Wreszcie pokazali wesołą, zwariowaną dziewczynę a nie płaczkę chlipiącą przez 3/4 swego życia. A już myślałam, że po
"Zbuntowanym aniele" same cnotki będą w telenowelach pokazywać.
:D No fakt , co telenowela to główna bohaterka siedzi i płacze, a nos ma jak mikołaj. Fajna zwariowana dziewczyna, szkoda tylko,że do iej dali starucha...Matias to jest fajne ciacho^^
Hej :) Ja mam 27 lat nie pogardziłabym takim '' staruchem'', Juan Soler jest niesamowicie przystojnym facetem o cudnych oczach i usmiechu ,niewazne czy ma lat 30 czy 47 .Jestem pewna ze to nie tylko moje zdanie i jest wiecej jego wielbicielek .Czy mam racje ??
Ja uwielbiam Juana Solera. Z Silvią Navarro tworzą niesamowitą parę. Jak to już kiedyś pisałam - jest między nimi chemia, że aż iskrzy. Matiasa też lubię, ale gdybym miała wybierać to zdecydowanie Jeronimo ;)
Co do Renaty to jest cudowna. Tak żywiołowej bohaterki ze świecą szukać. Piękna, mądra - same ochy i achy :)
oj i ja też chciałabym takiego starucha:) Matias jest uroczy i przystojny, ale uosobieniem męskości jest właśnie Jeronimo.(:
Nie mówie,że jest zły, ale ona taka młodziutka, a on widać ,żr jest o wiele starszy. Ale gdy bardziej się wciągnę, mogę się założyć,że nie będe widzieć innego jak Jeronima:)
Właśnie tak będzie. Ja zakochałam się w tej telce i oglądam ją po raz drugi, ale z takim samym ach i och jak podczas pierwszej emisji(:
Niestety pracuje różnie, więc po pracy oglądam na internecie. Boże dzięki za internet xD
To prawda, Renata póki co jak najbardziej na plus, fajnie się na nią patrzy, wzbudza sympatię :) Matias może i ładniejszy, ale nie wyobrażam go sobie z Renatą, zbyt chłopięcy do niej, Jeronimo pasuje o wiele bardziej, dojrzały facet, ale widać, że bezpośredni i z humorem :)
To prawda widać chemię między Renatą a Jeronimem a między nią a Matiasem tylko raczej sympatię jak pomiędzy bratem a siostrą :) A co do wieku to we wczorajszym odcinku Jeronimo mówił, że jest dużo starszy od Matiasa no a Matias jest w wieku Renaty więc dziwne by było jakby dali jakiegoś młodzika :)
Myślę, że różnica między nimi to ok. 10 lat. Oczywiście w serialu, bo naprawdę to Silvia Navarro nie miała 25 lat ;)
Jesli chodzi o skrupulatnosc to 25 urodziny miała w ostatnim odcinku ,nie wiem dokladnie ile miala na poczatku i ile czasu minęlo ale chyba 23 lub 24 lata :)