta jest jej córką, ale w 119 to już bedą podejrzewali, że to nie prawda i Renata jest jej córką. A powiedzą jej o tym w 178?

Selena_Evrillo

to az po koniec sie dowie ze jest jej corka?

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Tzn. Renacie o tym powiedzą Regina i Gonzalo

Selena_Evrillo

a jak zareguje fina>

ocenił(a) serial na 8
magoou

Też byłam tego ciekawa:). Ciekawi mnie też, czy Fina zabije w końcu Reginę czy nie, ale wolę nie wiedzieć wcześniej, dlatego nie czytam streszczeń odcinków ani spoilerów. A wie ktoś może, czy Fina naprawdę jest ciężko chora czy udaje?Umknęło mi to. A tak poza tym to zgadzam się: "telcia jest BOOOOOOSKA ":D.

ocenił(a) serial na 7
K_i_N_g_A_88

Udaje. SPOILER Nie pamiętam czy to był ostatni odcinek jest jakieś przyjecie, był tort więc pewnie urodziny sióstr. Są wszyscy Renta coś tam gada do mikrofonu potem Roberta chyba przeprasza wszystkich (nie znam hiszpańskiego mniej więcej coś kumam). Ściska się z siostrą i wtedy Fina w przebraniu mierzy z broni do Renaty więc Roberta sie odwraca z nią i dostaje kulkę w plecy. Gada tam jeszcze coś do wszystkich, do matki o Rafaelu, ona, że zrobiła to dla niej i umiera. Fina ląduje u czubków.

ocenił(a) serial na 10
Selena_Evrillo

fina tak chroniła roberte a sama jej życie odbierze, przypadkiem bo przypadkiem... nie cierpię jej. gdyby nie jej wpływ Roberta była by zupełnie inna, a tak to nauczyła ja wyrachowania i nienawiści.

NieChceWiecej

Roberta jest najbardziej nieszczęśliwą i skrzywdzoną osobą w całej telenoweli :(
Jakbyście kiedyś chciały jakieś tłumaczonko z hiszpana to piszcie :-)

ocenił(a) serial na 10
Vickynella

szkoda mi Roberty bo sama niszczy sobie życie, myślałam że zmieni sie pod wpływem Reginy ale jest zbyt zepsuta aby miłośc i dobro Reginy pomogły jej stać się wartościowym człowiekiem.