PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 572  oceny
8,2 10 1 572

Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Zapraszam do nowego wątku o tureckich serialach,ciachach i nie tylko :)))

1

ewentualnie wyjaśnią to tak, że wcześniej zdarzyły mu się jakieś objawy, tylko ukrywał przed wszystkimi :D

Vanessa100

możliwe :D
chyba, że szybką skończą serial i on cudownie ozdrowieje w parę dni :ppp a w koreańskiej wersji to Tuna okazał się bogaczem i sławnym pisarzem, tylko udawał przeciętniaka ,a po tym jak dostał kosza to wyjechał i tyle, mogli tak zostawić a nie taki idiotyzmy wymyślać :P
podaje rating 2.93, powalający prawda?

a to pewne że to schizofrenia?? może po prostu tuna się załamał i ot tak widzi wszędzie Deniz.

rating ;(((((

Vanessa100

był u lekarza, ma wystawiony papier więc to chyba pewne. szkoda, na początku był super postacią ale tak to jest w serialach, ktoś musi mieć pod górkę.

jaki rating miało HA jak się już kończyło?
bo się zastanawiał czy im się jeszcze opłaca kręcić odcinki...

Hello Gina.... czy oni wymyślili tę schizofrenię, żeby podnieść ratingi.....
cóz rating SS nie powala.... ale kiralika też spadł.... 3,98 .... hahaha tak źle w tym przypadku dawno nie było....

Margoargo

Siema Margoargo :D
schizofrenia to pikuś przy tym jak protka osłoniła prota. Im się chyba gatunki pomyliły i to nie pierwszy raz.
haha no właśnie widzę, kiralik idzie na dno jak titanic :D
przykro mi, ogłosić taką wiadomość w święta... ale widzę, że się trzymasz... ahahaha :DDDDD

a nie czytałam jeszcze Twojej recenzji, więc nie wiem nic o tym dramacie.... ajj tak tylko Turki mogą pomieszać gatunki i w końcu nie wiesz czy oglądasz jeszcze komedię czy już horror;)

My z Marg już szykujemy się do żałoby po kiraliku......

Margoargo

ten serial to 80% dramat, ale oficjalnie jest komedią romantyczną hahah :dddd

no ja myślę... czarno-białe avatary... jakaś stypa na forum :DDD

hahahahha aż tak to nie żałujemy końca kiralika.... raczej chcemy uczcić kiralik kulkugodzinną ciszą w komentarzach ;) bo my wyjątkowo złośliwe jesteśmy dla tej serii ;)
po prostu chcemy oszczędzić fandomowi stresu ;)

Margoargo

pięknie z Waszej strony ahaha :ddd

a takie już litościwe dusze z nas ;)

Margoargo

jestem pełna podziwu ha ha :D

Dzięki kochana za recenzję.

Szkoda co gadać z tymi turkami .

sloneczkO_1

nie ma za co :D

dokładnie... tak potrafią spartolić seriale.

idę coś zjeść, bo zgłodniałam :D
potem wrócę :D

Vanessa100

smacznego :D
niech pójdzie w cycki :D

jestem, ochłonęłam, ale tak mi zepsuly odcinek

kisma

szkoda nerwów :)
ja po prostu nie czytam komentarzy przy niektórych serialach bo ręce opadają i tyle :p

haha, chyba tez tak będe musiała robic ;) dzisiaj były skoki w Zakopane, oglądałaś ?

kisma

widzisz a u Nas zawsze można bez obaw wyrazić swoje zdanie i podyskutować na poziomie o serialach :DDDD

zerknęłam trochę na drugą serię :P
a Ty? trochę nudne były, liczyłam na Stocha a biedak się rozchorował.

pod koniec seri troche sie rozkręciło, dłuższe skoki były po 130 metrów, przy tych na setke to normalnie spałam, zero emocji,wygral Piotr Żyła.

kisma

miłe zaskoczenie bo stawiałam bardziej na Kota :pp

Dzisiaj malo scen moich ulubieńców, przez dwa odcinki dużo ich bylo więc scenerzysta pomyśląl ,że na dzisiaj wystarczy:// jak żyć Allah Allah :D nawet sie na fejsie troche udzielałam, na szczęście komentarze normalne, mają szczęście, niech mnie tam nie wkurzają :D

kisma

ajaj, poskąpili scen ? :P może w następnym odcinku będzie lepiej :DD
Oooo, czyli się uspokoi na fejsie hahah ;)

cofam to co powiedziałam, czytam teraz komentarze a jedna znowu zaczyna komentować moja parke :D co za strzała ;) chyba bede wam co tydzien zdawac relacje z fejsa :D

kisma

hahaha :D co za ludzie...
relacje mile widziane :D
chętnie pośmiejemy :D

przynajmiej będziemy mieć z czegoś pompe :D

kisma

a jak :DDDD
a dokładnie z głupoty ludzi :DDDDD

sloneczkO_1

jak patrzę na obecny okropny look Serkana, to myślę, że mógłby zagrać w męskiej wersji tureckiej Brzyduli hahaha

Wystarczy, że Serkan zapuściłby długą brodę (jeszcze dłuższą niż teraz), plus długie włosy w nieładzie, okulary z bardzo grubymi czarnymi oprawkami i jakieś okropne niestylowe ciuchy. I mamy Serkana w roli tureckiej Brzyduli :P :haha: Oczywiście po kilku odcinkach przeszedłby przemianę i okazałoby się, że to mega ciacho :
Nawet niezły serial by wyszedł :P : I ten obecny nieciekawy look Serkana by się na coś przydał :P
Była kiedyś turecka Brzydula, teraz tureckie Seviyor Sevmiyor z kopciuszkiem Deniz, to teraz podobna historia tylko z mężczyzną w roli głównej :haha: :P

Vanessa100

chce z wami pisać,ale coś brak mi weny twórczej. Niedawno skończyłam czytaćc Sparksa, teraz wzięłam się za Igrzyska śmierci,teraz reklamy są,na razie bez podniety

kisma

a która część igrzysk? 1 ?

Vanessa100

drugą, pierwsza skończyłam miesiąc temu,ale zrobiłam sobie przerwę

kisma

tutaj scena z nowego serialu Ozge - Aras (Berk Cankat) śpiewa :D
fajna dynamiczna piosenka, bardzo mi się podoba :D
natomiast jego piosenka z Haziran/Ozge już mniej ;(((

https://instagram.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/t50.2886-16/15720146_679600042200710_633 5082495381340160_n.mp4

Vanessa100

wpadaja w ucho,ale troche przypominają mi nasze polskie discopolo :)

kisma

hehe :D
mnie to po prostu pop przypomina :D

Vanessa100

też racja,jak czytam niektóre komentarze na fejsie to mam ochote kilku osobom pojechać ale nie mogę, bo należę do grupy a tylko tam są odcinki po polsku łapy opadają

kisma

a co piszą?

Vanessa100

bo ogólnie jest taka akcja że jedni wola pare
Sarp/Melek a drudzy Mert/Eylem ja należę to tych drugich:) jesli ktos napisze jakis pozytywny komentarz odnośnie tej pare, to odrazu pojawiają się jakieś ironiczne komentarze,no i kilka osób z lekka mnie wkurza,żeby nie powiedzieć gorzej :) Tej pierwszej pary nie lubie ze wzgledu na aktorke, jeszcze się z takim drewnem nie spotkałam ;)

kisma

hhaha rozumiem :D
nieraz jak oglądałam zwiastuny HA, to wkurzyały mnie negatywne komentarze skierowane przeciwko Kaanowi hahaha

Vanessa100

Wlasnie dlatego nie lubie tam pisać, jesli mam byc szczera to tych dziewczyn nie lubie, zapisalam sie na grupe bo słabo znam angielski, tak to bym je miała wiadomo gdzie :D

kisma

idę coś zjeść, bo zgłodniałam :D
potem wrócę :D

kisma

właśnie co pisza ?

sloneczkO_1

Chyba idę... nic się nie dzieje

Marg_

Nie chodź piszemy, tylko jedne poszły coś zjeść .... inne dopiero się uaktywniły,.... a ja w tle oglądam 15 odcinek pokoju 309

Margoargo

a ja nic nie oglądam :D jakie to smutne jest :D

Marg_

nie masz ochoty nic oglądać????

Margoargo

nie bardzo mam pomysł,co nadrabiać....

Marg_

a takie buty.... ja akurat w pokoju mam najmniejsze zaległości to sobie pokój nadrabiam ;) bo reszta leży i kwiczy...

Margoargo

najadłam się i wróciłam :D

Vanessa100

super ;) to co kontynuujemy.... gdzie skończyłyśmy.... na Serkanie menelu....