Jeeezu mnie też :D Wytrzaskałabym ją po mordzie, wtedy by się jej odechciało rządzić. Służąca, a pozwala sobie o wiele za dużo. Będzie się zachowywać jeszcze gorzej niestety ;)
oj tak od samego poczatku działą mi na nerwy jest cos odpychajacego w niej , a wyjdzie za maz za takiego fajnego faceta:(
Mnie póki co ona nie denerwuje, ale za to wbrew temu co wszyscy tu pisali, uważam, że Jeronimo to skończony cham. Dziwię się Renacie, że tak szybko za nim poszła, wyjechała od rodziny, bo jego zachowanie jest karygodne, patrząc na to z boku, można by wywnioskować, że ma zaawansowaną schizofrenię, najpierw jej słodzi ponad normę, potem nagle daje gościnny pokój jak dla obcej osoby i nie potrafi powiedzieć krótkiego "kocham". Rozumiem, że chodzi o brata, ale powinien zachować się jak facet i wyjaśnić sprawę, jeśli naprawdę nie umie zapomnieć o tym, że być może była "Piękną", niech się z nią nie wiążę, przedstawi sytuację, zarzuty i da kobiecie spokój, a jeśli już tak jak mówił, zapomina o zemście, to niech ją zacznie lepiej traktować... Póki co jest dla mnie skreślony, na miejscu Reni zostawiłabym go w tej hacjendzie, wyjechała i wystąpiła o rozwód.
Oj tak Jeronimo okropnie postępuje. Chce się mścić na Renacie w okropny sposób. Trzeba być idiotą, żeby nie spytać wprost.
Dokładnie - Renata powinna się ewakuować jak najszybciej, ja bym tak zrobiła.
mnie okropnie wkurza, zawsze wkurzała. matko co za nieokrzesana idiotka. na ich miejscu wywaliłabym ją z roboty
Ale ostre slowa...prawdy :D
Rowniez nie wiem co ona tam jeszcze robi. 100% wiesniara i chamka. Nie ogladalam jeszcze dzisiejszego odcinka. A z tego co widze Renata dojechala juz do hacjendy, wiec dzikuska pewnie odwalila szopke....
Kiedyś (jak pierwszy raz leciało 'Kiedy się zakocham' ) nie oglądałam całego, zaczęłam oglądać pod koniec jak już Matilde była z Carlosem i wtedy to ją najbardziej lubiłam z całego filmu, ale teraz gdy oglądam od początku też jej nie cierpię, co za wkurzająca krowa ;x
Z całego serialu? No to faktycznie ją lubiłaś, mnie ona do końca wkurzała, choć w mniejszym stopniu :)
Zaczęłam oglądać po raz pierwszy, gdy była z Carlosem i wtedy ją lubiłam, było mi jej szkoda, z powodu matki Carlosa, a jaka była na początku to nie wiedziałam więc nie ma mi się co dziwić, że ją lubiłam, teraz jak oglądam od początku nie lubię jej najbardziej z całego filmu ;x ;p
nooo racja jest trochę wkurzająca nawet bardzo niby trochę staram się ją zrozumieć i szkoda mi jej bo niby go kocha ale bez przesady strasznie się rządzi i cwaniakuje
Dla mnie ona jest najbardziej wkurzająca . Z drugiej strony śmieje się z niej gdy cały czas myśli ,że będzie z Jeronimo .
i się dziewczynka przeliczy ;p ale ja jej nie rozumie kręci się koło niej fajny koleś jeszcze jej wyznaje miłość a ta nic ;/
Zatkało mnie....
Nie miałam pojecia, że prywatnie jest z aktorem grającym Rafaela do tego młodszym od siebie o 10 lat ! o.O
Na filmwebie to przeczytałam, a tutaj tak aktualizuja info, że hu hu :/
Więc w sumie sama nie wiem :D
;) a wiesz, że aktorka grająca Karinę i aktor grający dr Nesme naprawdę się w sobie zakochali? Rzucili dawnych partnerów :D
Boże on ma "urode psychopaty" :D
Może bez tego durnego kapelusika wygląda inaczej ...
Dzisiaj jak się czaił za murem kościoła, bujał się jak moja fretka gotowa do skoku :D
W ogole co Alfonsina w nim widziała, może jej mąż nie jest jakis super romantyczny itp. ale widać, że ją kocha i dba o rodzine. A ona poleciała na tego starego capa...przynajmniej na takiego wygląda przy niej.....Karina też wydaje się starsza.
A po za tym.... emocje rosną :D
Ja lubię teraz wątek Matilde i Carlosa, pasują do siebie. Ona też zrobiła się znośna, bo przestała trochę pleść o Jeronimie. Zadziwiłaś mnie, że Kari i doktorek w życiu się zakochali w sobie, trochę ciężko mi sobie wyobrazić, że można się zauroczyć doktorem, ale co kto lubi ;p
:D
ja darzę dużą sympatią postać Carlosa. Nie jest jakoś wybitnie przystojny, ale zwraca uwagę, nie sposób go nie lubić. Taki neutralny, za bardzo nie wchodzi nikomu w paradę. Ma świetny charakter.
Mi się jeszcze właśnie dodatkowo bardzo podoba, więc już w ogóle mniam :D Chociaż sama się dziwię, bo na ogół mam inny gust, jeśli chodzi o wygląd facetów.
Ja też. Jeronimo też podoba mi się z wyglądu, a normalnie wolę brunetów - takich łobuzów :D
Chociaż gdyby taki Carlos się napatoczył to bym chyba nie pogardziła ;)
Ja też takich lubię, chyba większość kobiet tak ma :p Mi się Jeronimo nie podoba, drażni mnie jakoś, ale zachowanie tu też gra dużą rolę. A jak Matiasa oceniasz? :D
Tak średnio na jeża. Na pewno zwróciłabym uwagę na takiego na ulicy :D Co do charakteru mam mieszane uczucia, no bo niby jest pozytywną postacią, ale popełnił tyle błędów jeśli chodzi o związki z kobietami, ze trochę mu to obniża noty :D No i porywczy jest ;)
Mam podobne zdanie co do charakteru, a jeśli chodzi o wygląd to całkiem, całkiem. Te oczka ma takie niewinne :P
Żebyś wiedziała, że jak piesio ;p
Bardzo lubię kostiumowe, ale już chyba wyoglądałam większość, więc póki co niestety zastój :)
Ja miałam zawsze pociąg do takich filmów,ale najbardziej to chyba uwielbiam jeśli akcja rozgrywa się w XIX-wiecznej Anglii :)
Jane Austen to po prostu moja bogini :D Jak obejrzałam Opactwo Northanger, a potem Dumę i uprzedzenie (serial z 1995) to przepadłam ;)
Ja podobnie, Jane Austen- uwielbiam, filmy na podstawie jej książek mają taką magię, że nic się im nie równa. Dumę i Uprzedzenie oglądałam z 2005 roku, więc to trochę unowocześniona wersja, ale bez zarzutu. Teraz staram się zdobyć jakoś Mansfield Park, ale nigdzie nie ma do kupienia, a wersja online słabo nagrana, także cały czas liczę na to, że w końcu dam radę upolować :) Hm, ostatnio oglądałam też "Kochanka królowej", co prawda nie Jane Austen, ale strasznie mnie film dotknął, bardzo poruszający, można przepaść oglądając. Polecam jakbyś chciała:)
Tych wersji jest kilka - stare, nowe...ja już się nie odnajduję, ale mam ambicję obejrzeć wszystkie...kiedyś :D Mansfield Park oglądałam jakąś nowszą wersję z taką blondyneczką ;)
Koniecznie obejrzyj serial Duma i uprzedzenie. Ja oddałam serce panu Darcy'emu po nim ;) Żaden pan Darcy nie wyglądał tak dobrze jak ten :D ach.....
Ooo jak tylko dorwę to na pewno obejrzę tego kochanka ;)
Tak, prawie wszystkich jest po kilka wersji, ale jak czytam opinię, to jednak te pierwotne wersje ludziom najbardziej przypadają do gustu.
Jak uda mi się obejrzeć serial to z przyjemnością, bo kostiumów nigdy mało :)