Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 585  ocen
8,2 10 1 585
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O głupotkach i sprawach ważnych ;))) Kolejny do zapisania ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nie oglądałam, ale kojarzę serial....

sloneczkO_1

A po co? Hahaha zrobiłam to dla przyjemności i dla siebie samej. Nigdzie się nie wybieram ;)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

To fajniutko :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A jeszcze z newsów odcinka .... chyba Nihan i Serdar będą mieć dziecko ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Aha :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

OOOOOOOOO Umusiowi remont sypialni zrobili, zmienili mu łóżko ;))) hahaha co za nowości dzisiaj zapodają hahahaha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Padnę zaraz ze śmiechu już wiem po co malował Umuś ściane w kuchni na czarno hahahaa teraz to tablica do pisania hahahaa

Defne przestawia Umusiowi bibeloty po siebie ....... boże co za doniosłe rzeczy

Margoargo

czytam twoje newsy z kiralika i mam niezły ubaw ;)))) hahahaa

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Wygląda na to , że moje komentarze są lepsze niż odcinek ;)))

Margoargo

hahahhaha ;)
czarna ściana tablicą do pisania? to czym umuś na niej pisze? białą kredą?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tak dokładnie ;)))

Margoargo

hahahhahahahaha ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oho Szogunek zadziałał..... znowu coś wymyślił, żeby dowalić Omerowi....

Margoargo

szogunkowi się ciągle chce dowalać umusiowi ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Szogun nie spocznie dopóki nie wykończy Omusia.... zdaje się że zadziałał i Włoch wycofał się ze współpracy z Omerem i Sinanem

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

To nie dobrze.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Czyli zmiana jest , ale nie ta na którą czekamy.
Coś czuje , że Kiralik zostanie u mnie tymczasowo uspiony ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Cóż zobaczymy jak dziewczyny przetłumaczą , bo czasem na wyrost komentujemy, ale w umowie przełomu nie ma, znowu można powiedzieć pogodzili Defne I Omera , bo się Umusiowi życie zawodowe wali, to Defne robi za koło ratunkowe.... tylko to już było w 18 odcinku..... jasna cholera Słoneczko tankuj ten helikopter jedziemy scenarzystce zrobić lobotomie ;))

Margoargo

już koniec dziś odcinka czy jeszcze?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

chyba koniec jak zwykle reklamy, żeby potem wrzucić tylko niemą scenę i koniec boluma;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ha nawet nie zobaczyłam końcowej sceny bo mi net ścięło ;)))

Ale nie sądzę, że coś doniosłego się wydarzyło.....

jak będzie na YT to przejrzę początek .... ale mnie już dopadło zmęczenie materiału i odcinek taki sobie..... idą na wydłużenie serialu niestety to widać słychać i czuć ;)))))

Oj żebym nie była złym prorokiem, ale to będzie piękna katastrofa ;)))) już niedługo....

Margoargo

Kiralikowe Disaster

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie ;))) coraz bardziej mnie przekonują, że to będzie katastrofa ;))) podoba mi się stwierdzenie Dziewczyn z telefor .... Umuś dziś dla Defne wersja " pan lodówka "
faktycznie trzyma ją na dystans.... i chyba ten dystans jest większy niż w odcinkach 26-28 tam było więcej Umusia prowokującego Defne.... tu mamy Umusia, który z jednej strony wyrywa się do Defne, a z drugiej nie może bo ciągle myśli o tajemnicy Defne....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Galimatias :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

I to jaki .... nawet Dziewczyny z telefor tracą entuzjazm..... hmmm czyli nie tylko my podchodzimy sceptycznie do pomysłów scenarzystki ...... oj ogarnij się scenarzystko wrrrr

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Margoargo wychodź na dach- juz jestem.
Potem zabierzemy Vanesse :-D

sloneczkO_1

i przypomniała mi się piosenka Sound and Grace - o północy wejdźmy na dach ;))))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ok już biegnę ;))) poczekaj wezmę tylko jakąś łopatę ;)) chyba tylko tak przestawimy myslenie tej scenarzystki ;)))

Margoargo

pożycz łopatę od Oyku ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

E coś Ty za mały kaliber na tę scenarzystkę ;)))

Margoargo

to urwij łyżkę od koparki ;))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak to zdecydowanie ten kaliber ;))))

Dobra Siostra zawijam kiecę i lecę w objęcia księcia snu i do mojego łóżeczka i Jasia pierzoka ;)))

Dobranoc Siostra ;)))) nutellowego Serkana na noc ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No chyba tak :-D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Będę za 5 minut :-D

sloneczkO_1

bądź ;)))

Margoargo

Przez następne 5 odcinków Defne będzie się rozpakowywać i urządzać w domu Omera. Jeju,po co to wszystko?Jak Omer się dowie to i tak ją wyrzuci :D
Jeśli się dowie,bo zaczynam w to wątpić haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello Siostra ;)))
Defne poprzestawiała pod siebie u Umusia w ciągu kilku scen ;)) tak, ze już jest po sprawie.... Mnie tylko zastanawia po co ona się do niego wprowadziła.... jak Marzenka obejrzy po rosyjsku to pewnie mi napisze....
Scenarzystka dumnie głosiła, ze się zrehabilituje.... może zdaniem Turków się zrehabilitowała za słaby 31 odcinek ... moim zdaniem nie.... przełomu jak nie ma tak nie ma.... owszem jest akcja firma Omera i Sinana znowu stoi nad przepaścią... za sprawą kogo??? oczywiście Deniza .... hahhaha czy to już było ??? a było w odcinkach od 17-19 .... wieje nudą bo ileż może ten Deniz razy podkładac nogę Omerowi a ten i tak się wywinie...... ale zrobione jest to po to, żeby bez ujawniania umowy znowu połączyć Umusia i Defne......... znużenie mnie dopada.... dlaczego we wczorajszym odcinku iumowie od Defne nie dowiedział się dziadek.... hahaha byłaby chociaż jakaś inna mniej przewidywalna akcja ;)))

Margoargo

Hello :)
Chociaż nie oglądam odcinków to się wypowiem :)))
Defne się wprowadziła do Umusia,żeby oboje mogli udawać,że są szczęśliwą parą i wszystko jest super,pięknie,ładnie. A potem jak znowu ich skłócą,Defne wyleci z jego domu tak szybko jak się do niego przeniosła. Będzie kolejna akcja rozpierducha,gdyż Turcy uwielbiają dramę. Taka moja teoria :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Witaj siostro :D

Zgadzam się z Tobą w 1000 %.
Drama musi byc.

Mnie się juz nawet nie chce o tym gadac.

sloneczkO_1

Cześć słoneczko,co słychać ? :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Jakos leci .

Byłam na zakupach.
Teraz będe jeśc obiad

A u Ciebie?

sloneczkO_1

Nudy. Właśnie skończyłam sobotnią kawkę i tak sobie siedzę.
Smacznego życzę w takim razie.
U mnie obiad jeszcze w lesie

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja mam obiad od wczoraj , więc wystarczy podgrzać.

Dziękuję :D

Na chwilę zmykam.
Będe poźniej.
Narazie.

Miłego dnia :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello;))) oj nerwa macie na Kiralik coraz większego.... ponoć Johnny przetłumaczył sceny z których wynika dlaczego wprowadziła się Defne do Omera.... pewnie spojrzę później ...

No niestety Turcy to szczęście , drama, szczęście, dram i tak do bólu....
Mnie najbardziej boli w kiraliku brak dynamizmu i akcji i takiej bomby po tych odcinkach.... co z tego, że może dla Turków wojna Omer - Deniz i problemy firmowe Omusia to bomba, dla nas już nie .... bo to już było....

I jeszcze jedno rating kiralikowi spadł są na 2 miejscu ale, do Karagula prawie o 1 mln w dół.... hahaha czy myśmy o tym już nie mówiły..
Zmykam Dziewczyny kurować się dalej, bo coś mnie przeziębienie męczy .... wpadłam tylko na chwilę..... poodpoczywam . to może szybciej mi przejdzie;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Kuruj się kochana i wracaj do Nas szybko :D

My powinnysmy otworzyc salon wróżb ha ha

sloneczkO_1

Zaraz wyciągnę magiczną kulę i zajrze w przyszłość haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tak salon wróżb trzeba koniecznie założyć ;)) My Siostry naczelne wróżki filmwebu zwłaszcza w temacie : seriale tureckie ;)))

Co do odcinka widziałam ostatnią scenę 32 odcinka... Firma ZNOWU pod ścianą..... napisałam dużymi literami, bo mnie już to nudzi.... Najpierw pół odcinka twierdzili, że maja jeszcze kontrakt na 4 miesiące, potem w ostatniej scenie Sinan mówi Omerowi, że dzwonili z Włoch ... Baggino sprzedał firmę i kontrakt już od teraz nie ma....

I teraz moje wróżby..... albo firmę Baggino przejął Deniz Szogunek..... albo ojczym Defne i oto wchodzi nowy wątek.... mamusia Defne jej mężuś i relacje matka córka a między tym OMuś hahahah

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja chyba podpowiadam scenarzystce :))))

Margoargo

Jeśli jej podpowiadasz to podpowiedz,żeby kończyła już ten serial haha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No tego to nie usłyszy.

Wiesz jak to jest : Tego co ludzie maja słyszeć ,nie usłyszą , a tego czego nie powinni to usłyszą w mig