PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1423
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

1. Po co Fina wyslala Reginie zdjecie malej Renaty, to cholernie ryzykowne. Wystarczylo by
zeby Gonzalo je zobaczyl lub Renata. Bez sensu ...
2. Reginy bluzki kojarza mi sie z jaszczurka kolniezasta.
3. Fina taka stara baba niby z klasa a na uszach ma choinke, jeszcze wiecej mogla sobie tych
kolczykow nasrac jak malolata .
4. Fina jak dla mie jest okropna, wyglada jak stara babinka po operacjach z wiecznym
chamskim grymasem na twarzy.
5. Smierc matki Adriany byla za przeproszeiem troche komiczna. Pielegniarka wpada ledwo
dotyka ja w nadgarstek, po czym stwierdza, ze pacjetka umiera.... :/
6. Doktorek kojarzy mi sie z psycholem prosto z horroru.
7. Matilde - najbardziej beznadziejna postac tego serialu.
8.Facet Reginy jest tak bezbarwny i nudny, ze nawet nie pamietam jego imienia.
9. Aktorka grajaca Renate naprawde jest taka DUZA czy tylko mi sie wydaje ze ma wielki tylek?
;P

Pomimo serial bardzo mi sie podoba i nie zamierzam go sobie odpuszczac.

dropsik417

Co do Renaty to faktycznie jest taka powiedzmy nie chuda , gdzies czytałąm ze sobie powiekszyła posladki i substancja zaczeła jej sie przemieszczac , a pozniej ze ceni naturalnosc nie wiem w co wierzyc.

dropsik417

Zgadzam się z wszystkim co wymieniłaś ;), a co do tyłka Renaty, też zauważyłam, że ma baaaaardzo duży, ale nie wiem nic o tym, że sobie powiększała, myślałam, że już taka natura...

dropsik417

odniosę się do wszystkich punktów, bo zwyczajnie nie mam co robić :D
1. Fina zaryzykowała, w sumie nic nie stało na przeszkodzie, by Gonzalo zobaczył to zdjęcie skoro tak za Reginą łazi.
2. :D hahaha według mnie ma zęby jak koń...
3.4.Fina w ogóle jest obleśną babą...jak robi ten swój "słodki" uśmieszek to rzygam ;)
5. Aktorka grająca Adrianę trochę przesadziła według mnie z tym krzykiem. Oczywiście matka wszystko zdążyła jej powiedzieć, jak w zegarku. Co nie zmienia faktu, że i tak się wzruszyłam jak to ja ;)
6. Doktorek Finy? Oj tak psychol nieprzeciętny...te oczka świdrowate :D
7. Na nią już szkoda słów.
8. Antonio - porażka ani to przystojne...a matka Reginy tak ją namawia na związek z nim. Powinna sama się z nim hajtnąć, jak jej się tak podoba.
9. Oj tyłeczek to ma niestety powiększony. Potem zaczęło się jej przemieszczać i miała dziewczyna problem, nie wiem jak to się skończyło ;)
10. Mnie wnerwia Chema...łazi za Constanzą i ma wkurzający ryjek.

Cieszę się, że nie odpuszczasz CME :)

cocco03

Oj tak, Regina ma zęby jak koń, nie da się ukryć. W ogóle mogli dać inną aktorkę, z delikatniejszą twarzą, przecież Regina za młodu była taka ładna i miała proste zęby, więc jakim cudem po latach nagle by miała jak szczurek? Nie dopracowane, zdecydowanie bardziej widziała bym w roli Reginy Constanzę.
Chema też mnie wkurza, mam wrażenie,że ma pomalowane oczy i w ogóle wygląda jak gej.

Camilla3

Ta aktorka zdecydowanie nie przypomina młodej Reginy. Np. aktor grający Gonzala jest super dobrany.

Dokładnie! Chema wygląda jak gej, jestem ciekawa czy ten aktor jest homo, aż zaraz oblukam ;)

cocco03

No tak...zdjęć z dziewczynami na razie się nie doszukałam ;)

cocco03

6) wydaje mi sie ze chodzi o dr.Alvara Nesme, czy mam racje? a co Reginy naprawde nie wiem skad te ostre komentarze jest bardzo piekna mimo ze ma juz 50 lat (w filmie miała 48), i pasuje na matke Renaty idealnie a wiadomo ze z nie bedzie podobna do młodej Reginy to tylko telenowela. Cieszmy sie ze wogle była młoda i starsza aktorka , bo nie wiem czy wszyscy ogladali np Triumf miłosci tam Victorie grałą ta sama aktorka i na poczatku i 20 lat wczesniej miałą tylko ochydne warkoczyki co dawałą efekt komiczny.

mika26

Może jeśli chodzi o Victorię to trochę tak, ale ja osobiście nie lubię zmiany aktorów, wolę jak za młodu i potem są Ci sami, inaczej nie umiem się przyzwyczaić, a jeśli już muszą zmieniać, niech zrobią to udolnie i postarają się dobrać te aktorki podobnie, a nie z czarnej, pięknej kobiety, zrobili blondynę z szczególnie rzucającymi się w oczy wielkimi zębami, nie wierzę, że nie było innej, lepszej aktorki na jej miejsce.

Camilla3

Ja wolę jak jest dwóch aktorów. Jeśli bardzo cofamy się w czasie to często kiepsko jak aktor mający 40-50 lat gra młodzieniaszka.
Tak jak teraz jest to ta Regina pasuje mi na matkę Renaty, ale jeśli porównać młoda Reginę i starszą to nie bardzo ;)

mika26

Co do wyglądu aktorki grającej Reginę to trzyma się kobita, ale czy na pewno bez pomocy medycyny estetycznej? Teraz się wszyscy kroją i poprawiają. Mnie tam ona pasuje na matkę RenatyCo nie zmienia faktu, że młoda Regina miała ciemniejszą karnację, a Regina (wersja old) jest dosyć blada. Jeśli już mamy się czepiać szczegółów.;)

Ale zdecydowanie wolę jeśli mamy dwóch aktorów niż tak jak było w TDA - masz rację. Te warkoczyki na nic się zdały :D

cocco03

A Fina? W ogóle nie przypomina swojej młodszej wersji

Blab

Masz rację! Wcale. Fajnie dobrali tę dziewczynę, która zagrała Robertę w wieku 10 lat. To lekceważące spojrzenie bardzo ją łączy ze starszą R :)

Blab

Fina też nie, całkiem inne rysy. Ines dość dobrze dobrana, a np. mama Reginy też dla mnie kiepska, dawniej była wysoka, zdatna kobieta, a zrobili z niej malutką kobitkę, rozumiem, że mogła się postarzeć, ale aż taka różnica we wzroście nie realna...

Camilla3

Tak wzrost u niej to przesada, bo z twarzy jeszcze jako tako.

cocco03

ale nie rozumiem hejtu na Regine jest bardzo ładna i świetnie się trzyma przecież każdy ma prawo zmienić fryzurę no nie? Nie musi całe życie mieć długich czarnych włosów

Blab

Ale tu nie chodzi o fryzurę, chodzi o całokształt, całkowite przeciwieństwo dawnej aktorki. Każdy może mieć swoje zdanie, no, ale jak dla mnie mogli się lepiej postarać, bo skoro już robią skok o ileś tam lat, to niech dadzą aktorkę ciut zbliżoną do poprzedniej, żeby łatwiej można było ją utożsamiać...

cocco03

Tak, tak, twarz w miarę dobra :), ale apropo dzisiejszego odcinka, strasznie mi było szkoda Reni, jak Jeronimo po raz kolejny ją tak odtrącił, podle się zachowuje... No i Matilde też przegina, mogła by język przyhamować...

Camilla3

Matilde to się należy porządny kopniak w zadek ;D

Oj Renia biedna, a jak dzisiaj powiedziała do Jeronima, żeby ją pytał o wszystko to on: "Chcę znać całą prawdę" - ale czubek, przecież ona nawet nie wie o jaką prawdę chodzi

cocco03

No dokładnie, niech ją zapyta wprost jak taki cwany, a nie wymaga, żeby Renata była Duchem Świętym... Swoją drogą, to trochę głupie, że Roberta wkopuje go w ciążę, skoro nigdy nic ze sobą nie mieli, ciekawe co by gadała, gdyby doszło do konfrontacji, pewnie wmówiła by mu, że się opił i nie wiedział...
Doktorek kolejny psychol, który robi głupka z własnej żony...

Camilla3

Ona go wrabia, jednocześnie wrabiając Matiasa ;) Kurczę, nie chcę spojlerować, ale mnie kusi ;)

Nesme jest okropny, taka ładna Alfonsina i na niego poleciała ;) Chociaż pewnie bardziej na kasę.

cocco03

Nie, nie, nie pisz nic, bo nie będzie ciekawości ;p Póki co wydaje się, że Alfonsina poszła po rozum do głowy, ale zobaczymy co będzie dalej...

Camilla3

Oj tak, zaczęła widzieć w co się wpakowała i trochę otrzeźwiała.

cocco03

Matilde tak mnie wkurza że to szok. Ja bym ja wywaliła z roboty

mika26

A jeśli chodzi o Alvara Nesme to tym bardziej psychopata, od razu nie skojarzyłam, bo myślałam o Finie i jej wspólniku ;)
W ogóle ten aktor mnie drażni, w tej roli oczywiście, ale to chyba dobrze, bo to negatywna postać.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

A pisalam wczesniej, ze doktorek wyglada mi na psychopate z horroru.
Wczoraj ogladalam Ojczyma (dawno temu widzialam) na Polsacie i juz wiem skad to skojarzenie :D

ocenił(a) serial na 10
mika26

"Mloda" Victoria wygladala jak bulldog...

dropsik417

:D i beczała jak koza

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Hahaha :D fakt :D

dropsik417

Jak Victoria?

Blab

*Jaka

ocenił(a) serial na 10
Blab

Mowa o Triumfie milosci :)

dropsik417

aa xd

cocco03

Tak, Gonzala dobrali super :)

Haha, czyli jednak przeczuwałyśmy co w trawie piszczy, te zdjęcia trochę mało męskie ;p

Camilla3

:D oj tak im więcej ich obejrzałam tym jestem prawie pewna ;)

najlepsze są te z wąsikiem i w kowbojskim kapeluszu :D

dropsik417

dodam od siebie śmiech Renaty, lepiej niech wyciszają jak ma się śmiać

ocenił(a) serial na 10
girl_with_tattoo

Zapomnialam o tym wspomniec :D
Jest przesadny i troche jak u jakies BAABY ze wsi ;)

dropsik417

O matko!!! Wygląda mi na spontaniczny, ale nie raz słyszałam jak ktoś jest w miarę ogarnięty, a śmieje się jak szalony koń :D
Powinni wyciszać i pokazywać informację "śmiech Renaty" - może do kibelka zdążyłby skoczyć. :D

cocco03

teraz będą pewnie same sceny płaczu, już się zaczyna, więc będzie spokój od śmiechu. Nie żebym jej źle życzyła xp

girl_with_tattoo

Będą... będą ...strumienie ;)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Przecież miała nie być płaczką :/

dropsik417

Nie no w granicach rozsądku, każdy ma chwile załamania, a Jeronimo daje jej powody. Renata i tak jest twardą sztuką :)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Jeronimo to dupek :(
Dobrze ze Renata potrafi robic mu na zlosc ;)

dropsik417

:D No właśnie! Super, że taka harda z niej babka;)
Teraz dopiero Jeronimo będzie miał powody do zazdrości ;)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Proszę nie zdradzaj nic :)
Uwielbiam tą telenowele szkoda tylko, że kiedyś widziałam tylko jeden odcinek ( któryś przed samym finałem :/ )
Byłam u osoby która to oglądała i chcąc nie chcąc nie bedzie już dla mnie tajemniczym zakończrniem :(

dropsik417

No przecież nie zdradzam, panuję jakoś nad sobą :D

cocco03

co wy macie do jej śmiechu? dajcie spokój jest super :D

Blab

Pasuje do jej charakteru, ale te wybuchy są dosyć niespodziewane :D

cocco03

i to jest najfajniejsze xd

girl_with_tattoo

Tak, co do śmiechu się zgadzam, potrafi zirytować ;p

dropsik417

To pierwsza telenowela, w której główna para mnie interesuje i mi się podoba, bo w innych to wolałam raczej wątki poboczne, jest dobrze :) Ciężko było bez odcinków w czwartek i piątek :(