hmn... nie wiem nie ogladalam... hmn... ale moze byc ciekawe... moze sobie sciagne... a znasz jeszcze jakies ciekawe anime??
Zgadzam sie, niedawno powtórzyłem sobie seans i ile sie dosuzkalem filozofii Wschodu, to głowa mała (pewno nadinterpretowałem sobie conieco:P), tak czy siak, jak dlamnie zaraz po WR pozycja obowiazkowa.
PS. To przez to anime narodziła się mja miłość do motorradów:P
PSS. Jesli ktoś zainteresowany mam całą serie(plus dodatkowy epizod "life's go on") Kino na DivX, doskonała jakość, ale interesuje mnie tylko wymiana na innem serie anime.
Pozdrawiam:)
zgadzam się. Anime piękne i mądre. Kino to jedna z moich ulubionych postaci filmowych. Gorąco polecam.
Nie przeczytałem w życiu zbyt wielu książek, ale z tych które przeczytałem najbardziej podobał mi się "Mały Książe"...
Muszę przyznać, że przygody Kino i Hermesa są o niebo lepsze!!! Niemalże każdy odcinek daje do myślenia...
Autorom należą się brawa <clap clap> szczególnie za zakończenie... Ode mnie 10!
Bardzo dobre anime, ale jednocześnie jedno z nielicznych, gdzie angielski dubbing brzmi o niebo lepiej niż japoński - "poważniejsze" głosy Kino i Hermesa lepiej współgrają z ich charakterami. Być może jest to moje subiektywne odczucie, jako że najpierw widziałam wersję z angielskim dubbingiem a dopiero później sięgnęłam po japoński... Niemniej jednak nie mogę znieść japońskiego głosu Hermesa.