PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Najlepsi aktorzy

ocenił(a) serial na 10

Podajcie najfajniejszych, najlepszych, najbardziej lubianych przez Was aktorów tej telki. 2 NAZWISKA OPROCZ RENATY I HIERO bo mysle ze wiekszosc by ich wlasnie wypisala ;p

trudny wybór ale
jak dla mnie chyba Constanza i Adriana

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Czekam na Wasze typy :))

madzia124

Carlos, Gonzalo, Adriana.

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Gonzalo, Adriana, Constanza

madzia124

Bardzo trudy wybór... Mam cztery, a nawet więcej :) Gonzalo i Regina. (Constanza, Carlos, Honorio).

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Widze ze nasze typy sa zblizone, czesto sie powtarzaja :))) rzeczywiscie Carlos byl rowniez sympatyczna postacią, jak dla mnie zawsze wesoły :))

madzia124

tez takie jak Ty Adriana I Costanza lubilam tez Gonzalo i Matiasa jak juz byl z Adi i Nie latal tak z Renata hehe w ogole Matias zawsze chodzil pod krawatem i w garniaku :D chyba tylko raz mial normalna koszulke hehe... teraz gra w tym Zakazanym Uczuciu ale tam ma inny styl.... troche.... wolalam go z zarostem i krotko scietego hehe :) ogolnie wiekszasc postaci byla super nie przepadalam troche za Kari... i Marina nieraz byla wkurzajaca taka przeslodzona.... a ze zlych postaci to Fina te jej intrygi byly niezle ....he...

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

Dokladnie Matias zrobil sie fajniejszy jak juz nie zabiegal o wzgledy Renaty a zwiazal sie z Adriana :))) pasowali do siebie bardzo :) Ja równiez wolalam go z fryzura ze tak powiem z CME :P Powiem Ci ze do Mariny nic nie mialam bylo mi jej czasem szkoda, szkoda ze zakochala sie akurat w Hieronimie. Cieszylam sie jak z Renata zostaly mimo wszystko przyjaciołkami :)) a co do Finy to rzeczywiscie niektrore sceny z nia byly zabawne ;p Kari pod koniec juz mnie denerwowala taka ofiare losu grala

madzia124

no ale ktos tu pisal ,ze oprocz dobrej gry scenariusza i w ogole to jeszcze stylisci niezla robote odwalili lubilam podgladac jak byla ubrana Renata i inne bohaterki trzeba przyznac ze naprawde fajnie ich ubierali :) a co do aktorek to postac Costanzy mi sie spodobala chcialambym sama miec taka ciocie jak ona hehe taka elegancka i w ogole ale taka pelna ciepla i serdeczna i praktycznie zawsze w rozowych albo takich pudrowych kolorach :D ale patrzylam tez na nia z innej perspektywy sama nie mogla miec dzieci.... a tu jeszcze jej maz okazalo sie ma dziecko z inna... a ta ja traktowala tak dobrze... ogolnie ta aktorka mi tez spasowala ale ona gdzies rzadko gra chyba bo tak jej nie kojarze z telek zabardzo ta rola do Niej pasowala ze tak powiem natomiast Adriana to bardzo lubie te aktorke... jak grala w Morzu Milosci wolalam ja niz glowna bohaterke wtedy grala tam w blond wlosach i taka delikatna tam byla ale juz odrazu mi przypadla do gustu hehe bardzo ale to bardzo lubie Silvie Navaroo ale jej sie nie da nie lubic hehe :) A Ty Madziu jakie telki teraz ogladasz?

ocenił(a) serial na 10
brunetka877

Zgadzam się stylisci sie bardzo postarali :) Renata miala bardzo fajne rzeczy za kazdym razem inne :) Ogólnie każdy z aktorów miał swoj styl ;p A co do Adriany to bardzo ładna aktorka :) Ja aktualnie zaczelam ogladac Zakazane uczucie. Wczesniej nie ogladalam na tym kanale zadnych telenowel. Kiedy sie zakocham bardzo mi sie spodobalo uwazam ze jest to najlepszy z filmow jaki ogladalam :) Zakazanego uczucia nie mialam w planach w ogole ogladac ale przypadkiem zobaczylam fragment, nadrobilam pozostale odcinki w necie i tak sie wciagnela. :)

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Papito Gonzalo i Roberta. Wszyscy pozostali również.

madzia124

Adriana , Carlos , Roberta, Matias , Constanza