Teresa- oglada ktosz? JA SIE WKRECILAM W TERESE I ZAKAZANE UCZUCIA.
teresa podobna do rubi i nawet podobnie sie zakonczy, wiecie moze jak skoncza sie obie telki ?
Teresy obejrzalam pare odc w necie ale... wlasnie bardzo podoba do Rubi dlatego nie ogl dalej... ale przystojni aktorzy tam graja:) ogl Zakazane Uczucie na poczatq nie bylam zachwycoana ale teraz troszke mnie wciagnelo i jak mam czas to ogladam na Dailymotion a jak sie skonczy to nie wiem czy moge mowic :P ale Ana Paula bedzie z Rogeliem a Gustavo umrze ktos go chyba zastrzeli bo tam wyczytlama z tego forum :P
Teresa jest chyba remakiem Rubi, dlatego są do siebie podobne. Co do Teresy to słyszałam, że są trzy zakończenia. Jednak podobno to główne/ oryginalne zakończenie to jest, gdy Rulli (nie wiem jak on nazywa się w telce, może Arturo) wybacza Teresie. W drugim Teresa zostaje zastrzelona przez jakiegoś mężczyznę, chyba jakiegoś Fernando. A w trzecim zakończeniu. A w trzecim zakończeniu Teresa zostaje porzucona i wraca do starych nawyków.
A co do LQNPA, to AP będzie z Rogeliem.
czyli nie wiadomo jak skończy sie bez sensu, Rubi ez nie było koniec a mimo tego w polsce nie wyemitowali dalszych odc.
Oryginalne zakończenie to jest to, gdy Rulli wybacza Teresie... Tak przynajmniej czytałam... Natomiast, co do Rubi to ta telka skończyła się źle dla protki, która została okaleczona, czy jakoś tak...
ale ja widzialam w necie jak leży gdzies w szpitalu po jakimś wypadku i mówią jej cos a ona krzyczy, więc myślę że bedzie miala jakąś kare za to wszystko ...