PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=839229}

Kierunek: Noc

Into the Night
2020 - 2021
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 20366
6,1 19 krytyków
Kierunek: Noc
powrót do forum serialu Kierunek: Noc

Niezły

ocenił(a) serial na 6

Duży plus za logiczne zachowania bohaterów i w miarę ogarnięte sensowne sytuacje.Czego nie można powiedzieć o innym Netflixowy serialu Dom z papieru.

ocenił(a) serial na 6
profus6

Kto tam się niby logicznie zachowywał, bo chyba tylko ten młody chory na mukowiscydozę.

ocenił(a) serial na 6
McGyverPL

Porównując do bohaterów z Domu z papieru ( od drugiego sezonu), to wszyscy.Dominik również.

ocenił(a) serial na 5
profus6

Nie porównuj tego gniota do domu z papieru, bo to byłoby jak porównanie malucha z Mercedesem

ocenił(a) serial na 6
Komentator_Sportowy

Ty tak na poważnie???

ocenił(a) serial na 6
Komentator_Sportowy

No, tak jednak nie mamy za bardzo widzę o czym rozmawiać.Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 3
profus6

Uwaga. To Trol prowokujący gówno burzę.

ocenił(a) serial na 6
mejdzor

Kolego chyba się trochę Tobie pojęcia pomyliły.Obejrzałem wszystkie cztery sezony Domu z papieru, i jako wartościowy i sensowny oceniam tylko pierwszy.Tyle głupot ile dzieje się począwszy od drugiego sezonu, to szkoda słów.W tym serialu jeśli mówią, że będą strzelać, to będą. Historie bohaterów dobrze się rozwijają i wątki dobrze rozwijają.Nie ma dłużyzn, jak w Klanie..Nie jest to może arcydzieło, ale jest sprawnie i sensownie nakręcone.Tyle.Nie rozumiem fenomenu Domu z Papieru, bo ten serial jest po prostu słaby i z sezonu na sezon głupszy.Pozdrawiam.

McGyverPL

Ja też nie bardzo rozumiem logikę tych zachowań. Trochę tak, jakby dla każdego rzucać kostką i gdy wypadnie jedynka, to postać się wnerwia na losowo wybranego towarzysza tej podróży, jak wypadnie dwójka - to się śmieje, jak trójka - to ma moment olśnienia, jak czwórka - to wygłasza refleksje o życiu...

ocenił(a) serial na 7
Ewan_McTeagle

Nie powiedziano Ci, że jest właśnie koniec świata?

Leszy2

Zorientowałem się. ;) Tyle że w ten sposób możemy usprawiedliwić każdą bzdurę.

ocenił(a) serial na 7
Ewan_McTeagle

Zachowujesz się jakbyś odwiedził szpital psychiatryczny i dziwił się, że pacjenci mają odmienne poglądy.

ocenił(a) serial na 6
McGyverPL

W punkt!