Doradźcie proszę, który serial wybrać. Jestem początkująca w telenowelach, mam za sobą tylko Otchłań namiętności, która bardzo mnie wciągnęła i chciałabym teraz pooglądać coś równie dobrego, czyli dobra muzyka, ładni ludzie i otoczenie, a przede wszystkim akcja, jak pod koniec Otchłani, typu szaleństwa Gabina :D itp. Proszę o opinie.
Moge mówic tylko o swoich odczuciach, i Ukryta miłosc wogle mnie nie zainteresowała ,obejrzałąm kilka odcinków ale nie poprostu nie moje klimaty.Natomiast KIedy sie zakocham jest super o 1 odc pokochałam tą telenowele .Super obsada Silvia Navarro i Przystojny Juan Soler ,watki ,muzyka,widoki .Niepamietam telenoweli która by mnie od 1 odc zauroczyła Polecam bardzo Super Super
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Coraz więcej czytam pozytywnych opinii o Kiedy się zakocham i już powoli podejmuję decyzję. :)
Zdecydowanie CME :)
Chociaż Ukryta miłość też ma coś w sobie. Jednak wiele postaci jest karykaturalnych i ta swojskość ;) Oglądaj dwie :D
Hehe dwóch nie dam rady, za dużo czasu by to pochłonęło, a dodatkowo jeszcze by mi się wątki zaczęły mieszać. :D
E tam tak ci się wydaje bo jak oglądałem 3 na raz tele tak wyszło a w necie nie możesz oglądać nap. Ukryta miłosc w tv Kiedy się zakocham lub 2 w necie.
Dla mnie co za dużo, to niezdrowo :) Wolę się rozsiąść z kawką przed telewizorem niż siedzieć w necie. Jedna tele starczy mi dla przyjemności. Wybrałam Kiedy się zakocham.
Zdecydowanie bardziej polecam, Kiedy się zakocham. Oglądałam obie telenowele, ale z trudem obejrzałam Ukrytą miłość do końca. Niestety przyczyniło się do tego wiele czynników. Pomijając już sam fakt, że większości (z tego, co zauważyłam) przeszkadza ta swojskość. Ja jakoś nie mam zdania na ten temat, owszem był to częsty motyw w filmie, ale nie mogło być inaczej, bo jak? Skoro Luciana wychowała się na wsi, więc większość filmu była tam kręcona, wśród tych garnków itp. Mnie w tym filmie najbardziej zabolało to, co zrobili z ostatnimi odcinkami telenoweli. Zmarszczyłam czoło i po prostu go wyśmiałam. Nic dodać nic ująć. A co mnie mocno irytowało? Zuria Vega grająca Luciane. Młoda aktorka, brak talentu, a swoją złość i emocje pokazywała w taki sposób, że to było komiczne. Miłość głównych bohaterów jakaś taka sztuczna, na siłę. Mogłabym się więcej rzeczy przyczepić, ale jeżeli ktoś jest zainteresowany to wystarczy poczytać forum. Nie ja pierwsza skrytykowałam film. Jeżeli chodzi o mnie, zdecydowanie nie polecam Ukrytej miłości. Za to, Kiedy się zakocham już chce się oglądać, gdy popatrzy się na Silvie Navarro i jej grę aktorską. A co do pięknego otoczenia, jaka była między innymi w Otchłani namiętności w Ukrytej miłości na pewno nie znajdziesz;) Akcja? Ukryta miłość vs Kiedy się zakocham zdecydowanie wygrywa Kiedy się zakocham;)
Jak ci wcześniej pisałam polecałam ci Ukrytą miłość ale sama zaczęłam oglądać Kiedy sie zakocham i też mogę polecić całkiem ciekawie się zapowiada
oczywiscie KIEDY SIE ZAKOCHAM :) tylko ok ostatnich końcowych 20 odcinków podobało mi sie Ukrytej Miłości..