PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1415
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

hej panie;) jak tam po kilku pierwszych odcinkach?? Czy telcia zdążyła zyskać już szerokie
grono fanek?? Nie oglądałam jeszcze ani jednego. Byłam tak zajęta, że nie miałam okazji
stąd moje pytanie. Jak wrażenie?? Czy warto oglądać??

K_i_N_g_A_88

Bardzo proszę;)

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Ja znam trochę odcinków do przodu, ale też staram się za dużo nie wiedzieć, bo potem oglądając serial nie jest już taki moment zaskoczenia. Wydaje mi się, że policja już dawno powinna odnaleźć Finę (Pepę), bo Regina wiedziała, że Pepa ukradła jej córkę, tymczasem ona ukryła się w jakiejś mieścinie, fakt potem wyszła za Gonzala i zmieniła nazwisko.. ale policja w telenowelach trzyma w napięciu do samego końca xD

missQiuu

Było coś takiego, tzn, wysłano list gończy, albo takie ogłoszenia z wizerunkiem Pepy i córki Roberta i Reginy, ale to właśnie Pepa otworzyła tę kopertę i podarła jej zawartość, a także wyrzuciła i nikt nie widział tego na oczy.
Regina chyba w rozmowie z Jero stwierdziła, że sądziła, że to Pepa mogła porwać jej córkę, ale później stwierdziła, że nie miał na to dowodów i skupiła się tylko na poszukiwaniach córki. I później chyba Antonio gdy Regina zgodziła się na związek z nim poprosił ją, aby teraz spróbowali poszukać również Pepy, bo to może ona porwała jej córkę. Jakoś tak to było.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Jednak uważniej oglądałaś początki niż ja. Teraz sobie przypominam, że tak było właśnie.