PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Wiem ze wszyscy napisza ze Renata jest ładniejsza ale nie wiem z czego to wynika Jessica Coch w tej telenoweli wygladała bardzo korzystnie i ładnie a w Ukrytej miłosci juz nie .Miałą podobna fryzure ale cos nie grało , za to w telenoweli Mój grzech wygladałą okropnie.Nie wiem czy wszyscy wiedza ale w Kiedy sie zakocham miałą peruke.

mika26

Tak samo w Ukrytej miłości miała perukę. W Moim grzechu nie grała dziewczyny z wyższej sfery, była szalona, miała kolorowe paznokcie i krótką fryzurę bez żadnego doczepiania. Fryzura chyba jest najlepsza a CME, ale stroje najlepsze miała gdy grała Galę przed urodzeniem Alexy.
Co nie zmienia faktu, że i tak ładniejsza jest Renata ;)

ocenił(a) serial na 8
mika26

Chyba najbardziej Jessica mi się podobała w Ukrytej miłości bo w Kiedy się zakocham troszeczkę mi nie pasowała w takiej fryzurze

ocenił(a) serial na 10
mika26

Podoba mi sie ga Coch i ogolnie lubie ja jako aktorke, brzydka tez nie jest, ale ma w twarzy ..... cos z malpy, mam jakies takie glupie skojarzenie z nia od kad widzialam ja pierwszy raz w Moim grzechu.
Renata ladniejsza jak juz mam porownywac, ale jest wiele ladniejszych aktorek z telenovel.

dropsik417

Ja też lubię Coch, chyba nawet pod względem gry wolę od Renaty, z wyglądu mam identyczne spostrzeżenie, od zawsze widzę w niej małpę, ma coś w tej twarzy takiego, chociaż nie powiem, że jest nie ładna.

Camilla3

Gra Coch też mi się podoba. Navarro chyba nie potrafiłaby tak dobrze wcielić się w złą postać.

mika26

Jak dla mnie obie są ładne, ale Renata jednak jest ładniejsza ;p
Jessica jak dla mnie najładniej wyglądała w 'Ukrytej miłości' zwłaszcza po urodzeniu dziecka, gdy miała wyprostowane włosy.

mika26

Bardzo lubię Silvię Navarro i Jessicę Coch ;) I przyznam, że chociaż Renata jest ładniejsza i bardzo pozytywna to Roberta też jest całkiem niezła :D Coch najbardziej przypadła mi do gustu właśnie w CME a najlepszą fryzurę miała w Ukrytej Miłości. Powiedzcie mi czy ona specjalnie tak krótko obcina włosy czy jest na coś chora i jej wypadają?

Blab

Pewnie jej tak wygodnie, choć nigdy nie wiadomo.

cocco03

No w sumie... Ale tak ładnie jej w długich włosach

Blab

Gdybym gdzies nie przeczytała to bym chyba nie połapała się, że ma perukę.

cocco03

Ja też ;) Ach ci specjaliści od wizerunku. Dajcie mi chociaż jednego xd

Blab

Mnie mogliby podszkolić w makijażu, a najlepiej, żeby co rano mnie upiększali,a a ja bym tylko siedziała i rozkazywała :D

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Jeju, ja też chciałabym mieć prywatnego makijażystę i wizażystę. Uwielbiam być malowana, czesana i ubierana przez kogoś, kto ma o tym pojęcie(:

petit_fleur

A najcudowniejsze jest kiedy masz zrobione włosy u genialnego fryzjera :)

cocco03

dokładnie :D