Troooche czasu już minęło a jednak o telce tej trudno zapomnieć. Brakuje jej... a szczególnie tych praktycznie wszystkich bohaterów. Byli cudowni!! Można było się do nich bardzo przywiązać, polubić i zawsze z chęcią oglądać. Kurcze chyba już nie pojawi się żadna inna tak dobra telenowela z tak świetną obsadą :(
jak ktos lubi telenowele to kazda jedna wciagnie... ale racja.. juz zadna inna tak dobra nie bedzie...a szkoda.. szczerze obejrzalam bym ja jeszcze raz... :)
I tu się nie zgodzę. Uwielbiam telenowele, a z której strony vy nie spojrzeć na TDA - nie podobało mi się. Najgorsza telenowela, jaką widziałam, a naliczyłam ich 45.
też zaczęłam oglądać zakazane uczucie, ale jest jest tak idealne jak kiedy się zakocham :d nic tego nie zastąpi
Również oglądam Zakazane Uczucie ale to już nie to samo. Choć przyzwyczaiłam się do tej telki i z chęcią ją oglądam to nigdy nie będzie tak świetna jak CME. W Zakazanym uczuciu dużo można przewidziec w przeciwieństwie do CME. A w telkach chyba najważniejsze jest by zaskakiwała, ,,wciągała"... :))
A ja będę uparcie bronić LQNPA, bo też jest świetną telką. I to nie prawda, że można wszystko przewidzieć:)
Również uważam ze LQNPA jest fajną telka ale jak dla mnie nie przebije CME być moze dlatego ze tam wszyscy aktorzy byli jak jedna rodzina mili sympatyczni az chcialo sie ogladac. Nie twierdze ze w LQNPA tak nie jest. Ale jednak Kiedy sie zakocham mialo lepsza atmosfere bylo wieceh niespodziewanych zaskakujacych watkow ktore wiazaly sie w jedna calosc. No i Renata i Jeronim mmmm..... UWIELBIAM ICH!!! :))))
Zgadzam sie w 100% Matko ale mi brakuje tej telenoweli. Eva Luna i Zakazane uczucie mnie zainteresowały ale to nie to samo. Chyba juz nie będzie takiej cudownej telenoweli w najbliższym czasie. No chyba ze Amor Bravio przebije CME ale w to wątpie.