PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Panel Sióstr nr 11

ocenił(a) serial na 5

Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Marg gratuluję wątku ;))) tytuł sahane ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A dziękuję bardzo :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

=hahaha Madzik zrobiła KABOOOM swojemu wątkowi ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nawet chyba nie zauważyła :D hahaha

Marg_

A zebyś wiedziala,że nie zauważyłam haha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Gratuluje, wykończenia wątku :D

Marg_

Sama go założyłam i sama se go zakończyłam hahaha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha Siostra założyłaś wątek i go wykończyłaś BRAWO TY :))))

Margoargo

Brawo ja :-)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

no zdolna dziołcha jesteś :D

Marg_

Nie zaprzeczę :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Bravo, brawo :)))) biedne nasze Siostry poszły spac a tu po wątku hahahaha;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No sen ważna rzecz :D mają czego żałować :P

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha dokładnie..... kiedyś tutaj było tak, że Madzik się nie załapała na koniec wątka.... i ja wymyśliłam hasło dla Madzik...." patrzę piątek. gdzie ten wątek ".... my jesteśmy niemożliwe, jak mamy wenę z nami nie znasz dnia ani godziny hahahhaa;)))

Margoargo

Kiedy to było?nie pamiętam

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Oj Kobieto jakieś 3 tysiące postów temu ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

to zdecydowanie dawno temu :D
no moze kiedys sie wprawie takie pisanie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Spoko , spoko wprawisz się.... widzisz my tutaj spotykamy się jak na kawie w knajpie.... zamiast gadać piszemy hahahha a jak już nabierzemy wiatru w żagle to ciężko nas zatrzymać.... Siostra dasz radę ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jakbyśmy się spotkały na kawie to cały dzień Nasz.

Gadałybyśmy jak katarynki ,jedna przez drugą ha ha

A gdzie podziała się Nasza siostra Vanessa?

Margoargo

Bijemy rekordy Guinessa

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

heh, ale jest nawet dobrze, nikt nam tytułu nie zabierze :D bo kto się z nami równać może

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A nie wiem, Guiness powinien się zawstydzić ;)))) jesteśmy lepsze ;)))

Margoargo

Środek nocy a My plotkujemy w najlepsze no nie moge hahah

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Bo my takie nocne marki jesteśmy,przynajmniej dziś :D

Marg_

Jakie macie plany na weekend? Bo ja raczej zadnych,mam zamiar sie wyleczyć :-)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja raczej w domu, bo ta moja poparzona reka mnie wykonczyc chce... Niby jutro jakaś impreza,ale pewnie spędzę go z wami :D

Marg_

To dobrze. Siostry na forum zawsze mile widziane

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A ja jutro..... wróć..... dziś będę gonić z kosiarką po trawnikach ...... ahhahaha trzeba się zrelaksować... a wieczorem może 3 odcinki KPA hahahaha turecczyzna rządzi :))) zrobię sobie weekend turecki.... bo mam jeszcze do obejrzenia iliski 10 odcinek, skończyć cilek kokusu 10 odcinek i może zobaczę 46 kiralik hahahha ale mam plany ;)))

Margoargo

Plany ambitne trzeba przyznać :-)
Ja nadrobię GF a potem się zobaczy

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha a jak my jesteśmy najlepsze ;))) nas się sen nie ima hahahha ;)))

Margoargo

Ja jednak pójdę się zdrzemnąć,choroba mi żyć nie daje.
Do zobaczenia jutro,a raczej do dziś.papa

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dobrze Siostra idź odpoczywać:))) dobranoc ;)))
ja też pewnie będę robic przymiarkę przyszłym zwłokom bo dziś trochę rzeczy trzeba ogarnąć...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

też się zbiorę, bo nie wiem co mi dziś wymyślą :D
dobranoc :)
kolorowych i tureckich snów :)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dobranoc;))))
Do zaś ;)))

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Nocą porą co nieco o 47 odcinku kiralika...... widziałam na YT większość scen przewinęłam....
hahaha mówcie mi prorok..... pisałam tutaj, że jeszcze nie wszyscy wiedzą o wynajmie..... dziś dowiedział się Sukru.... hahahha czyli zostaje nam babcia, Esra, dziadek, Yasemin no i Deniz..... hahahhaa a na końcu Omer dowie się do baby z targu.... to już przewidywałyśmy..... a teraz skrót odcinka w paru punktach...
1. Omer z karetka pędził do mistrza Sandriego.... czyli to nie Defne...
2. odcinek zaczął się od snu Defne.... gdzie ona i Omer stają na nadbrzeżu Defne się tłumaczy z wynajmu a potem chce zatrzymać Omera potyka się i wpada do Bosforu.... a OMer stoi i patrzy....
3 Nerinam zwinęła list od Fikret Omusiowi, a Necemu zobaczył go w torebce Nerinam i oddał Szukru....
4. Sesja zdjęciowa, Koriś obraził modelkę, wywiązała się sprzeczka między Yasemin, Koraeyem,Sinanem.... i oczywiście kto ratuje zdjęcia,..... kuru kiz czyli Defne.... Omuś jak to zwykle ma radar i cały czas szuka wzrokiem Defne....i poprosił Defne o wybaczenie w sprawie domu, a potem w czasie sescji znikli w przyczepie..... hmm widz turecki miał się domyślić, że był sex pogodzeniowy....
5. Deniz dopiął swego wywalił Feyral z redaktora i stanowisko dostała nasza psycholka Sude....tylko chyba się Deniz przejechał, bo Sude nie chce tańczyć tak jak on zagra i już się poprztykali.... tak sądzę... i koniec moich marzeń o miłosnych zagrywkach willanów....
6. Oczywiście mania wielkości psycholki Sude musi być zaspokojona i dokopała Omusiowi, bo chyba nie umieści zdjeć z sesji w tym magazynie.... cóż poczuła się mega ważna..... co za debilka....
7. Sude chyba potrakowała z buta Korisa i Neriman zamiast go bronić dodała swoje 3 grosze..... na pół odcinka mieliśmy skłóconych wielkich przyjaciół Nero i Korisa, ale wszystko co dobre szybko się kończy..... popieprzone dialogi przyjaciół Koriś i Nero będą dręczyć me uszy.... bo już pod koniec odcinka się pogodzili.....
8. Sinan chyba próbował coś wskórać u Sude, ale łoczyśicie.... ta debilka musi się poczuć ważna.... co za rozpieszczony bachor....- do końca nie widziałam tej rozmowy Sinan- Sude - Necme.... ale tak wnioskuję.... tu mnie raczej Meric nie zawiedzie za cienka w uszach jest.
9. W związku z chorobą mistrza... Omuś w ramach odreagowania stresu pracował w warsztacie mistrza..... i nawet tam spał....
10 No i nareszcie doczekaliśmy się urodzin Defne..... oprócz życzęń od rodziny i pracowników passionis Defne spodziewała się prezentu od Omera....od rana a tu pracownicy z przentami, kurier z garnakami dla Defne a prezentu czy niespodzianki dla Defo ni widu ni słychu....
11. Nawet Iso myśał, że Omer nie wie o urodzinach Defne....a Omer do Iso, że on wie.... i oto Omuś zrobił buty dla Defne - tak się domyślam, bo wychodził z pudełkiem z warsztatu.... potem pojechał do domu się przebrać, a później swoim maserati ubranym w balony podjechał po dom Defne .... złożył jej życzenia , Defne się przebrała i odjechali.... na pytanie Defne gdzie jadą OMer odpowiedział supriz- czyli niespodzianka.... i mamy koniec odcinka.....
a teraz gdzie Omer zabrał Defne..... ahhahaha zabrał ją w miejsce, o którym wcześniej opowiadał Serdar... to były takie urodziny które wydaje mi się Defne źle wspomina i Omer pewnie będzie chciał jej to wynagrodzić..... hahahhaha Siostry co Wam to przypomina.... bo mi słynne rozdanie dyplomów z sezonu na miłość..... a może to tylko moja wyobraźnia.... Dziewczyny przetłumaczą to się dowiemy, czy miałam rację czy nie........

No i znowu elabiś walnięty czy ja się oduczę..... chyba nie.... taki oto mamy odcinek kiralika.... zwiastuny były lepsze.... drama rozeszła się po kościach.....Dziewczyny witamy II sezon kiralik ask.... i czas na zakłady ile odcinków pociągną...... ja obstawiam, że może 5 w porywach 10.....
Ps. Co do II sezonu KA nie mam potwierdzonych informacji to tylko moje domysły.... na jakże rozwleczoną akcję kiralika hahahaa;))
i już na koniec...... ciekawi mnie rating..... czy Turcy dali się nabrać na tę kaszanę.... Meric.... już dziś do południa będzie wiadomo...
Dobra kończę już, bo mnie zabijecie za tyle czytania......

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

A nie rozwinęłam wątka listu... wychodzi na to, że Szukru przeczytał list, Omer miał go w rękach ale nie otworzył.... Szukru przyniósł go Defne i ponoć Nihan zjadła ten list....ale nie widziałam, więc nie wiem.... hahaha czyli na razie, że Omer się dowie o wynajmie to marzenie ściętej głowy ;))))

Margoargo

Uśmiałam się z Twojego elabusia. Brawo TY

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

dziękuję za elaborat.
Jest genialny :D

Przeczytałam go z radością.
Wszystko juz wiem :)))

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dzień Dobry ;))))) witam wiosennie;)))))
Dziewczyny u mnie jak na razie pogoda cud mniód i orzeszki ;))))) miłej soboty ;)))))
Oddalam się do moich akcji ogródkowo kosiarkowych ;)))))

Miłego dnia ;))))) Do zaś ;))))

A ps. sorry za literówki w moim elaboracie jak widać 3 w nocy ..... to człowiek ciut zmęczony ;))))

Margoargo

Witaj moja droga :-)
Pogoda piękna,a ja chora,no wspaniale po prostu

madzik_867

hej hej siostry :DDDD ale Wy tu szalałyście w środku nocy :D
udanej soboty życzę :)))))))
Madzik, pociesze Cię, że u mnie też piękna pogoda a ja siedzę w książkach, ach jak cudownie... :P
trzymaj się kochana :))))

kisma

A takie szalone jesteśmy :D
Witaj :D
Zakuwasz do egzaminów??? No nie jest to fajne,ja się już całkiem odzwyczaiłam :(

madzik_867

Mariolki krejzolki :)))))))))
jam tam się czujesz siostro? :D lepiej już coś?
Nie, jeszcze nie do egzaminów, o tym nawet wolę nie myśleć :D
na zajęcia.. na ćwiczenia... dużo mam roboty, cały tydzień nic nie robiłam i się wszystkiego nazbierało... taka ze mnie studentka ech :P
spoko, jak trzeba będzie to raz dwa przyzwyczaisz się do nauki z powrotem, mówię Ci :))

kisma

Nie jest lepiej. Mój nos jest większy niż u Pinokia od tego cholernego kataru. Siły też mnie opuściły :((((
Niestety tak to jest jak się chce odpocząć i zrobić sobie przerwę,a potem tyle nauki nagle się nazbiera nie wiadomo kiedy i nie wiadomo skąd...nie znosiłam tego nigdy.

madzik_867

współczuję :((
a bierzesz coś? nic nie pomaga??
leż w łóżeczku i się relaksuj, pooglądaj tureckie ciasteczka, w końcu nabierzesz sił :))))))))
No dokładnie, też tego nie znoszę, to jest efekt odkładania wszystkiego na potem... na ostatnią chwilę... i potem człowiek ma za swoje hehe :p

kisma

Taaa,jedyna korzyść z tego chorowania,że mogę seriale nadrobić i ciasteczka pooglądać :)
Coś tam biorę ale niezbyt mi pomaga. Nie wiem ile jeszcze tabletek muszę w siebie wrzucić,żeby zaczęło działać. Do lekarza narazie nie idę,bo na zwolnienie też nie mogę iść za bardzo.

madzik_867

haha to chyba jedyny plus tego wszystkiego :P
hmm.. różnie bywa z tymi tabletkami.. nie jestem ich zwolennikiem ;p mi zawsze pomagają te proszki co się zalewa gorącą wodą, może spróbuj, powinno pomóc :)))
No ale chora do pracy nie pójdziesz co nie.

kisma

Ja tabletki biorę wtedy kiedy już naprawdę muszę...a teraz nie mam wyjścia,więc łykam. Ale jak one nie pomogą to będę próbować czegoś innego.Obym się tylko nie wykończyła do tego czasu XD

madzik_867

coś w końcu pomoże, bądźmy dobrej myśli Madzik :))))))))))))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Skąd ja to znam :) Lekarz jeszcze jak cię mogę,ale zwolnienie... To spojrzenie pracodawcy,gdy przynosisz zwolnienie, bezcenne... a za wszytko inne zapłacisz karta