Zapraszam do nowego wątku o tureckich serialach,ciachach i nie tylko :)))
A taka sprawa... pytasz o Kara Sevda??? to jeszcze nie zaczęłam oglądać ;) Kocham Buraka.... ale chwilowo nie mam dla niego czasu ;)
ejj, no co poradzę,ze coś z tej informatki wiem :D
i dalej nie wiem, co by sobie obejrzeć co by nadrobic
raz byłam na jakimś super kursie, wynudziłam się za wszytkie czasy... kazali mi się bawić paintem... a ja tu się bawię gimpem xD
albo facet się uparł na ms ofica...jakby innych tańszych czy darmowych wersji nie było...może nie mają wszystkich możliwości produktu mikrosoftu xD ale na potrzeby maluczkich wystarczą
cały czas się waham,czy by sobie nie trzasnąć jakieś informatyki na podyplomówce
hmmm jak Cię to interesuje to jak najbardziej....
ja wychodzę z założenia, że teraz to się uczę tego co chcę i czym się interesuję ;)
no myślę,o tym coraz poważniej ;) tylko musiałabym sobie przypomnieć programowanie bo to moja pięta achillesowa to wypadałby mieć choć podstawy
Hello Gina ;)
Czy widziałaś ;) ciemniejszą stronę Yogiego ;)
https://www.youtube.com/watch?v=oiMWGeU8c0g&feature=youtu.be
o wow :D
dzięki Margo za link :)))
jestem wniebowzięta :D Yogi jak zawsze boski :)))))))))))) moja obsesja osiąga apogeum... :)
A jak :)
Ledwo dziś wlazłam na fejsa i zobaczyłam ten filmik wiedziałam, że koniecznie muszę Ci go podrzucić ;)
jesteś kochana :) ja nawet nie miałam o nim pojęcia :D
jeszcze parę takich filmików, a będę musiała zacząć się leczyć ahaha ;)
całkowicie już my Cię ustawimy do pionu;)))) a jak nasza terapia nie pomoże zawsze możemy zastosować łopatologię ;)
ahahha... padłam :)
łopatologia? czy powinnam się bać hahaha, ale skoro ma pomóc... :DDDDDD
Hello, w ten smutny jesienny dzień... pogodę za oknem mam taka, typową jesienna, deszcz, wiatr szaro buro... taka nie zima
Hello ;) U mnie to samo deszcz i wiatr czasem śnieg .... idzie zwariować ;)
Jak tam odpoczywacie po świętach :)
Siemaneczko.
U mnie też marna pogoda, jakby jesień była.
W wigilię śnieg padał i było biało. Tak jak powinno być. Jednak szybko się roztopił.
Witaj siostro :))
Co tam?
Przez całe święta miałam gości,więc nie mogłam siedzieć tutaj z Wami.
Szalałyście groźnie ha ha
szalałyśmy jak jakaś burza śnieżna hahahhahha :D
goście byli znośni, było miło??
widziałaś ten zwiastun Ciemniejsza strona Yogiego , który zapodała MArgoargo ?? rewelacyjny :D
Tak goście byli spoko :))
Gdzieś mi umknął w tym gąszczu komentarzy.
Właśnie oglądam GF
Fatma opiekuje się Kerimem :))
Margoargo zapodała :D Ciemniejsza stronę Yogiego ;)
https://www.youtube.com/watch?v=oiMWGeU8c0g&feature=youtu.be