PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

uwielbiam tą telkę:) Renata i Jeronimo to cudowny duet. Jest między nimi wszystko to co powinno być między głównymi bohaterami. Super odgrywają swoje rolę, a Silvia jest śliczna i mega naturalna....

ocenił(a) serial na 10
Elwirka10

Wedlug mnie to również najlepsza telka na świecie,Renata i Jeronimo zagrali przecudnie,to co ich połączyło w tej telce było niesamowite i obrazuje ogromne uczucie i więz.Miłość między nimi była tak silna i przede wszystkim naturalna jakby naprawde sie w sobie zakochali i rozumieli bez słów.Oglądając ich aż marzy się o takiej miłości w której bedzie taka namiętność i zrozumienie.Silvia to świetna aktorka a z Juanem tak jak napisałaś stworzyli niesamowity duet ktory dlugo pozostanie w pamięci :)

ocenił(a) serial na 10
Elwirka10

Według mnie to również najlepsza telka na świecie.Renata i Jeronimo zagrali przecudnie,to co ich połączyło w tej telce było niesamowite i obrazujeogromne uczucie i więz.Milość między nimi była tak silna i przede wszystkim naturalna jakby naprawde sie w sobie zakochali i rozumieli bez słów.Oglądając ich aż marzy sięo takiej miłośći w której bedzie taka namiętność i zrozumienie.Silvia to świetna aktorka a z Juanem tak jak napisałaś stworzyli niesamowity duet który długo pozostanie w pamięci :)

paulaa205

O tak :) Marzy się oglądając telkę, żeby spotkać tak wielką miłość. W ogóle uczucia w CME są bardzo wyraziście pokazane :)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Zgadzam się z tobą bo w rzadnej telce nie widziałam takiej pięknej naturalnej historii o miłości w której uczucia były tak wyraznie ukazane :)

ocenił(a) serial na 10
Elwirka10

sory niewiem jak to zrobiłam że cała strona do kąca mi sie pusta wysłała przepraszam wszystkich którzy to przeczytają że tak mi sie wysłało