O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D
Jak zobaczyłam Elmas w pierwszym odcinku ,to wiedziałam,ze ona jest zakochana w Yigitie.
Intuicja mi podpowiadała ha ha
haha brawo dla Twojej intuicji :D
Mam taki sam kształt ust jak Elmaz :) Wolałabym inne, ale nie mam wyjścia hahaha :D
aha :D
w tym zwiastunie HA Serkana ubrali w takie dziwne spodnie, które optycznie skróciły mu nogi hahhaahaha :D
Od jutra ma lecieć na tvp 1 zamiast Tijn :D
Nie wiem czy uda mi się zobaczyc na żywo.
Jak tylko bedzie na necie to luknę :D
No dokładnie ha ha
A pamietasz jak w zeszłym roku KM leciało o 13:45.
Jakoś wtedy nie narzekałyśmy,ze tak wcześnie i tak długo leci ha ha
KM to był nasz początek z serialami tureckimi :D
byłyśmy debiutantkami w kwestii tureckich seriali hahaha :D
Hello ja tylko na chwileczkę ;)))
zwiastun fajny ;))) zdaje się, ze będziemy w czerwcu następny serial rozkminiać ;)))
no tak teleforum i analizy..... ostatnio skupienie było na stopach.... nie tylko Serkana hahahha ;)
Hello kolejna turecczyzna do ogarnięcia ;))) hahahha
ogarniemy i to ;))) dla mnie prawie kiralik się skończy w czerwcu czy I sezon czy w ogóle ;))) to będę mieć więcej czasu ;)
Do miłego zaś ;)
Tutaj drugi zwiastun HA, jeszcze śmieszniejszy niż pierwszy :D
https://www.kanald.com.tr/hayatimin-aski-web-ozel-fragmani#/55decaba61361f3740d3 8ada
wczoraj przed snem do samego późna pisałam na teleforum z dziewczynami o HA i dziś przyśnili mi się Serkan i Hande hahahaha :D że nagrywali scenę, dookoła nich kamery. Szli gdzieś pod górkę i Gokce mało się nie przewróciła, ale Demir ją przytrzymał, roześmiał się i cały czas się potem do niej uśmiechał i ona też :D
nawet urocze to było, ale byłoby bardziej urocze gdybym na miejscu Gokce była ja hahaha :D
dziś w radio reklamowali sok Tymbark i od razu pomyślałam o Umusiu i Kiralik ask hahaha :D
Merhaba ;))) No tak Vanessa i jej sny ;))) i wszystko jasne;))) hahahah ;))) ale dobrze, ze znowu zaczął Ci się Serkan śnić ;)))
No tak po tych jabłkowych scenach w kiraliku i craku Eiz reklama Tymbarku już będzie mieć tylko jedno skojarzenie ;)))
Oglądałam dziś Fatmagul :-D
Trochę mnie lektor denerwował.
Pierwszy odcinek taki sobie.
W dziwnym momencie go skończyli.
Oprócz Engina gra tam też Fatih z AY.
Hello Siostra co się to porobiło same do siebie musimy pisać ;)
Mówisz, że widziałaś odcinek Fatmagul chyba wiem ze względu na kogo :)))) hahaha chociaż tam mi się wersja Engina nie podoba w KPA jest lepsza ;)))
NIe tylko gra Burga ( Fatih z AY) gra też aktor Engin Öztürk- czyli Selim z Wspaniałego Stulecia ;)
No raczej w dziwnym momencie, przecież dla TVP odcinki są cięte...
Siemka :D
Też mi się wersja Engina nie podoba,ale wyobrażam sobie Omera i wszystko jest cacy ha ha
WS nie ogladalam,więc aktora nie znam ha ha
KPA jest 65 % .
Jest duże prawdopodobieństwo,ze będzie jutro :D
Ja oczywiście udzielam się na wątku GF .
Jeszcze tam nie nie było ha ha
Watek założyła mistrzyni :D
Zdarza się.
Nasz filmwebowy kod ha ha
Ja tez czasami nie rozumiem skrótów ha ha
Co porabiasz?
No tak te nasze kody ;))) hahaha
a co ja mogę robić ???? hahahha pracuję a za chwilę idę się naukować ;)))
Milej pracy i nauki.
U mnie strasznie zimno dziś jest.
Jakoś wiosna nie chce nadejść :D
Dzięki, a idę się pouczyć przynajmniej przewietrzę mózg od cyferek ;)))
U mnie też zimno, a górach chyba śnieg bo u mnie jak ja to mówię ostre powietrze ;)))
Kochana wiosna to była, teraz przedwiośnie a potem od razu lato ;))) zwariować można z tą pogodą;)))
A TY jak tam już się wykurowałaś czy dalej się męczysz ?
hej, margo :D
u mnie dziś zaczęło lać o 16.30 i nadal pada ;((((
biedna margo, jak nie praca, to nauka, i jeszcze seriale tureckie - nie ma letko haha :D
Hello ;) a u mnie jeszcze słońce świeci, ale zimno ;)
A taka jestem zaganiana ;))) a seriale tureckie to czysty relaks ;)))) hahahhaa
Oj masz rację nie ma letko ;)))) praca, nauka, seriale tureckie i forum oj doba powinna mieć 48 godzin ;)))
Powiedzmy ,że tak ha ha
Więcej w nim konserwantów niż prawdziwego soku z jabłek :D
to tak jak w większości napojów czy innych produktów spożywczych kupowanych w sklepie :D Pełno chemii, niestety
a Ty teraz piszesz o soku , czy o proteinach hahahah ale mam kosmate myśli ;)))