O głupotkach i sprawach ważnych i różnych ;)))
Zakładamy kolejny wątek do zapisania ;)))
Zdjęcie jest z chyba 24 odcinka jak Umuś rozmawia z swoim mistrzem Snadrim nad rzeką :)
Nie Mistrz Sandri. to guru Umusia , .... to szewc, który zawsze robi Umusiowi pierwszą parę butów.... Omer mieszkał i pracował u Sandriego jak stracił rodziców.... w wieku 17 lat... chociaż Turcy z datami mają wielki problem i nie wyliczysz ram czasowych.....
Sandri to najlepszy przyjaciel Umusia i jemu najbardziej ufa... w pierwszym odcinku chyba grał z nim w jakąś grę....
Też mi się podoba ;)
Ale szukam zdjęcia Umuś na motorze.... bo fajnie tam wyglądał, ale nie mogę znaleźć ;)
Wiecie co.
Postanowilam,ze jednak nie zobaczę Kiralika tylko z Wami sobie pogadam
Tu przynajmniej się dzieje cos ciekawego.
A na którym momencie jesteś w tym 23 odcinku.... czyżby las i wszyscy u połamanego Alpa????
Jestem jeszcze w domu Alpa .
Własnie sie zastanawiam kto to jest ten cały Alp
Teraz Neriman się do nich wprosiła
Skad wiedziałaś gdzie jestem?
Jakos nie potrafię iść dalej,bo powiem Ci ,ze zaczyna mnie denerwować Neriman i Koriś.
Dwoje dorosłych ludzi a zachowuja się jak dzieci.
Jak zobaczyłam ta akcje na basenie w poprzednim odcinku to miałam dość.
Pisałaś, że obejrzałaś pierwsze 30 minut a tam była akcja u Alpa.... nagle się okazuje, ze Alpa znają wszyscy hahaha ;)))
Alp to ten specjalista od wina, do którego pojechali Umuś i Defne w 22 odcinku, co się nam Defne opiła winkiem ;)
no faktycznie się nie skupiałaś bo potem była dyskusja Umusia i defne w bramie jej domu i Defne całowała Umusia ;)) tylko tak się teraz zastanawiam czy to był 22 odcinek czy 21 .... bo powiem Ci jak kiedyś znałam sceny na wyrywki, tak teraz nie oglądam po parę razy, to mi się odcinki mieszają .....
Ta scenę w winiarni i pod brama pamietam,ale zapomniałam imienia tego goscia ha ha
Oni mają takie imiona, że czasem nie idzie nadążyć ;)))
hahaha my jesteśmy świetne.... już zostało nam 220 postów do zajechania wątku ;)))) jedyne takie Szalone Siostry Filmwebowe..... i zostałyśmy w 4 na placu boju ;))) bo Paula nam zaginęła znowu, a Mistrzyni się nie odzywa....
Luknełam na ten odcinek i faktycznie to Alp.
Wszyscy go znaja ha ha
A tak się Madzik bala,ze nie damy rady a tu proszę.
80 postów w jeden dzień ha ha
No mówiłam, że wszyscy go znają ;)))
Madzik jak nas jutro zacznie czytać to będzie kląć pod nosem bo tyle komentarzy natrzaskałyśmy.... i wydaje mi się, że dziś ponad 100 na pewno, bo rano było sześćset ileś..... nie na nas naprawdę nie ma paragrafu ;)
Margo a co powiesz na takiego Omerka ?
https://img.gecce.com/2016/01/09/baris-arduc-093723KB.jpg
http://www.mustilife.com/images/upload/B2.png
Mrrrrrrrrrrrrrrr ale mi tu zapodajesz Umusia wersja za dużo potu albo oliwki hahaha .... już dziewczyny na teleforum się zastanawiały czy to pot, czy oliwka ;)))
to z odcinka 25 , czyli w piątek z napisami ;)
Dobranoc ;))) i wzajemnie tureckich snów ;)
O tak fotki rewelka i jak tu spać ;)))
Dziękuję Ci Siostro ;))) fajną mi wymyśliłaś terapię ..... hahaha ból głowy uśmierzam gołym torsem Bariskowym ;))) hahaha to jest myśl ;))) Sahane Siostra ;)))
Margo kolejny mój prezent :D
http://s22.postimg.org/4sf1ddx5d/IMG_20160126_212908.jpg
Słoneczko dziękuję Siostra za foteczki ;)))) Uśmierzacz bólu jak się patrzy ;)))
Nie ma za co :-D
Chciałaś Omera na motorze to proszę :-D
Jestem jak dobra wróżka .
Miłego dnia siostro :-D
Dziękuję Siostro ;)))
właśnie wpadłam na FB kiralikowego, ale tam są fanki niecierpliwe.... odcinek 25 będzie w piątek, a one są załamane, bo powyżej 25 nie ma tłumaczeń..... im jeszcze fascynacja nie przeszła, my podchodzimy z większym spokojem.....
A propos, ponieważ nasze Tłumaczki będą już ba bieżąco z odcinkami... Marrgott będzie tłumaczyć Cilek pewnie szybciej niż teraz....
To fajnie z tym Cilek , bo powiem Ci , że trochę świeżości się przyda.
Może ktoś się zlituje nad Adi , bo fajny serial.
Oglądałam wczoraj 57 odcinek KM i była tam ta przyjaciółka Emre ( coś na Sch)
Występuje ona również w Adi ( tak mi się wydaje ) jako Gonca.
Śpiewa tam.
Ma ładny głos.
Wcześniej się nie kaplam , bo ma inny kolor włosów.
Jednak wczoraj mnie olsnilo ha ha
No dobrze by było, żeby ktoś się zlitował nad Adim w końcu chyba jest jeszcze 10 odcinków... do przetłumaczenia?
Ja jeszcze nie widziałam odcinków KM oprócz 52 .... czekają na moją ochotę do obejrzenia..... grzecznie stoją w kolejce;)))
Tak zostało jeszcze 10 Adi , wiec nie dużo.
Może dziewczyny z teleforum , choć u nich się nie spodobał tak bardzo.
A może zapytam Marzenkę ??? ona taka torpedka a teraz będzie 30 tłumaczyć KA i ma chwilowo wolne, bo Kasjopeja tłumaczy 31 jak już będzie z napisami...
Do czego doszło tak się nam Tłumaczki rozpędziły, że już są w kiraliku na bieżąco....
Zmrużyć oczy.... bo mam małą zagwozdkę i szukam rozwiązania... może jak zrobię sobie odskocznię i zmrużę oczy to rozwiązanie się znajdzie ;)))) oby bo to jak szukanie igły w stogu siana.....
Zmrużenie oczy pomogło ;))) ha znalazłam...... jednak czasem dobrze zrobić sobie odskocznię ;)