hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(
no jasne :D
za chwilę to już całkiem wyjdę na skończoną wariatkę... :D
przyszłam z Wami posiedzieć haha ;d
Siemanko w nowym wątku.
Nilufer jest jeszcze w KPA.
Jednak nie przepadam za jej placzliwa postacią.
nowy serial w Turcji z dobrze Wam znanym, odpychającym protem :D
http://swiatseriali.interia.pl/news/news-jestes-moja-ojczyzna-dziesiec-lat-z-ani olem,nId,2298119
hahhaha brawura jak na autostradzie :D
no powiem Ci że ten odcinek wprawdzie nie był szałowy, ale trochę lepszy niż poprzedni 12 ;)
Gokce aresztowali, Kaan przyjechał ją odebrać z komisariatu, Wychodzi od komisarza, a przerażona Gokce do Kaana "ile lat dostałąm? "
Kaan - 4-letni zakaz mówienia
Gokce - Nie wytrzymam tyle! to już wolę więzienie :D
podziwiam... nie mam na tyle odwagi, żeby się za to wziąć..
ja bym jej dała dożywotni zakaz mówienia... do drewna Demira będzie jak ulał ;p
grrr....
no niestety... jesteś jakaś dziwna ale nie szaleje za tym czarującym panem :D
ahhaha Kochana witaj w klubie.... tez mi działa na nerwy .... i jaki z niego prot.... bardziej ropuch;))))
hahaha
o tak..tytuł ropucha należy do niego... ewentualnie Mete mógłby mu zagrozić i rywalizować o to miano ;)
dokładnie .... też mam nerwa na nich.... ej turki jakie wy ślepe jesteście.... takiego charyzmatycznego przystojnego Berka nie widzicie.... tylko ropuch wam w głowie.... hahahaha;)
ahhahaa Halit to ropuch ,
nasz ulubieniec melepeta to ogr od dawna wiadomo.... i jeszcze nieodłączny rekwizyt łopata hahahhaha;)))
Nie to co Nasz Enginek :)))
Jak tam nadrobilas GF ?
Kerim wylądował w więzieniu.
Fajne były scenki między nim a Fatma .
Engin ach Engin jak Cię widzę miękną mi kolana ;))))
Jeszcze nie nadrobiłam jestem na 72 odcinku wg nr polskiej i myślę, że może dziś coś obejrzę.... wkurza mnie mustafa... nawet już Erdoan, czy mukkades tak nie jak ten typek.... wrrrr
Engin ma grać w serialu ponoć razem z fahyrie - dziewczyną Buraka Ozcivita. Engin ma grać lekarza.
nie w KPA nie gra protka z cilek.
Demet ( czyli protka z Cilek) gra teraz główną rolę w Pokój 309 jej protka nazywa się Lale. Lale ma jeszcze 2 siostry Nilufer - gra ją Fatma i Nergis... te ich imiona to nazwy kwiatów- jakbyś weszła na blog wiśni, to ona tam pisała o pokoju i wyjaśniała znaczenie imion
Siemanko ;)))
Tak jest w KPA tez nilufer... a idź z nią ... syndrom sztokholmski ....
No dokładnie.
Teraz w późniejszych odcinkach jest nie do zniesienia i ślepo wierzy Fathiemu.
P.s jest kolejny odcinek :)))
wiem widziałam, ja chyba dopiero po 4 listopada zacznę w końcu nadrabiać KPA... na razie jakoś nie mam serca do turecczyzny.... wczoraj pół wieczoru oglądałam kocha nie kocha... bo tu miałam do nadrobienia tylko jeden odcinek hahahha i oglądałam chyba 4 godziny....bo w tle gadałam z Siostrami na filmwebie...