Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D
Było już jak kerim ją siłą wpakowal na łódkę i powiedział że nic jej nie zrobił ale ona mu nie wierzy jeszcze.
haha pytanie czy lanie po pysku zobaczymy w czerwcu czy dopiero we wrześniu....
No zobaczymy a najgorsze jest to, że jak już się akcja rozkręci, to nasi zrobią przerwę wakacyjną.....
Fatmagul chyba nawet za 10 odcinków nie uwierzy, że Kerim jej nie zgwałcił..... ciągle powtarza, że go nienawidzi.....
A Mukkades co to za babsztyl..............
no a jak bezczelnie.... leci na Kerima..... chłop już nie wie jak ją zniechęcić.....
Może Mukkades zaliczyła by przywalenie łopatą ..... wiesz my lubimy bardzo ten gażet;))))
no właśnie wiem, i to mnie zaczyna irytować...
ja wiem, że ona ma do tego prawo i w ogóle.. ale ciężko się tego słucha i ogląda.
Mukkades to jest jedyna w swoim rodzaju, koszmarna babka
Powiem tak mam nadzieję, że się Fatmagul rozkręci.... bo na razie to taka niemota z niej, ze ciężko się ogląda..... nie wiem chyba bym wolała, żeby cały czas płakała albo się wkurzała i krzyczała z nienawiści.... a na razie jej emocje są żadne.... nie wiem czy chcieli pokazać jej bezsilność
Racja, racja...póki co to taka nijaka... niewyraźna..
potem ma nastąpić jej przemiana w silną kobietę... wiec chyba chcieli pokazać wyraźnie ten kontrast... radykalną zmianę...
już kiedyś pisałam, że serial jest piękny ale ciężko się to ogląda momentami ;ppp
który to już raz hahah :DDD
przed snem zawsze miło na coś przyjemnego popatrzeć ;D
ja zmykam, dobranoc ;))
zdrowiej nam ;))))
Hello no śliczny masz avek i jeszcze do nas macha.... fajny ten Kan...;))) ciekawe jak się rozwinie w HA.....
hejooo ;) dziękuje ;)))
a oglądałaś 1 odcinek siostro ?:)
mam nadzieję, że dobrze się rozwinie... a niech tylko spróbują s*ieprzyć tę postać :P
A jeszcze nie oglądałam , za dużo ma seriali tureckich do ogarnięcia.... KPA ma priorytet, bo mam prawie 3 odcinki do nadrobienia, ale pewnie zerknę.... jutro drugi odcinek...
aha rozumiem, każdy ma inne priorytety :D
tak jutro drugi, ale ja na żywo nie oglądam, poczekam jak wrzucą i spokojnie zerknę...lubię sobie poprzewijać to co mnie nudzi :DD
bardzo ubolewam nad tym,że nikt nie chce tego tłumaczyć ;((( zwłaszcza, że serial mnie zainteresował..
Biorę ibuprom zatoki ale na razie bez skutku.
Bedzie jednak 2 sezon,no nie wytrzymam,trzymajcie mnie bo od razu mi gorzej
Oj to niedobrze.... może teraflu zatoki byłoby lepsze....
Na razie oficjalnego potwierdzenia II sezonu KA nie ma.... ale ponoć do końca tej serii zostały 4 odcinki więc z zakończeniem wszystkiego nie wyrobią.....
Teleforum ma nadzieję na II sezon.... mnie trafia szlag tak jak Ciebie.... a jak znam Meric i tureckich widzów... to I sezon skończy się podobne jak KM .... czyli powie tak czy nie powie.... ucieknie panna młoda albo pan młody czy nie..... nosz cholera..... żadnego zaskoczenia..... e chyba będę musiała przejść na dietę bezturecką... bo geniusz Meric już mnie dobija....
Ja już się wyłączyłam, na ten drugi sezon :D Czytam co tam piszą i na jakiś stronkach które są w dla mnie zrozumianym języku. I za każdym razem podziwiam ludzi, którzy chcą II sezon...
No pewnie tak się skończy, a nóż będą chętni zobaczyć co będzie dalej :D
Choć ranking najlepszy od tygodni :D
ale jak popatrzysz na cały serial , to żal się robi, że od końca lutego nie mogą przekroczyć piątki, a najbardziej beznadziejne odcinki czyli 32, czy 34 i 35 miały lepszy rating.... jak zrobią II sezon i Meric nie wymyśli naprawdę spójnych wątków.... to KA podzieli los KM ...... 8 odcinków i do piachu.....
ja pisałam , że KM miało 8 odcinków.... a kiralik tez sądzę, że 5 i do piachu..... chociaż Turcja to dziwny kraj....
Dokładnie a może będą chętniej oglądać II sezon, bo już wiedzą, że Omer w tym o wynajmie się nie dowie.....
Można było to Turcja właśnie..... reżyserów zmieniają jak rękawiczki, a scenarzystka nie do ruszenia, a to ona najbardziej spitoliła ten serial........
trwał całe półgodziny xD
wiesz nawet było sympatycznie :D aż,się chłopcy nie skuli xD takie szybkie lufki były... i tak jakoś im w pewnym momencie nie wyszło, to nalewanie i się dwa koguciki pobiły and finał po grillu :D
haha
przynajmniej coś się działo... zawsze to jakaś atrakcja :P
to była ta impreza na którą poszłaś? ;p
Wiecie tak liczyłam,że tak po 1,5 godzinie się zwinę... bo to towarzystwo nawet z "moimi" genami nawet mnie w zabawie z kieliszkami ogrywa xD
Ale się okazało,że jednak impreza się szybciej zakończy niż się zaczeła :D
haha czyli po części wszystko poszło po Twojej myśli ? :P bo przecież chciałaś się szybko wyrwać... i proszę jak na zawołanie haha :D
Ło matko czyżby trzy szybkie dwa spacerowe i leżymy......
A nie wiedziałam, że przy grillu jeszcze bywa wirująca sztacheta.... a raczej wirująca pięść chyba była....