Cudowna chemia między głównymi bohaterami,świetna fabuła,wszystko,wszystko!!! uwielbiam ten serial, jest moim numerem 1. :))))) polecam każdemu!
Zupełnie zgadzam się z twoją wypowiedzią i dziwię się, że tylko jedna twoja wypowiedź pojawiła się na temat tego pięknego serialu. Dodałam bym do tej oceny piękną muzykę, towarzyszącą scenom miłosnym między Renatą i Jeromino. Mam tylko jeden problem z tą nowelą a mianowicie nie znalazłam odcinka 20, który jest bardzo ważny. W nim prawdopodobnie odbywa się następne spotkanie w barze "Kłamczucha" i cofnięcie Jeromina wyjazdu jego z lotniska z lotniska. Byłabym wdzięczna za przesłanie linka lub żródła jego pozyskania.
http://www.dailymotion.com/video/xlf7qu_kiedy-siy-zakocham-odcinek-20-czyyy-1_sh ortfilms#.UQPN4meo2uQ
http://www.dailymotion.com/video/xlf8jy_kiedy-siy-zakocham-odcinek-20-czyyy-2_sh ortfilms#.UQPO0meo2uQ
niestety nie widze 3 części musisz poszukac :)
Serdeczne dzięki za życzliwość, skompletowałam cały serial. Do tej pory oglądałam seriale: "Teresa", "Zakazane uczucie",
każdy z nich w swoim rodzaju. Na temat Teresy wypowiedziałam się na stronie serialu, będąc w opozycji do wszystkich wypowiedzi na jej temat. Serial "Zakazane uczucie" podobał mi się ze względu na ciekawą fabułę, i dobrych aktorów , warto go zobaczyć i przeżyć z nimi tragedie i i dobre chwile.
Ja z tych dwóch filmów oglądałam Zakazane uczucie. Telke oglądało sie dość ciekawie ale na pewno nie należy do lepszy telenowel. Między innymi przez to, że troche nagmatwali i zakończenie jest dziwne ogólnie tak jakby dużo rzeczy niedopracowanych ;/ A niektóre wątki za długo się ciągły lub często akacje były o tym samym. Co nie znaczy, że nie było wielu ciekawych i interesujących wątków :)) a zabawnych tymbardziej mam na myśli głównie ciotke heh i Efraina :P
tak , to była jedna z najlepszych telenowel wyemitowanych w ostatnim czasie. szkoda że każda kolejna telenowela okazuje się coraz gorsza ( nie dotyczy to wszystkich ale w porównaniu ze starymi telenowelami i z CME to niestety tak wygląda)
Dla mnie to była cudna telenowela, a mało jest takich telenowel które mi się podobały. W tej telce wszystko było tak jak powinno- super aktorzy, cudowny klimat ( hacjenda, winnice itd.), ciekawe wątki nawet te drugoplanowe:) Silvia zagrała bardzo naturalnie, można było poczuć jej radość i niestety cierpienie, relacja z ojcem SUPER :* CZEKAM NA POWTÓRKĘ.....................