PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1415
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Pojawi się dziewczyna o imieniu Marina kogo ona zagra?

aga221997

Bratanicę czy siostrzenice ojca Severino. Zakocha się w Jeronimie.

cocco03

To ta doktorka, która leczyła Robertę po poronieniu.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

i będą mieli bliźniaki, Marina umrze, a dziećmi zajmą się Jeronimo i Renata

missQiuu

Jeronimo będzie z Mariną, a Renata wtedy z kim?

cocco03

Będą mieli dzieci? Niezłe zwroty akcji...

Cziczi

Niezłe, a jak Renata to przyjmie i czy będzie wtedy z kimś? Wie ktoś???

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Renata będzie na chwilę z Agustinem, ale nie wiem czy akurat w tym momencie co Jeronimo z Mariną. Jeronimo okaże się strasznym idiotą, zauroczy się Mariną i zapomni o Renacie, ale potem zrozumie swój błąd i będzie walczył o Renatę, pogodzą się i nie będzie rozwodu kościelnego, choć było blisko

missQiuu

Kurcze takie coś to mi sie nie widzi..
prot zauroczony inną ;//
i do tego bd miał z nią dzieci???

lovewatch

Tak też mi to nie pasuje. Taki zakochany, a tu inna kobieta i na dodatek dzieci.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Nie da się inaczej wyjaśnić tego, że Jeronimo będzie miał bliźniaki z Mariną, mi też to nie pasuje, wielka miłość do Renaty, a nagle zauroczenie inną, ale cóż, scenarzyści musieli jakoś urozmaicić scenariusz :<

missQiuu

Tak, ale rzadko są dzieci. Zwykle jak są to potem się okazuje, że kogos innego, a nie głównego bohatera.
A gdyby nie umarła??? :)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

No właśnie.. troszkę głupio wyszło, nie potrzebny jest ten wątek wcale..

missQiuu

Namieszali, ale i tak R i J będą razem, więc nie ma się co martwić;)

ocenił(a) serial na 8
missQiuu

O kurczę, szkoda, że to przeczytałam, ale trudno. Jeśli tak faktycznie będzie to bez sensu, jakoś od początku nie polubiłam tej lekarki i chyba nie polubię w takim razie:/

K_i_N_g_A_88

Też nie lubię bohaterów, którzy mieszają w uczuciowych wątkach protagonistów. Tak samo było kiedy w Morzu Miłości pojawiła się Meche i zaczęła się ślinić do Victora Manuela.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Wiesz co ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć jak to za główną bohaterką uganiają się panowie, ale jak to kobieta zabiega o mężczyznę to dla mnie poniżanie się i tego zrozumieć nie mogę. Tak tą Meche pamiętam, VM milion razy jej mówił, że jej nie kocha, nie pokocha, że nigdy z nią będzie, a ta wyznawała mu miłość regularnie po 10 razy dziennie i snuła ich wspólną przyszłość. Dla mnie to jest brak szacunku do siebie:/. Na pewno będę zagorzałą antyfanką tej całej lekarki.

K_i_N_g_A_88

Ja tak samo, ale to chyba ma związek tez z osobistymi uczuciami. Pamiętam Meche cały czas wzdychała: ach Victor Manuel, Victor manuel, nawet jego matkę chciała przekabacić na swoją stronę.
Już nie cierpię Mariny. Z reszta juz w szpitalu robiła do Jeronima słodkie oczy.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Ech Meche była tragiczna:/. I niech Marina wie, że ma już dwie antyfanki hehe:). Żółwik:)

K_i_N_g_A_88

;) i już obmyśla jak go zdobyć, bo dowiedziała się , że Renata wyjechała. Nie traci czasu.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Hehe no dokładnie:). Dzisiaj była 5 sekund na ekranie i już mnie zdążyła zdenerwować. Ja nie wiem czy dam radę ją znosić:/. Jak będą wspólne jej sceny z Jero to chyba ekran rozwalę. Lista postaci, których nie lubię powiększa się: jest już Fina, Roberta, Chema, Cata, Selene, Antonio i Marina. Ciekawe kogo jeszcze wkurzającego dadzą:/

K_i_N_g_A_88

Cate niedługo będziesz miała z głowy. Choc lepiej z tego nie żartować.

Mnie jeszcze wkurza Agustin (szczególnie jak się wydzierał w więzieniu).

cocco03

a nadal alvaro jest wiezieniu

magazynier_48

Alvaro tak, ale Agustin juz nie.

cocco03

aha..a ta marina to bedzie z jorenimem slub brała

magazynier_48

Tego nie wiem niestety.

cocco03

amasz gg topodamy o tym ok

magazynier_48

Nie używam gg. :)

cocco03

aha..a na czym jeszcze mozna obejrzyc te odcinki kiedy sie zakocham

magazynier_48

Ja wiem tylko, że na dailymotion. Chyba tylko tam. Ale może poszukaj.

cocco03

zwalona ta dailymotion

magazynier_48

No wiem , że nie możesz tam oglądać.

cocco03

no i jest w tyle z tymi odcinkami

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Zapomniałam o nim. Mnie on wkurza, bo osacza Renatę, a ona ślepo mu ufa:/. Założę się, że będzie ją nastawiał przeciwko Jeronimowi:/. A za Catą nie będę tęsknić:)

missQiuu

ale bez sensu... a zaczynało się robić przyjemnie...

angelisiak

Telenowela do tej pory fajna
no i pewnie bede oglądac dalej
ale troche mnie ten wątek zniesmaczył
Myśle,że może spaść po nim oglądalnośc...
Pamietacie Nie igraj z aniołem?
Nie wyobrażam sobie tak takiego wątku
albo np. w Mój Grzech
Julian bądź co bądź był z Loreną,ale zawsze myślał o Lucreci
którą tak naprawde kochał,a Loreny nie...
i zresztą wiele innych takich wątków w wielu telach
Fakt proci wiązali sie z innymi kobietami,ale nie z powodu zauroczenia ,a t ym bardziej nie mieli dzieci...
No ale cóż każdy reżyser chce być orginalny,i wymyśla cos innego...

lovewatch

Tak własnie...to były takie związki, które mozna było miec pewność, że z nich nie wyjdą blizniaki.:D

cocco03

No właśnie..hehe

ocenił(a) serial na 8
lovewatch

Też mam takie odczucia, czuję się naprawdę zniesmaczona, dlatego żałuję, że to przeczytałam, bo teraz będę mieć przed oczami Marinę i Jero razem:/. Na miejscu Renaty nie chciałabym wychowywać dzieci swojego męża i jego zmarłej żony do której coś czuł, bo przypominałaby mi one o tej kobiecie. Wątek bez sensu:/

missQiuu

skąd wiesz o bliźniakach??? w którym odcinku bedą razem?

ocenił(a) serial na 7
angelisiak

Jak obejrzałam wyrywkowo ten odcinek to było tak jak na początku serialu tylko, że tu rodziły Renata i Marina i chodzi chyba o to, że urodzą w tym samym czasie i to są niby takie bliźniaki. Renata syna a tamta nie wiem co.

ocenił(a) serial na 10
Selena_Evrillo

czyli historia się powtórzy :) trochę to dziwne jak dla mnie. i zgadzam się z wami że ten wątek jest nie potrzebny. np. Marina i Jeronimo mogli się tylko przyjaźnić jak renata i augustin, ale żeby dziecko odrazu mieli? lekka przesada. co nie zmienia faktu że uwielbiam tą telenowele :)

Selena_Evrillo

O matko to dokładnie jak Regina i Fina...no to Jeronimo zaszalał.

Selena_Evrillo

już obejrzałam fragment ostatniego, 181 odcinka i wiem, że Renata urodzi dziecko,a we tym samym czasie Marina bliźniaki. Chore to, bo Jeronimo będzie najpierw z Ren,a potem pobiegnie do tej drugiej.

angelisiak

Dziwnie to zrobili, zgadzam się.

cocco03

To postać Mariny będzie aż do konca teli ????

lovewatch

Mam nadzieje, że nie. Ale troche na to wskazuje niestety.

lovewatch

niestety tak

ocenił(a) serial na 10
angelisiak

będzie do końca, ba widziałam ostatni lub przedostatni odcinek i wydaje mi się, że Marina kręciła się po La Bonita

użytkownik usunięty
petit_fleur

A czyje dziecko urodzi Renata? Też Jeronima?

ocenił(a) serial na 10

tak dziecko Renaty będzie Jeronima