O głupotkach i sprawach ważnych i różnych ;)))
Zakładamy kolejny wątek do zapisania ;)))
madzik, piszmy w temacie Sezonu na miłość
Przenieśmy się tam
http://www.filmweb.pl/serial/Sezon+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2014-724152/discussi on/Sezon+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+2+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+2,2718149?page=12
link http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/sezon-na-milosc-tv-puls-2014, 30576-13800.html#5609652
Już wyruszylam :-D
Będę u Ciebie za pół godziny .
Po drodze wezmę jeszcze Madzik :-D
Margo dziewczyny udostępniły 25 odcinek.
Ja dzis zobaczyłam ok.40 minut 24
Zabiorę sie potem za niego.
P.S. Pytałaś sie naszej Torpedki o Adi?
Jeszcze nie waśnie skończyłam czytać film Vanessy... bo mnie realne życie wciągnęło i musiałam opuścić seans ;)
Ja zobaczę odcinek chyba po weekendzie, na razie nie mam czasu...
Zapytam ją o Adi, nawet dziś wyleciało mi z głowy ale zapytam ;)
Na razie koleżanka MIgusia wyjechała i mam nadzieję, że nie wróci szybko, bo nie mam czasu na wypadanie z obiegu życiowego ;)))
I patrz jest 25 odcinek a ja nie rzucam wszystkiego i nie oglądam..... oj, oj co się ze mną dzieje.... jutro mam w planach zobaczyć ten 31 odcinek.... czy będzie przełomowy...... chciałabym bardzo tylko zdaje się, że na chceniu się skończy....
"czy będzie przełomowy...... chciałabym bardzo tylko zdaje się, że na chceniu się skończy..."
Jestem tego samego zdania.
Będa się tak przymierzac do powiedzenia mu przez następne 10 odcinków.
Ja jestem w trakcie ogladania 24 odcinka.
Natchnienie przyszło,więc trzeba je wykorzystać,bo może szybko uciec.
Zycze dobrej nocy :D
Hello Siostra jak znowu przejrzałam 25 odcinek na zasadzie kilku scen.... co ja mam z tym kiralikiem ostatnio, że nie mogę jak człowiek obejrzeć cały odcinek, tylko skaczę po scenach.... no może w końcu nabiorę ochoty na całość;)))
Co do 31 odcinka ....hmmmm może tak jak pisałam właśnie do Marzenki.... niech ruszą z akcją o pół kroku.... i niech się zadzieje coś cokolwiek;)))) Do wieczora Siostra ;)))
Mnie się udało zobaczyć do końca 24.
Jakoś wytrwalam.
Kolejny zostawiam na jutro oczywiście jak chęci przyjdą.
Dziewczyny, ale piszmy w temacie Sezonu na miłość !
Przenieśmy się tam
http://www.filmweb.pl/serial/Sezon+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2014-724152/discussi on/Sezon+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+2+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+2,2718149?page=12
o, dobra dusza Umuś świeci ci latarką w tunelu ;))))
mówiłaś, że jak skończy się styczeń, to będzie ci odrobinkę lżej (choć wiem, że roboty i tak zawsze masz sporo :D)
haha właśnie styczeń się jeszcze nie skończył ;)) a taki urok początku roku....
A idź z Ayazem odkąd zakochany w Oyku musze go sprawdzać na każdym kroku ..... takie robi błędy że idzie zwariować ....... już gadałam z szefem wysyłamy go na zaległy urlop..... straty w ludziach i sprzęcie będą mniejsze..... hahahah
TY się Siostra nie śmiej.... bo wiesz kto musi zestawienia po Ayazie poprawiać .....
hahahhaha :D Rzeczywiście :D
No tak, nie dość, że sama masz teraz masę roboty, to jeszcze musisz pracować za Ayaza.
Ojej ;(((
Więc rozumiesz mnie Siostra jak ja mam po nim sprawdzać to szybciej to sama zrobię ;)))
hahah jaki był ucieszony z urlopu aż sobie brodę zgolił ;))) hahahha
Wiem, wiem, takie tylko porównanie sobie robię ;))) hahahha bo w tej brodzie to Serkan wyglądał jak taki turecki turek hahaha a nie ciacho na którego widok można popuścić ze szczęścia ;)))) ahahhaah
no wiem przecież, że porównanie sobie robisz :D
"turecki turek" - margoargo dziś masz zarąbiste teksty :D
No już się zamartwiałam, że Serek tak długo oszpeca się tą brodą ;(((((
ale ogolił się, może Ozge mu kazała ;))))))
A tak się coś rozkręciłam;))) z tymi tekstami.... wena stwórcza zadziałała ;))))
a pomyślę... kiedyś zrobię kiralik ask wersja europejska ;)))
Umuś całuje z języczkiem Defne już w 5 odcinku;))) nie będę lecieć latino bo oni już w pierwszych idą do łóżka ;)))
tak dokładnie, może w końcu Ozge znudziło się całowanie z tureckim turkiem to zmusiła Serka do zgolenia brody hahahah
Taki dwudniowy zarost był fajny , ale taka broda to już przesada.
Bravo My.
Temat o Kiraliku a My nawijamy o Ayazie :-D
MY już tradycyjnie wszędzie o wszystkim ;))) hahahha kiralik czy sezon i to Turcja i to Turcja hahahaha ;)))
leci kiralik na żywo chyba teraz.
rozumiem że nie oglądasz ;)))
1) zawalona robotą
2) poziom się bardzo obniżył kiralika
a właśnie pisze z Tobą i zerkam na piżamkę Omusia.... ale faktycznie już nie czekam z wypiekami na twarzy ani na premierę ani na przetłumaczone odcinki....
nie biały podkoszulek ale ma spodnie w kratkę .... jest tutaj zwiastun to sobie zobacz ;)))