hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(
Gosilek przesyłam Ci info z jakiego regionu jest każda z nas :D
Vanessa - Świętokrzyskie
Margoargo, madzik_867 – Małopolska
Słoneczko – Śląsk
Gina112 – Podkarpackie (Bieszczady)
Marg_ Łódź
dzięki :D
a wiesz skąd to pamiętam?.............. zapisałam sobie w notatkach na kompie hahhhahaha :D
no pewnie hahahah :D
19 listopada – urodziny słoneczka
12 sierpnia – urodziny Margoargo
12 czerwca – urodziny Gosilek
Ty wiem, że styczeń, ale daty nie znam :D
lubię engina ;DDDDDDDDD Ty go też? :)
a GF nie mam kiedy, bo przeważnie jestem na zajęciach... a na vod.tvp ciągle mi coś zacina więc nawet nie mam jak nadrabiać i sobie odpuściłam...
I właśnie dlatego masz niekompletne dane :D I mam wrażenie,że chyba podawałam... ale może nie... ta data kiedyś nastąpiła :D i co roku jest ta sama, pomimo,iż się w roku przestępczym urodziłam :P przestępnym, oczywiście
tego nie zapisywałam, po prostu zapamiętałam :D
pisałaś latem że masz imieniny.
Spojrzałam w kalendarz, potem spytałąm czy jesteś Anna, a ty że tak :D
Ja się zawsze śmieję,że pospolite:D choć zważywszy ile nerw moją mamusie kosztowało... to można napisać wyjątkowe :D
moja sąsiadka - co ma chyba z 80 lat już, nazywała mnie nieraz Anią hahaaah :D nie wiem, co jej się ubzdurało że mam tak na imię :D
Mnie np. cały czas nazywają imieniem mamy :D Już się przyzwyczaiłam ;)
Dobrze,że mi Pelagia nie dali na imię
uwaga siostry! :D
historyczny moment,
Legia prowadzi z Realem 3:2
;)))))))))))))))
Nie ma Pepe i chyba jeszcze 3 innych to szarżują, ale pikny Ronaldo im nie popuści hehe
Jak ja nienawidzę Legii :D
Piłke lubie oglądać, ale jak Królewscy grają wiadomka, no ale jak z Ległą to nawet się nie napalałam na oglądanie, i Leszka Poznań oglądam :D
Na żużel chodzę, siatkóweczke ligę światową zawsze oglądam i to chyba tyle co by mnie ciekawiło w sporcie :D
a propos tego serialu z licealistką Hande i tej sceny jej tańca na imprezie - tak sobie dziś zamarzyłam, że szkoda że Berk nie grał tam nauczyciela hahaahah :D
hahahahah
romans licealistki i nauczyciela... oj nie wiem czy Turcy poszliby na to ahahha :D
pomysł fajny, jestem za... ciekawe czego mógłby uczyć? może wf'u?
Siostro czytasz w moich myślach :D właśnie o romans nauczyciela Berka i licealistki mi się marzył hahhahaha :D
Ewentualnie z inną nauczycielką
ja jakoś wolałabym żeby uczył innego przedmiotu :D:D
może matematyki :D
ciacho i jeszcze umysł ścisły - seksowne :D:D
hahaha, wiedziałam od razu co Ci po głowie chodzi :DDDD
eeee, nienawidzę matmy, niech to będzie jakiś inny przedmiot... może religia? :DDDDDD Berk katecheta ;)))
ale ja też nie lubię matematyki, byłam z tego przedmiotu głąbem, nic mi nie wchodziła do głowy :D
ale dzięki temu poprosiłabym go żeby mi korepetycji udzielał prywatnych hahhahah :D
............. padłam z religią i katechetą ahahahahahahahhhahhahahaha :D
Taaa Berk opowiadający swoim seksownym głosem o czystości przedmałżeńskiej i czekaniu z seksem do ślubu, a wszystkie uczennice mokro pod ławkami hahhahaha :D
Witaj w klubie,bo Ja też uwielbiam matmę .
Nawet mature zdawałam z tego przedmiotu :)))