PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Możliwe że Cme wróci na ekrany telewizorów ale dopiero po 2-óch latach, tak jak Acorralada po raz pierwszy (w polsce) została wyemitowana w 2010 a teraz powraca :)

cybermisiak

Ja moge czekac nawet 10 lat byle tylko ponownie ja wyemitowali :D

Blab

Jeszcze będą musieli puścić durne TDA :

cocco03

nie ogladalam tego

cocco03

Tak, TDA chyba będzie wcześniej przed CME.
Chyba, że już na tv4 nie będzie powtórek telek tylko na tv6.

jagodajulia

TDA mogliby darować ;)

cocco03

Raczej nie darują, bo TDA miała świetną oglądalność.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Ale fabuła była pod psem. Spokojnie mogłaby być telenowelą religijną - tyle tam było spraw kościoła i księży, że magix...

petit_fleur

Fabuła OK, tylko kiepsko nakręcona, a że ojcem protki był ksiądz, to inaczej raczej nie mogło być ;)

petit_fleur

Bernarda i to jej "przez Ciebie i dla Ciebie Panie" ;)

cocco03

Tak, tak, tak :) Pamiętam to do teraz ;) Jednak Bernarda mnie czasem bawiła. Jednak ja tę telkę oglądałam raczej z przymrużeniem oka, bo do CCEA to jej daleko.

jagodajulia

Czasami Milagros z Napo dogadywali sobie i strzelali jakimiś typowo meksykańskimi żarcikami, których nie rozumiałam ;)

cocco03

Tak :) Albo jak Mili tym dwóm babom dogadywała :D Czasem było coś zabawnego w odcinku. Ale często odcinki mnie nudziły..

jagodajulia

Robili takie zlepki, widać, że kręcone w innych dniach, nawet nie patrzyli czy ktoś ma w jednej scenie brodę, a w następnej nie, tu mam na myśli Cruza ;) albo ta długość włosów Osvalda raz krótkie raz długie ;)

cocco03

Tak, często nie przemyśleli scen, a nawet fabuły, czy wieku osób...
Pamiętam te długie i krótkie włosy Osvaldo :D hahaha

jagodajulia

Dobrze, że Fernanda długo się zmagała z niechodzeniem, bo gdyby szyko zaczęła chodzić to już byłby szczyt.
Przypomniał mi się Heriberto - lekarz od wszystkiego :D