Od 18 stycznia tv4 będzie emitowało 'Kiedy się zakocham' po 2 odcinki o 17.00 i 18.00 :)
Co ????!!!! MASAKRA! to wtedy już na pewno będę oglądać wraz z mamą, która chętnie obejrzy Teleexpress i inne programy ;/
tak,chcą szybciej skończyć bo telenowela nie ma zbyt wysokej oglądalności i mają nową telę w to miejsce... ;)
Co nie ma oglądalności..
No jakieś żarty chyba..
Świetne wątki i do tego mega chemia między protami!!
ja też nie obejrzę 2 odcinków, chyba, że na internecie, ale to już nie to samo, uważam, że CME jest znacznie lepsze od TDA, które tylko przynudza, nie ma żadnej akcji, wiadomo jak się skończy.. A wiecie jaką telenowele mają puścić po CME ?
Ja też nie obejrzę dwóch, niekiedy nie oglądam nawet jednego, jestem zdana na powtórki albo internet. A z tym może byc problem, bo ta osoba, która dodaje odcinki na Dailymotion ma dodawać je nieregularnie. A jak się dowie, że będa po dwa to może w ogóle przestanie :(
Na pewno CME nie ma słabej oglądalności gdyby tak było to nie dawali by dwóch odcinków i to o bardzo dobrych godz tylko zepchnęli by ją na inną godzinę np 15:00 tak jak było w przypadku Laloli która najpierw była o 22 później chyba o 18 i w końcu wylądowała przed południem
dokładnie, nie oglądam tamtego shitu, ale ta czarna marichuy i ten farbowany zaryczany blondas to JAKAŚ ŻENADA powielona milion razy i niby czemu, są sztuczni i nie pasują do siebie........
Haha pięknie ich podsumowałaś, ale myślę dokładnie tak samo:). Ja Willa nazywam "beksą", ale "farbowany zaryczany blondas" to mistrzostwo świata i od razu mówię, że pożyczam sobie tę ksywkę:D:D.
Ja też nie lubię tej pary, dlatego tak mi się spodobało, bo więcej nie trzeba nic dodawać. A CME oglądasz?
Zaczęłam od przedwczoraj ;D poza tym ogólnie wiem o co chodzi bo mama codziennie ogląda i oglądałam też trochę w Internecie :) Przykuło moją uwagę to, że wreszcie jest jakaś inna para głównych bohaterów, nie taka sztuczna, oboje są starsi, co wg mnie rzadko się zdarza i w ogóle chemia ;)
Ostatnio tyle jak to fajnie nazwałaś "shitów" było, że już straciłam wiarę, że wymyślą jakąś telenowelę, którą da się oglądać, a tu taka miła niespodzianka w postaci CME:). Mam nadzieję, że dołączysz do stałego grona wielbicieli:). I masz rację, że główna para przyciąga przed tv, nie są sztuczni i przesłodzeni:). Choć ja lubię wielu bohaterów, nie tylko ich:)
Prawie dołączyłam, czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek, a najbardziej na 121 czy jakoś w tej okolicy, w którym Renata i Jerónimo się pogodzą ;D tzn. widziałam to juz na dailymotion.com , ale ciekawa jestem, co dalej :)
ja się bardzo ciesze że będą po 2 odcinki :) uwielbiam tą telenowele, i jest najlepszą jaką do tej pory oglądałam :)
zgadzam się. Bardzo mnie cieszy, że będą 2 odcinki. Dobrze, że mam możliwość nagrania na dysku dekodera :D
Ta telenowela, jako jedna z nielicznych, jest naprawdę na wysokim poziomie.
będą nowe 2 telenowele ale tv4 nie chce zdradzić jakie..Obstawiam ostatnie 3 z Televisy (2011) La que no podia amar,Esperanza del corazon,Ni contigo ni sin ti. :D Dwie z tych napewno :D