Zapraszam do nowego wątku o tureckich serialach,ciachach i nie tylko :)))
Piękny tytuł ;)
Kolejny wątek zapiszemy....najpierw tamtemu zrobimy KAABOOM :)
Ulallala a to szalejemy ;)
No wątek słownik i ten o elabusiach czeka na kaboom ;)
o elabusiach zapiszemy do końca jak obejrzę kiralik II serię i się popastwię nad II serią ;)
no normalnie masz to znieść workami jak węgiel ;) hahahha;))))
Kobieto zanim się okaże czy oni są razem czy nie to my tutaj będziemy 20 lecie przyjaźni filmwebowej obchodzić ;) i dalej Ozge i Serkan będą się zastanawiać czy są razem ;)
"no normalnie masz to znieść workami jak węgiel "
.............................. nie wyrabiam hahahhhahahah 10/10
taszczę worek z węglem i spotkał mnie Serkan :D
pyta co robię :D a ja na to, ze znoszę ból, bo go kocham, a on jest z Ozge :D
A on zdziwiony "to w tych workach masz ból??""
ja - "nie, to węgiel. Chociaż jak se przygniotę stopę workiem, to będzie ból" :D:D:D
oni dorobią się dziecka i będą się zastanawiać, czy są razem czy nie hahaha
hahaha mam głupawkę i nic na to nie poradzę ;)
hahahah dobre... pytają Ozge kto jest ojcem dziecka... a Ozge... wiem ale nie powiem a dziennikarze.... my też wiemy... Serkan się nie wyprze... hahahaha;)
obie mamy głupawkę :D:D
OzSer w przyszłości w domu starości (jak w 10 odcinku KM) jako staruszkowie :D
spacerują i ozge się pyta "serkan, chyba wystarczająco długo ze sobą chodzimy? może czas ogłosić wreszcie że jesteśmy razem :D"
"=Ozge - no ogłośmy to i weźmy ślub :D ile jeszcze będą panną z dzieckiem"
Serkan - ale nasze dziecko już jest dorosłe i ma własne dzieci
Ozge - no właśnie, się wnuków doczekaliśmy, a nadal nie chcesz się ze mną hajtnąć :D
Serkan - czekam na odpowiedni moment :D
Ozge - jak Vanessa ze sprzątaniem :D
hahaha ;) dobre....
Serkan.... czekam na znak...
Ozge jaki znak :)
aż Vanessa z margo skończą ten super scenariusz....
Ozge: oj to będziesz jeszcze długo czekał... bo one dalej w ciemnym lesie... ćwiczą kug fu łopatę na wilkach.....
Serkan..... co???? co????jaką łopatę....
Ozge: No tą łopatę, co nią chciałam trachnąć Metego jak graliśmy w KM ;) Oj chyba walnę łopatą ciebie, to się wreszcie ożenisz ze mną :D
Serkan: eeeee, daj spokój, to bierzmy już ten ślub :D czuje że wreszcie dojrzałem do tego :D
a Ozge... dojrzałeś ????? chyba się już zasuszyłeś a nie dojrzałeś....... ale dobra bierzmy ten ślub ,....... za chiny ludowe nie umrę jako stara panna ;)
hahaha dokładnie a jak będzie czas pokaże hahahaha;)
Dobra Vanessa może chodźmy skończyć tamten wątek, czy dziś wieczorem robimy kabOOM :) tamtemu wątku
witam :D
fajny tytuł :D
a propos szmatek - niektóre z nas muszą się wziąć za sprzątanie przedświąteczne hahahhhaha
Dzięki.
To na co Ty czekasz,aż wigilia Cię zastanie i powiesz " Ojj teraz to już nie sprzątam,bo po co " ha ha
hahahha Ty pewnie jak ja sprzątasz jak masz nóż na gardle jak wtedy wszystko szybko idzie ;)
no pewnie :D muszę mieć motywację, to wtedy się uwijam jak w ukropie :D
obie stoimy w ciemnym lesie :D:D strach tam wejść, bo może wilki są :D
hahaha masz tak samo jak ja ;) motywacja to podstawa... a kurczący się czas jeszcze lepszy ;)
hahahah my się ciemnego lasu nie boimy.... znamy sztuki walki to i wilk nam nie straszny ;) hahahahha :))))
hahaha przyszły dwie agentki i zrobiły kabOOM ;) tamtemu wątku... hahaha nawet nie mogłam Ci odpisać w sprawie skreślenia Defne ;)
hahaha otóż pamirkon nie miał szans, bo Omuś za inteligentny był.....
może mnie kiedyś wena nawiedzi i napisze zarys II serii kiralika bez odgrzewania kotletów...
nasze dialogi powinnyśmy wydać w formie jakiejś książki satyrycznej albo coś :D takie talenty :D
miło się gadało, byłyśmy dziś genialne :D
idę spać bo łóżko woła :D dobranoc :D
oj tak nasze dialogi powinny służyć jako śmiechoterapia ;)
Mnie również miło się gadało ;)
Dobranoc :)
Hej,widze że nowy wątek sie pojawił,szybkie dziołchy z was :D Ja teraz ogarniam Icerde,bo wczoraj leciał odcinek na żywo , ale nie mogłam obejrzeć,dzisiaj odpalilam laptopa i pierwsze co to Icerde :D
Heja ;)
Cóż my jesteśmy czasem nieobliczalne ;)
Dajemy czadu jak mamy wenę ;)
Kiedyś zamierzam obejrzeć icerde ;)
Siemaneczko.
Ja zaczęłam dzień tradycyjnie pracowicie.
Odmrażam lodówkę, gotuję fasolkę po bretońsku,stroję chałupę , a jak przyjdzie syn ze szkoły to zabieramy się za choinkę.
Życzę miłego dnia :))))
http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/beztroskiego_milego_dzion ka_0.jpg
Hejka ;)
Super niedźwiadek ;)
Oj Ty perfekcyjna Pani domu ;) nie zatrzymasz się ;)
Do miłego zaś ;)
Kochana jeszcze kupa roboty przede mną. Podłogę muszę wypastowac.
Choinka udekorowana:))
hahaha a moja choinka jeszcze na strychu leży i czeka na ubranie...
Może w czwartek ją już ubiorę.
Sprzątanie.... masakracja.... ajjjj dobrze, że nie muszę gotować....
Siemka :D
A ja w końcu jestem ogarnięta. :D
Co tam słychać we wtorek wieczorem ? :D
witaj Gosilek :D
Gina jutro ma kolokwium, więc pewnie się uczy :D
ja sobie piszę posta na teleforum :D
hahaha ja też jestem z nas dumna a z hasło kung fu łopata chichram się do teraz ;)
A ja się zabiore niedługo za Icerde :D
Wczoraj oglądałam 8 odcinek czekając na słońce super odcinek :D
Ale dziwnie się skończył i musze sobie zobaczyć 9 :D
Jak dla mnie super :D
Kerem pokazuje czasami swoje dobre oblicze, ale Melis mnie strasznie denerwuje :D