Co sadzicie o tych telkach ogladacie ktoras?? warto sie wciagac czy niezabardzo.... prosze o opinie z gory dziekuje zaznaczam ze zamierzam ogladac w necie a nie mam na tyle wolnego czasu wiec raczej poswiece sie jednej telenoweli a co do CME to widac ,ze troche niedocenia telenowela bo jak ledwo sie zaczela a czulam ze bedzie dobra tu moze z 1 gora 2 tematy a teraz teleka juz nie leci ...a wciac kazdy ja wspomina eh.... mi tez ciezko bez tej telki strasznie mi sie podobala postac Renaty....wlasnie to co kazdy mowil ze nie byla z Niej taka placzka itd. tylko byla pelna zycia itd... w ogole nie byla to telenowele monotematyczna tylko kazdy watek mial swoj urok i strasznie duzo w niej sie dzialo i nie bylo aburdow dlatego teraz chcialabym obrzjec podobna telke bez absurdow itd...
Polecam Zakazane uczucie. Ja miałam nie oglądać po CME tych nowych a obejrzałam kawalek Zakazane uczucie i spodobal mi sie bardzo. Nadrobilam pierwszy i drugi odcinek i teraz juz bede ogladala :)))
Moim zdaniem i jedna i druga tela są warte uwagi. Z tą jednak różnicą, że UMEM jest słodsza niż LQNPA. Na razie mam tyle czasu,by oglądać obie, bo są świetne:)
dzieki serdeczne za odp a co sadzicie o Evie Lunie? dzis widzialam kawalek powtorki na tv 4 i taka sobie mi sie wydaje... brakuje mi CME chcialabym zeby tv 4 puscilo jakas rownie dobra telke... a co do Zakazanego Uczucia to wiem mniej wiecej o co tam chodzi ale troche ta telenowela jest przepidywalna wiec nie wiem czy sie w nia wciagne... juz z gory zakladam i chyba tak bedzie ze Ana Paula bedzie z tym co jezdzi na wozku.... no ale moze obejrze:)
W zasadzie można powiedzieć, że całkiem całkiem ta Eva Luna. Mnie wciągnęła szybciej niż LQNPA:) Wystarczyły mi 2 odcinki, żeby ją polubić. Zakazane uczucie też odpowiada mojemu gustowi, więc w miarę możliwości staram się oglądać obie. CME było piękne i nie sądzę, by prędko pojawiło się coś równie dobrego o tak ciekawej fabule i fantastycznej osadzie:)
obejrzalam 2 odc w necie Zakazanego Uczucia.... i musze powiedziec ,ze nawet fajna ta telka :) ale glowny bohater ten aktor nawet jak sie zmieni na lepsze a pewnie tak bedzie jakos mi nie przypadl troche do gustu a tu juz kilka osob mowilo ze go nie lubi hehe.... a zauwazyliscie ze ta aktorka co gra ane Paule jest troche podobna do Anny Muchy tak z usmiechu hehe :)
Nie wiem czy on tak do końca się zmieni... Raczej ten charakterek mu pozostanie do ostatniego odcinka:)
Zgadzam sie z Toba juz w któryms wątku tez to pisałam ze przypomina mi ona troche Anne Muche ;p
to nie mam zadnych omamow to taka ladniejsza werrsja Ani Muchy hehe :):) ale dobrali te aktorki serio podobne do siebie... ta Vanessa i Ana Paula :p no w sumie jakby tak zaraz sie mily zrobil to telka bylaby na jedno kopyto i nudna wiec musi byc taki "sprzyka" haha jak stary dziadek ale w sumie przezyl zyciowa tragedie... ale na tym sie opiera glowny watek wiec...tak juz musi byc...ale troche sie tam dzieje w tej teli wiec bede dalej ja sledzic macie moze jakies stronki gdzie bylby wywiady np. z bohaterami Cme?
ja zajrzalam tutaj kiedys na forum i znalazlam watek cos o stronce www.novela.pl i tam duzo ciekawych inf sie dowiedzialam o aktorach polecam jak znacie jakies inny stronki co pisza cos po pl o aktorach lub telkach to podajcie dzieki z gory :)
Najczęściej i najwięcej na temat CME można znaleźć na novela.pl. Poza tym możesz poszukać blogów na temat telki, choć ja sama nie znalazłam zbyt wielu. Jest jeszcze strona kanału Zone Romantica i tam czasem dodają jakieś ciekawostki z życia gwiazd:)
hm no ja zaczelam to "Zakazane Uczucie" ogl juz tak raczej na dobre na necie bo ta Pokojowka to faktycznie jakas przeslodzona troszke i i jakos nie moj klimat a wycztalam tu w jednym poscie ze ktos chwali Eve Lune hmm ale na necie ktos dodaje regularnie ta telke? i czy naprawde jest dobra? ale i tak nic mi nie zastapi CME eh :(