hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(
a ja cholercia nie pisałam wtedy o serialu http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif? 1292862523
spoko :D
matko jak dobrze,ze jutro piątek :D jestem zadowolona :D i nie nie przez nasz ukochany serial
moja wina też w tym jest... bo przeskoczyłam między "tematami" jak to zwykle u mnie bywa... szybciej czasem coś powiem,czy napiszę i nagle klops.... kurcze jedno z drugim się nie łączy
niestety tak, zimno jak nie wiem.... a wiecie co jest najlepsze :D moja mama schowała gdzieś moją zimową kurtkę i jej znaleźć nie można... brawa proszę :D no cóż może przez weekenda znajdę, bo zaczynam marznąć
planuje odpocząć, oczyścić umysł... takie tam wiesz generalnie nic nie planuje, bo jeśli ja coś planuje, to kończy się to tylko tym,że nic z tego nie wychodzi
A jutro będę wyglądać tak jak wyjdę http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/freezing-onion-head-emoticon.gi f?1292862504
a tak jak dotrę do pracy,czy wrócę do domu
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/frozen-onion-head-emoticon.gif? 1292862505
tak będzie mnie można kupić w promocji na dziale mrożonek :D cena też będzie promocyjna.... pewnie mnie będą chcieć oddać za darmo... ba będą dopłacać, co by im lodówek nie zajmować
promocja dnia, kup dwie porcje kolejne trzy dostaniesz gratis
dziewczyny, zmykam się ogarnąć bo jutro ciężki dzień ;p
Dobranoc ;)))
słodkich snów ;dddd
hej siostry w ten zimny dzień :D
dziś u mnie był przymrozek brrrr...
No i mamy piąteczek i Kiralika o 19, mam tylko nadzieje że poprzedni odcinek dadzą chociaż o 16 żebym go mogła oglądnąć przedcz premierowym bo tak to nie będę wiedziec o co kaman, po za 3 fragmentami które wrzucili na yt.
Miłego dnia życze ;D
Do zaś
witajcie :D to mówisz, że u Ciebie zimno? :D
a u mnie dziś piękny ciepły, słoneczny dzień :D aż miło :D
wprawdzie jest trochę chłodnego wiaterku, ale ogólnie ładna pogoda, mogłoby być tak całą jesień :D
Ale zobaczymy jak będzie wyglądać reszta dnia, bo jeszcze sporo do wieczora :D
Teraz w niedzielę 6 listopada będzie 4. rocznica mojego założenia konta na filmwebie hahaha ;)) i z tej okazji będę miała wtedy dla Was wszystkich pewną małą niespodziankę :D
Nie powiem jaką, bo nie będzie niespodzianki hahaha :D:D
do zaś :D
Siemaneczko.
U mnie zimno strasznie.
O 7 rano jak wstałam to nie wiedziałam czy już się obudziłam czy jeszcze śpię ,bo na termometrze było - 8 stopni .
Teraz troszkę słońce wyszło,ale nadal zimno.
O ho Vaneska już nie mogę się doczekać tej twojej niespodzianki :)))))
No i odcinek się zaczął :D
Zaczął się końcówką poprzedniego teraz tylko zobaczmy co zrobi Omer po tym jak Defne jemu powiedziała o swoich 3 zasadach...
i w sumie nic z tego nie wynikło, pokazali jak jedno i drugie rozmawia z kimś na przyjęciu i cieżko im jest porozmawiać o co...
Z tego co czytam na fb, to defne chce wykończyć małego iso, opowiadając mu o omuszku... biedne dziecko takie sekrety z ciocią xD
ja pierdziele nero z korisiem są w sklepie typu ikea i robią focie i odwalają jak to oni od dłuższej chwili matkoooo...