PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Wlasnie ogladam wczorajszy odcinek.
Moze mi ktos wyjasnic dlaczego Renata tak strasznie poklocila sie z Regina ?
O co te waty i pretensje.
Nie wiem czy mi cos umknelo, ale z tego co pamietam to ich pierwsze spotkanie wypadlo dobrze,
ale pozniej Renata miala do niej wielkie pretensje o rzekomy romans z jej ojcem.
Wydawalo mi sie, ze chlodne stosunki Renaty do Reginy pozostaly.
A teraz miala do niej pretensje jak by zdradzila ja najlepsza przyjaciolka.
Miala nawet chyba wieksze pretensje niz do Jeronima ...

dropsik417

Renatę podjudzała przeciw Reginie Fina. Początkowo Renia uwierzyła, że Regina jest kochanką Gonzala, ale potem jakoś to się rozeszło po kościach. Jeronimo zaprosił Reginę na ślub, a jeszcze przed weselem Regina i Renata spotkały się w salonie sukien ślubnych i ucięły sobie pogawędkę. Wydawało się, że sprawy nie ma.
Regina w hacjendzie zaczęła przekonywać Renatę jak to Jeronimo ją kocha. Renia pomyślała, że skoro Regina jest tak wielką przyjaciółką Jeronima to na pewno wiedziała o całej zemście i oczywiście miała rację. Tak to wyglądało jakby miała do niej większe pretensje niż do męża. Może to dlatego, że od samego początku Renatę i Reginę połączyła bardzo szczególna więź.
Renata poczuła się zdradzona i od razu wypomniała Reginie romans z Gonzalem, którego nie było. Myślę, że tak naprawdę w niego nie wierzyła tylko w przypływie gniewu przypomniała sobie słowa Finy i chciała się odszczekać. Regina była dla niej serdeczna, ale jednak ukrywała okrutną prawdę o Rafaelu i Jeronimie. Gdy Regina wyznała Renacie, że to Josefina nagadała Jeronimowi o romansie Renaty i Rafaela, to Renia nie uwierzyła. Pomyślała pewnie, że Regina chce się wybielić i wymigać od odpowiedzialności - oczernić jej słodką mamunię ;)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Wydaje mi się, że jesteś ekspertką od tej telenoweli :D