Ta cala lekareczka wygladala dzisiaj jak jakas lafirynda z tymi wystajacymi, dziwnymi cycami :/
Nie wiem czy to pozytywna czy negatywna postac ale nie przypadla mi do gustu. Fuuu ...
Napiszę tylko, że niby jest pozytywną postacią. Chociaż zależy jak na to spojrzeć. Charakteru wrednego nie ma - to na pewno. Sporo namiesza niestety.
A z tymi cycami to aż nieładnie przy księdzu tak paradować :D
Ja tam jej nie cierpię ;x ;p
Działa mi na nerwy już samym wyglądem ;x
A najbardziej wkurza mnie tym, że widzi jak Renata i Jeronimo się kochają i zachwyca się ich miłością, a i tak się do niego wdzięczy ;/
To jedyna telenowela, w której pokazują jacy mężczyźni są naprawdę...
W każdej innej, główny bohater tak kocha główną bohaterkę, że nie sypia z innymi, jedynie jak jest pijany czy jak coś mu dosypią, a tu?
Augustin, mimo że kocha Renatę to śpi z Robertą, a Jeronimo też prześpi się z inną.
Smutna, szara rzeczywistość.
Cześć :) jestem w trakcie oglądania serialu i bardzo męczy mnie to kiedy Marina i Jerónimo spędzili wspólnie noc ? Bo z tego co oglądałam to zapowiada się że Renata wróci do męża a potem nagle okaże się że Marina spodziewa się bliźniaków ?
Najprawdopodobniej spędzili razem noc po zabawie urodzinowej księdza. Tworcy serialu chyba chcieli zaoszczędzić widzom oglądania miedzy nimi czułości wiec odbyło się to "za zamkniętymi drzwiami".
"To jedyna telenowela, w której pokazują jacy mężczyźni są naprawdę...
W każdej innej, główny bohater tak kocha główną bohaterkę, że nie sypia z innymi, jedynie jak jest pijany czy jak coś mu dosypią, a tu? "
Kompletnie sie nie zgadzam. :P Przeciez w KAZDEJ telenoweli glowna meska postac zdradza glowna postac zenska na lewo i prawo, a ona mimo to pozostaje mu wierna. Chyba pomylily ci sie role. ;) A potem jeszcze polowa przypadkow konczy sie tym, ze postac, ktora przespala sie z glownym protagonista wrabia go w ciaze. Przeciez to najberdziej utarty schemat jaki istnieje w telenowelach. Moze 3-4 telenowele odeszly od tego schematu.
Na dowod lista telenowel w ktorych glowna postac meska przespala sie z kims innym niz glowna bohaterka, juz po tym jak narodzilo sie w nich uczucie, a glowna bohaterka ZAWSZE byla mu wierna:
- Muñeca Brava
- Rebelde
- Kachorra
- Sos mi vida
- Cumbia Ninja
- Marina
- Un Gancho al Corazón
- Mi Corazón Insiste... en Lola Volcán
- Bella Calamidades
- Amores de mercado
- Reina de Corazones
- Al diablo con los guapos
Najprosciej mowiac jest to lista wszystkich telenowel, ktore obejrzalam z pominieciem okolo 3.
I to wszystko przyszlo mi do glowy w zaledwie kilkanascie sekund, jakbym probowala sobie przypomniec przez dluzej to lista bylaby o WIELE dluzsza.
Aktorka Martha JUlia kojarzy się raczej z czarnymi charakterami i lepiej jej wychodzą takie role niż słodkich laleczek
Nigdy jej nie oglądałam wczesniej w żadnej telenoweli. Jednak czytałam, ze czarne charaktery dobrze jej wychodzą. W CME jest przeslodzona i zbyt dobra. Jesli patrzeć na to w jakiej sytuacji została postawiona jej bohaterka.
wniosek jest jeden-aktorka została źle dobrana do roli lekarki. Pewno miała znajomości u producentów
Nie lubię postaci Mariny, kiedy pokazują sceny jak ona płacze za Hieronimem to nie jestem w stanie tego oglądać !
Fakt jest to wkurzające, ale w sumie to Jeronimo zawrócił jej w głowie. Oboje poszli na całość. Tyle, że ona naprawdę go pokochała,a on związał się z nią, mimo iż wcale nie przestał kochać Renaty. Smutne to.
tak masz rację, ogólnie byłam w szoku jak wyszło że Marina spodziewa się jego dzieci, bo Hieronim kochał Renatę nad życie i w momencie kiedy ona postanowiła do niego wrócić to Marina zeszła na tak jakby " drugi plan ".