PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Panel Sióstr nr 11

ocenił(a) serial na 5

Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D

kisma

Było już jak kerim ją siłą wpakowal na łódkę i powiedział że nic jej nie zrobił ale ona mu nie wierzy jeszcze.

madzik_867

ojoj czyli dalej stoimy w miejscu ;p
pomału tracę cierpliwość... ;d

kisma

Ja już się nie mogę doczekać odcinków jak kerim dostanie po pysku haha. Wtedy akcja ruszy

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

haha pytanie czy lanie po pysku zobaczymy w czerwcu czy dopiero we wrześniu....

Margoargo

A widziałaś ten odc po turecku jak dostał łomot?

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a widziałam...... wtedy chyba powiedział fatmagul, że ją kocha...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Chyba we wrześniu niestety :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No zobaczymy a najgorsze jest to, że jak już się akcja rozkręci, to nasi zrobią przerwę wakacyjną.....

madzik_867

ja też na to czekam, ale co z tego jak zaraz potem zrobią przerwę ech..

ocenił(a) serial na 8
kisma

Fatmagul chyba nawet za 10 odcinków nie uwierzy, że Kerim jej nie zgwałcił..... ciągle powtarza, że go nienawidzi.....
A Mukkades co to za babsztyl..............

Margoargo

Mukkades to jest dopiero agentka. Nie ma bata na to babsko

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

no a jak bezczelnie.... leci na Kerima..... chłop już nie wie jak ją zniechęcić.....

Margoargo

Jej chyba nic nie zniechęci.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Może Mukkades zaliczyła by przywalenie łopatą ..... wiesz my lubimy bardzo ten gażet;))))

Margoargo

no właśnie wiem, i to mnie zaczyna irytować...
ja wiem, że ona ma do tego prawo i w ogóle.. ale ciężko się tego słucha i ogląda.
Mukkades to jest jedyna w swoim rodzaju, koszmarna babka

ocenił(a) serial na 8
kisma

Powiem tak mam nadzieję, że się Fatmagul rozkręci.... bo na razie to taka niemota z niej, ze ciężko się ogląda..... nie wiem chyba bym wolała, żeby cały czas płakała albo się wkurzała i krzyczała z nienawiści.... a na razie jej emocje są żadne.... nie wiem czy chcieli pokazać jej bezsilność

Margoargo

Racja, racja...póki co to taka nijaka... niewyraźna..
potem ma nastąpić jej przemiana w silną kobietę... wiec chyba chcieli pokazać wyraźnie ten kontrast... radykalną zmianę...
już kiedyś pisałam, że serial jest piękny ale ciężko się to ogląda momentami ;ppp

ocenił(a) serial na 8
kisma

Dokładnie.... dobranoc znikam ;))))

Margoargo

ojj coś szybko dziś uciekasz :P
dobranoc, kolorowych ;))))))))))))))))))

kisma

Margo nam padła po wczorajszym haha

madzik_867

no właśnie widzę :D
ale Ty się jeszcze trzymasz uf :))))))))

kisma

Przegląd scen Kerima i fatmy robie przed snem hah

madzik_867

który to już raz hahah :DDD
przed snem zawsze miło na coś przyjemnego popatrzeć ;D
ja zmykam, dobranoc ;))
zdrowiej nam ;))))

ocenił(a) serial na 8
kisma

Hello no śliczny masz avek i jeszcze do nas macha.... fajny ten Kan...;))) ciekawe jak się rozwinie w HA.....

Margoargo

hejooo ;) dziękuje ;)))
a oglądałaś 1 odcinek siostro ?:)
mam nadzieję, że dobrze się rozwinie... a niech tylko spróbują s*ieprzyć tę postać :P

ocenił(a) serial na 8
kisma

A jeszcze nie oglądałam , za dużo ma seriali tureckich do ogarnięcia.... KPA ma priorytet, bo mam prawie 3 odcinki do nadrobienia, ale pewnie zerknę.... jutro drugi odcinek...

Margoargo

aha rozumiem, każdy ma inne priorytety :D
tak jutro drugi, ale ja na żywo nie oglądam, poczekam jak wrzucą i spokojnie zerknę...lubię sobie poprzewijać to co mnie nudzi :DD
bardzo ubolewam nad tym,że nikt nie chce tego tłumaczyć ;((( zwłaszcza, że serial mnie zainteresował..

Margoargo

Biorę ibuprom zatoki ale na razie bez skutku.
Bedzie jednak 2 sezon,no nie wytrzymam,trzymajcie mnie bo od razu mi gorzej

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Oj to niedobrze.... może teraflu zatoki byłoby lepsze....

Na razie oficjalnego potwierdzenia II sezonu KA nie ma.... ale ponoć do końca tej serii zostały 4 odcinki więc z zakończeniem wszystkiego nie wyrobią.....
Teleforum ma nadzieję na II sezon.... mnie trafia szlag tak jak Ciebie.... a jak znam Meric i tureckich widzów... to I sezon skończy się podobne jak KM .... czyli powie tak czy nie powie.... ucieknie panna młoda albo pan młody czy nie..... nosz cholera..... żadnego zaskoczenia..... e chyba będę musiała przejść na dietę bezturecką... bo geniusz Meric już mnie dobija....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja już się wyłączyłam, na ten drugi sezon :D Czytam co tam piszą i na jakiś stronkach które są w dla mnie zrozumianym języku. I za każdym razem podziwiam ludzi, którzy chcą II sezon...
No pewnie tak się skończy, a nóż będą chętni zobaczyć co będzie dalej :D
Choć ranking najlepszy od tygodni :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ale jak popatrzysz na cały serial , to żal się robi, że od końca lutego nie mogą przekroczyć piątki, a najbardziej beznadziejne odcinki czyli 32, czy 34 i 35 miały lepszy rating.... jak zrobią II sezon i Meric nie wymyśli naprawdę spójnych wątków.... to KA podzieli los KM ...... 8 odcinków i do piachu.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

8 odcinkow?
Ja myśle ,że maks 5 i koniec :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ja pisałam , że KM miało 8 odcinków.... a kiralik tez sądzę, że 5 i do piachu..... chociaż Turcja to dziwny kraj....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No ich nie zrozumiesz :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie a może będą chętniej oglądać II sezon, bo już wiedzą, że Omer w tym o wynajmie się nie dowie.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Oj jak można było taki serial zepsuć :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Można było to Turcja właśnie..... reżyserów zmieniają jak rękawiczki, a scenarzystka nie do ruszenia, a to ona najbardziej spitoliła ten serial........

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Wróciłam z najkrótszego grilla w moim życiu :D

Marg_

hej hej :D
a ile trwał ? fajnie było? :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

trwał całe półgodziny xD
wiesz nawet było sympatycznie :D aż,się chłopcy nie skuli xD takie szybkie lufki były... i tak jakoś im w pewnym momencie nie wyszło, to nalewanie i się dwa koguciki pobiły and finał po grillu :D

Marg_

haha
przynajmniej coś się działo... zawsze to jakaś atrakcja :P
to była ta impreza na którą poszłaś? ;p

ocenił(a) serial na 5
kisma

Wiecie tak liczyłam,że tak po 1,5 godzinie się zwinę... bo to towarzystwo nawet z "moimi" genami nawet mnie w zabawie z kieliszkami ogrywa xD
Ale się okazało,że jednak impreza się szybciej zakończy niż się zaczeła :D

Marg_

haha czyli po części wszystko poszło po Twojej myśli ? :P bo przecież chciałaś się szybko wyrwać... i proszę jak na zawołanie haha :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

No coś w tym jest,ale wiesz wole jednak imprezy mniej krwawe :D

Marg_

haha wiadomo, nie każdy znosi dobrze takie widoki :P
chwasty wyrwane ? :DDDDDD

ocenił(a) serial na 5
kisma

Taa chwasty wyrwane :D

Mnie taka forma rozrywki nie bawi

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Znowu przygody :D

Ty to masz życie ha ha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Bo na tej wsi, to się coś dzieje :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Ło matko czyżby trzy szybkie dwa spacerowe i leżymy......
A nie wiedziałam, że przy grillu jeszcze bywa wirująca sztacheta.... a raczej wirująca pięść chyba była....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Coś w tym stylu :D

chłopcy mieli jakiś problem, zwinęłam się jak tylko próbowali ich z tego problemu rozdzielić