O głupotkach i sprawach ważnych i różnych ;)))
Zakładamy kolejny wątek do zapisania ;)))
przybądźcie czym chcecie - helikopterem, limuzyną, motorem, rowerem, taczkami, bylebyście były :D
(choć Ty jak nie będziesz mogła, bo coś Ci wypadnie, to zrozumiem XD)
Siostra powinnam być, ale u mnie nigdy nic nie wiadomo, bo jak coś zaplanuję, to się okazuje, że muszę zmienić plany;)))
Na razie planuję być ;)
Rozumiem, Siostrzyczko :D
Ale gdzie skomentujemy mój film?
Proponowałabym w wątku o Sezonie.
Tematycznie.
Poza tym tam jest jeszcze dużo miejsca, a w tym tu kiralikowym za chwilę będzie tysiąc postów
tak jest Siostro ;)) komentujemy w sezonie, bo jak my tutaj się rozpędzimy to na jutro już wątek będzie zajechany..... a Madzik pisała, że tydzień nam zejdzie, a tu zostało 190 postów ;)))
Właśnie, piszemy w temacie Sezonu :D
ach, my jak się potrafimy rozpisać na forum, to speed niebezpieczna prędkość jak ten film z Sandrą Bullock XDDD
Chwilowo idę w realne życie ;)) ale może wrócę wieczorową porą jak brunet ;))) hahaha do miłego .... szykuj się do premiery makijaże, suknie , szpilki i pazurki i te sprawy ;))) a rozumiem, że Serek smoking ma już przygotowany ;)))
Mam gdzieś wysłać OZge ????
hahahhaah Serek oczywiście, że już smoking przygotowany :D
Nie, nie wysyłaj nigdzie Ozge!
Przecież ona musi być na premierze, bo gra główną rolę kobiecą !
Myślałam , że skoro ty wymyslasz odcinek to wyślesz Ozge gdzieś daleko stąd a sama będziesz na jej miejscu.
"Myślałam , że skoro ty wymyslasz odcinek to wyślesz Ozge gdzieś daleko stąd a sama będziesz na jej miejscu"
hahahahahaha padłam ;))
Margo będę jutro u Ciebie tak o 18 , bo nie wypada się spóźnić na tak ważne wydarzenie :-D
Udało sie .
Zobaczyłam 23 odcinek.
Taki sobie.
Końcowa mowa fajna.
Defne w koncu wyznała miłośc Omerowi.
Jednak wkurzyła mnie stwierdzeniem,ze we wszystkim ma jej wierzyc,bo wszystko co robi ,to robi w dobrej wierze.
Ależ ona naiwna.
Nie dziwie sie Umusiowi ,ze stracił do niej cierpliwośc,bo ilez tak mozna.
To by było na tyle co mam do powiedzenia na temat tego odcinka :D
Hello Siostra ;)))
To ciekawe, że my jako kobiety nie bronimy Defne , tylko współczujemy Omerowi, nie podoba nam się to co ona mówi.
Nowe otwarcie powinno być takie.... Defne wyznaje całą prawdę Umusiowi .... a on się zastanawia, czy po tym może jej jeszcze zaufać.... bo jak dla mnie tu jest istota problemu..... ale Turcy to dziwny naród.... bez wyjaśnień Umuś ma ufać Defne nawet jak dostaje od Szogunka i pozostałych tak, że ledwo żyje..... hahhaha ciekawa teoria zaufania i miłości....
No to teraz Siostra czas na 24..... ja obejrzałam tylko parę scen i dalej nie mam kiedy oglądać.... a tu 25 puka do drzwi....
Hey ,hi ,hello siostro
"ale Turcy to dziwny naród.... bez wyjaśnień Umuś ma ufać Defne nawet jak dostaje od Szogunka i pozostałych tak, że ledwo żyje..... hahhaha ciekawa teoria zaufania i miłości...."
Otóż to.
Tak samo powiedział Omer Defne.
Tym razem solidarnośc jajników się nie sprawdza.
Biedny Omer.
Ja się wezmę dziś popołudniu za 24.
Tylko nie wiem czy zdąże ,bo o 19 : 10 musze wszystko rzucic i byc na premierze Vanessy :D
oj jeszcze długo będziemy gdybać na głupotą Turków i głupotą Defne.... taki serial....
Ja może obejrzę po weekendzie 24 cały, najważniejsze scenki obejrzałam, tak samo pewnie zrobię jutro z 25 odcinkiem, też obejrzę najważniejsze scenki i tyle....
No tak na premierę nie wypada się spóźnić ;))) Mam nadzieję, że mnie uda się być ;)))
Hej a tu crack naszej Pani Prezes EinPerAng ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=b9bAqtXLILg
no rewelka ten crack ;))
a wiesz, że crack Pani Prezes z Korisiem w fioletach i teletubisiami robi między narodową karierę... bo na stronach Vk go wstawili i same pozytywne komentarze pisali... hahaha Zdolna ta Pani Prezes, a MonikaVeronika też fajne filmiki robi ;)
Tak widziałam :D
Zdolne.
Marnuja się nam dziewczyny.
Jedna pisze scenariusz ,inne kreca filmiki.
One zrobiłyby taki serial,ze Turcy mogliby im buty czyścić.
Oj od Dziewczyn i nas też to Turcy powinni się uczyć jak zrobić fajny serial i go nie spieprzyć ;)
Dokładnie.
Taki cykl " Jak zrobic dobry serial i go nie spieprzyc " odcinków byłoby na cały rok ha ha
Musimy wydać w formie broszury .... instrukcję Turkom jak powinni robić seriale, przetłumaczymy na turecki i im wyślemy niech się uczą ;)))
zobaczymy po premierze Vanessy - przetłumaczymy im na angielski bo przecież znają i niech się uczą co widzki - europejki chcą oglądać ;)))
Raczej będę jeśli znajdzie się dla mnie miejsce w helikopterze ;)
I załatwcie nam pilota Fatiha bo tylko z nim będziemy bezpieczne. W końcu wyszedł cało z podwójnego wypadku ;))))
Miejsce na pewno jest w końcu całą ekipą miałyśmy przefasonować facjatę Szogunka.... ale po tym co nam fundują w tych odcinkach Kiralika to mi nawet nerw na niego przeszedł hahahhaha ;)))
A w 30 - tym wygląda Szogunek niczego sobie ..... mrrr czysty seks ;)))
Tylko z Fatihem lecimy raz ciastko tureckie niczego sobie, 2 skoro wyszedł z wypadków cało, to bardziej doświadczony jest i możemy być spokojne ;))) tylko, żeby się nam Fatih czegoś nie wystraszył bo przyśpieszy tak , że zamiast na premierze u Vanessy wylądujemy na biegunie północnym ;))) hahha sorry głupawka
Oczywiscie Madzik dla Ciebie tez miejsce się znajdzie.
Mam taki wieloosobowy helikopter,ze kto chętny moze leciec :D
Mam nadzieję ,ze Fatih jest wolny dziś wieczorem,bo inaczej będziecie musiały ze mna leciec.
Ubepieczenia wykupione ?
Łoczywiście ja od dawna jestem ubezpieczona , prowadzę ostatnio trochę niebezpieczny tryb życia....jakieś wypady do Stambułu co niektórym facjatę obić i latanie helikopterem więc trzeba było się ubezpieczyć ;)))
oki;)) Już wskakuję w futło ;))) hahhaha jakieś norki oczywiście sztuczne ;)) wypada wyciągnąć na tę okazję ;)))
Fryz już mam makijaż też ... szpilki w gotowości bojowej ;)))
Słoneczko przybywaj ;)
No raczej trudno się nie denerwować, ale my jesteśmy z Tobą Siostra ;))) muszkieterki filmwebowe ;))) jak się patrzy ;)))
hahaha za chwilę Słoneczko mi wypomni, że jak tylko zobaczę klatę Barisa, to mi muszkieterowanie przechodzi ;)