PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Od 18 stycznia tv4 będzie emitowało 'Kiedy się zakocham' po 2 odcinki o 17.00 i 18.00 :)

nihooya

Nie nadążę z oglądaniem :(

cocco03

a czemu tak bedzie

ocenił(a) serial na 9
nihooya

Co ????!!!! MASAKRA! to wtedy już na pewno będę oglądać wraz z mamą, która chętnie obejrzy Teleexpress i inne programy ;/

ocenił(a) serial na 9
missQiuu

pewnie będą chcieli szybciej skończyć serial.. :(

missQiuu

tak,chcą szybciej skończyć bo telenowela nie ma zbyt wysokej oglądalności i mają nową telę w to miejsce... ;)

nihooya

Ludzie się nie znają, przecież jest taka fajna :(

nihooya

do maja sie skonczy

magazynier_48

Co nie ma oglądalności..
No jakieś żarty chyba..
Świetne wątki i do tego mega chemia między protami!!

lovewatch

nom tak nie rozumiem tego

magazynier_48

a ma ktoś informacje na temat oglądalności TDA?

lovewatch

ja nie mam ..moze ktos ma/

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

super że będą emitować codziennie dwa odcinki , kocham ten serial ;)

xdseba

ja tylko jeden odcinek obejrze

lovewatch

oglądalność TDA to więcej niż 600 tys,mniej ma niestety CME :/

nihooya

Ludzie nie znają sie na telach..
TDA nie jest tak ciekawe jak CME....

ocenił(a) serial na 9
lovewatch

ja też nie obejrzę 2 odcinków, chyba, że na internecie, ale to już nie to samo, uważam, że CME jest znacznie lepsze od TDA, które tylko przynudza, nie ma żadnej akcji, wiadomo jak się skończy.. A wiecie jaką telenowele mają puścić po CME ?

missQiuu

nom własnie

missQiuu

Ja też nie obejrzę dwóch, niekiedy nie oglądam nawet jednego, jestem zdana na powtórki albo internet. A z tym może byc problem, bo ta osoba, która dodaje odcinki na Dailymotion ma dodawać je nieregularnie. A jak się dowie, że będa po dwa to może w ogóle przestanie :(

cocco03

a ja na daimation nie moge ogladac tego filmu

magazynier_48

Dlaczego?

cocco03

bo trzeba cos pobrac adobe

magazynier_48

Aaa...ja to mam.

cocco03

tofajnie

cocco03

a co sadzisz o perro amor

magazynier_48

Z opisu wydaję się dosyć fajne, ale nie wiem czy tv4 puści coś produkcji Telemundo.

cocco03

niom albo przerwe zrobia z telenowelami

cocco03

jeszcze sie okaza co pouszcza

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Na pewno CME nie ma słabej oglądalności gdyby tak było to nie dawali by dwóch odcinków i to o bardzo dobrych godz tylko zepchnęli by ją na inną godzinę np 15:00 tak jak było w przypadku Laloli która najpierw była o 22 później chyba o 18 i w końcu wylądowała przed południem

kami09

no szybko ona sie skonczy

kami09

Ma niższą niż TDA, a poleci po dwa odcinki, żeby skończyć się razem z Triumfem...

cocco03

moze jakies nowosci dadza?

magazynier_48

Mam nadzieję...

cocco03

jeszcze czas jest to moge co wymyslic

lovewatch

dokładnie, nie oglądam tamtego shitu, ale ta czarna marichuy i ten farbowany zaryczany blondas to JAKAŚ ŻENADA powielona milion razy i niby czemu, są sztuczni i nie pasują do siebie........

ocenił(a) serial na 8
Vickynella

Haha pięknie ich podsumowałaś, ale myślę dokładnie tak samo:). Ja Willa nazywam "beksą", ale "farbowany zaryczany blondas" to mistrzostwo świata i od razu mówię, że pożyczam sobie tę ksywkę:D:D.

K_i_N_g_A_88

heh, spoko, wymyślone na poczekaniu ;D

ocenił(a) serial na 8
Vickynella

Ja też nie lubię tej pary, dlatego tak mi się spodobało, bo więcej nie trzeba nic dodawać. A CME oglądasz?

K_i_N_g_A_88

Zaczęłam od przedwczoraj ;D poza tym ogólnie wiem o co chodzi bo mama codziennie ogląda i oglądałam też trochę w Internecie :) Przykuło moją uwagę to, że wreszcie jest jakaś inna para głównych bohaterów, nie taka sztuczna, oboje są starsi, co wg mnie rzadko się zdarza i w ogóle chemia ;)

ocenił(a) serial na 8
Vickynella

Ostatnio tyle jak to fajnie nazwałaś "shitów" było, że już straciłam wiarę, że wymyślą jakąś telenowelę, którą da się oglądać, a tu taka miła niespodzianka w postaci CME:). Mam nadzieję, że dołączysz do stałego grona wielbicieli:). I masz rację, że główna para przyciąga przed tv, nie są sztuczni i przesłodzeni:). Choć ja lubię wielu bohaterów, nie tylko ich:)

K_i_N_g_A_88

Prawie dołączyłam, czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek, a najbardziej na 121 czy jakoś w tej okolicy, w którym Renata i Jerónimo się pogodzą ;D tzn. widziałam to juz na dailymotion.com , ale ciekawa jestem, co dalej :)

Vickynella

O Jezuniu! chyba się zsikam ze śmiechu ;D Najlepsze podsumowanie jakie czytałam.

cocco03

jakie

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Hahaha, dobre:):). Serio nie wiesz o co chodzi?

K_i_N_g_A_88

niewiem

ocenił(a) serial na 10
nihooya

ja się bardzo ciesze że będą po 2 odcinki :) uwielbiam tą telenowele, i jest najlepszą jaką do tej pory oglądałam :)

NieChceWiecej

zgadzam się. Bardzo mnie cieszy, że będą 2 odcinki. Dobrze, że mam możliwość nagrania na dysku dekodera :D
Ta telenowela, jako jedna z nielicznych, jest naprawdę na wysokim poziomie.

angelisiak

a co będzie nowego?

libella

nie wiem, co będzie nowego, ale cieszy mnie, ze będzie więcej odcinków w tygodniu :)

libella

będą nowe 2 telenowele ale tv4 nie chce zdradzić jakie..Obstawiam ostatnie 3 z Televisy (2011) La que no podia amar,Esperanza del corazon,Ni contigo ni sin ti. :D Dwie z tych napewno :D

ocenił(a) serial na 8
nihooya

Ta druga może być dość ciekawa, przynajmniej dla mnie. Ja się cieszę, że w żadnej nie gra Will i Maite, bo mam ich serdecznie dość. A dlaczego tv 4 najczęściej emituje tylko telenowele z Televisy?. Argentyńskie czy brazylijskie telki wcale nie są gorsze od meksykańskich.