:D Nie można się nudzić oglądając CME.
P.S. Coś mi się zdaje, że na forum wchodzimy tylko my dwie ;) Nikt się nie udziela. :(
Pewnie wiekszosc ogladala wczesniej :(
Tylko ja taka sierota ocknelam sie teraz, no i Ty zakochana w tej telce :D
Jak dla mnie rewelacja, przezywam tak, ze az dostaje gesiej skorki w niektorych chwilach.
A aktorka grajaca Renate jest REWELACYJNA, szkoda, ze w AB ma niezbyt ciekawa postac.
Ile razy poleci to będę oglądać ;)
Ja lubię postać Camili, choć na pewno nie jest tak barwna jak Renaty.
Camila się dopiero rozkręci. CME też nie było na początku takie fajne dopiero z czasem się rozkręciło i ta telka jest taka sama. Jak minie ten tydzień to na prawdę będzie super...
zgodze sie z tobą postać Renaty jest tak bardzo pozytywna i rewelacyjna ,ogladając ja ma się ochote zachowywać tak jak ona :)uwielbiam ją i jej zachowanie :)Silvia Navarro to świetna aktorka a z Juanem Solerem stworzyła niesamowity duet :)
"Pewnie wiekszosc ogladala wczesniej :(
Tylko ja taka sierota ocknelam sie teraz"
nie prawda :D ja też uwielbiam CME, i też wcześniej nie oglądałam jej w tv4, jakie to szczęście, że puścili ją od nowa w wakacje bo w przeciwnym razie nie miałabym pojęcia o takiej świetnej telenoweli...Oglądam od pierwszego odcinka :). Uwielbiam chemię między głównymi bohaterami coś niesamowitego. Cała telenowela jest świetna. :)
A! I ta magiczna ścieżka dźwiękowa świetnie dopełnia całość i tworzy klimat. ;)
Zgadzam sie z tobą niemozna się nudzić oglądając CME , według mnie to jast najlepsza telka na świecie i również jestem zakochana w CME .oglądałam już wcześniej tą telke i teraz również a miedzy czasie gdy nie lecialo w tv4 to oglądałam na dailymation i mogłabym ogladać bez końca bo rzadko kiedy sie zdaża że jest taka chemia miedzy protkami,bo tak to cudnie zagrali jakby naprawde sie w sobie zakochali.
rewelacyjnie:)az ma sie cheć oglądąć ich na okrągło :) przecudna z nich para :)taka naturalna :)
Widać było między nimi uczucie i porozumienie. Czytałam, że Juan bardzo polubił Silvię i uwielbiał z nią grać, bo z charakteru bardzo przypominała mu jego żonę ;)
ja również tak wyczytałam i nawet to że Juan dzwonił do Silvi i jej powiedział że jak ona się zdodzi zagrać rol ę Renaty to on tez się zgodzi i wten oto sposób mamy co oglądać wspaniałą miłość i namiętność która niestety w naszych czasach zdarza się rzadko .Chciałabym jeszcze ich kiedyśoglądać jak grają w telce razem bo naprawde niesamowita z nich para :)
Ja chyba wolałabym nie oglądać ich ponownie, bo zaczęłabym porównywać. Renata i Jeronimo to jedyna tak piękna historia :)
masz racje Renata i Jero to jedyna tak piekna historia która na zawsze zostaje w pamięci,aczkolwiek miałabym chęć ich ponownie zobaczyć jako pare :)
Cześć :) jestem w trakcie oglądania serialu i bardzo męczy mnie to kiedy Marina i Jerónimo spędzili wspólnie noc ? Bo z tego co oglądałam to zapowiada się że Renata wróci do męża a potem nagle okaże się że Marina spodziewa się bliźniaków ?
:/ szkoda, że zdradzasz fabułę tym, którzy jeszcze nie oglądali tej telenoweli.. mogłaś napisać chociaż, że to spoiler..