O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D
NO BA :))) bycie Siostrą filwebową do czegoś zobowiązuje ;))) więc na te smutki, na te żale walniemy po gorzale i jakimś śmisznym poście i od razu lepiej ;))))
a bo my takie fajne i śmiszne jesteśmy :D
i co z tą naszą metamorfozą u sablewskiej? załatwiasz? :D:D
A myślisz, ze Sablewska sobie z nami poradzi.... hmmmm chyba trzeba uderzyć do lepszej stylistki .... hahahaha
ale że w jakim sensie - że my jesteśmy aż tak tragicznymi przypadkami, czy że sablewska jest za słabą stylistką? czy jedno i drugie? buhahahahahahaha :D
no oczywiście, że my jesteśmy the best, to Sablewska jest za cienka w uszach dla nas ;)))
hahhaa oj tak i tak oto najlepsze Siostry walnęły ponad setkę postów w jeden wieczór BRAWO MY :))))
hahaha dokładnie, oj, mam głupawkę
dzwonię do jakiejś stylistki
- dzień dobry, czy mogłaby pani wydobyć ze mnie i mych sióstr naturalne piękno i wyeksponować je światu?
- a mata jakieś piękno w sobie?
- jakieś mamy
- spróbuję, ale cudów nie obiecuję :D
Ja tez juz w końcu uciekam.
Było ekstra.
Dawno się tak nie śmiałam.
Dziś pobilismy rekord , bo chyba jeszcze nigdy razem nie siedziałysmy do tak późna.
Dobranoc :-D
Mojej głupawki ciąg dalszy haha:
Ayaz i Oyku w końcu doczekali się drugiego dziecka. Ayaz jest przeszczęśliwy - obydwa dzieciaki są rozgadane i rozwrzeszczane po mamie, Ayaz ma w domu 3 trujące mu głowę i nie dające chwili spokoju istoty, a jeszcze w pracy też ma masę dzieci :D
Umuś i Defne też doczekali się dzieci – trojaczków, tak jak napisałaś :D
Umuś ma tak samo sielskie życie jak Ayaz – trójka gaduł po mamie Defne :D I jeszcze rozgadana, gdacząca i zakręcona sama Defne.
Umuś próbuje w pracy wypocząć i odetchnąć od nieopisanego szczęścia rodzinnego – obraca się na fotelu haha :D Rozbujany Umuś :D
Umuś poszedł z trójką rozgadanych dzieciaczków na badanie do dr Ayaza. Jedno dziecko z dmuchanym, wielkim krokodylem :D Drugie bawi się lalką Barbie, a trzecie posikało się w majtki po wypiciu zbyt dużej ilości soku Tymbark. A w gabinecie Ayaza siedzą razem z nim jego dzieci ayazowe, bo akurat nie mieli z kim zostawić. Jedno rzuciło w tatę Ayaza piłką :D
Potem Ayaz i Umuś odebrali telefony od swoich żon i zostali zalani potokiem słów i poleceń, co mają kupić i zrobić po drodze.
Po odłożeniu telefonów obydwaj znużeni spojrzeli na siebie porozumiewawczo.
U: Ech, życie……
A: Tak………
U: Nie ma letko.
A: Oj nie ma letko.
:D:D
Witajcie :-)
Powiem Wam że skonczyłam ogladac 2cz KS. Było troche dramatów,ale i sporo dobrych momentów,zaciekawiłam się :-) na pewno bede śledzić dalej. Burak oczywiście jest najmocniejszą stroną serialu i wypada naprawdę dobrze. Polecam
Jak Ci się podoba nasze wczorajsze rozkręcenie?
Opanowałaś już posty?
Bedziesz ogladac MN?
Czytałam troche postów ale jakoś nie miałam nastroju żeby sie z nich pośmiać i przeszły koło mnie tak bez echa.
MN dziś nie ogladam bo idzie Sulejman i kulisy WS,więc nic z tego
OKi ja i tak obejrzę KS ze względu właśnie na Buraka ;)))) avek w końcu zobowiązuje ;)))
Coś na lepszy dzień :D
https://www.facebook.com/curlej/videos/843813872295704/
Razem z synem bardzo to lubimy :D
Tutaj piosenka ,która Baris śpiewał z polskimi napisami :D
https://youtu.be/g7bOL7YsnjU
Właśnie przed chwilą na kanal D była przerwa reklamowa w serialu i o 21.37 puścili zwiastun Hayatimin aski :D a raczej spot reklamowy z udziałem aktorów HA.
podekscytowanie na teleforum haha ;)))
To znowu ja haha :D Piszę sama do siebie haha :D i znowu nawijam o HA hahaha ;))
Tutaj ten zwiastun z polskimi napisami :D
https://www.youtube.com/watch?v=tI9rMDfKAyA
Wg mnie wszyscy troje wypadli tu pozytywnie i zabawnie :D
Dziwi mnie, że Demir taki wyluzowany (jak Ayaz), a przecież jego postać ma być inna..... hmm...... ale może jego wyluzowanie tylko na potrzeby zwiastunu :D
Witaj :D
Fajniutkie :D
Już nie mogę się doczekać ,kiedy będzie to leciało i będzie to tłumaczone.
P.S. Ostatnio taka u Nas moda pisania sama do siebie ha ha
hej :D
na teleforum trwa dokładna analiza zwiastuna hahaha :D
dziewczyny twierdzą, że Gokce bardziej pasuje do Berka niż do Demira :D
To zdjęcie fajne, mina Berka hahahahaahhahaha http://images76.fotosik.pl/524/fb287524b5bef122med.jpg
oczywiście, że oglądałam, oglądam TzT regularnie :D
Nuir dalej ukrywa ciążę przed Yigitem, już miała mu powiedzieć, ale on dalej zachowuje się beznadziejnie w stosunku do niej i dalej ma do niej pretensje, bo nie pwoiedziała mu że pozwoliła se cyknąć kilka fotek, żałosne, sfochowany Yigit. Poza tym poszedł z Iclal na aukcję i razem się fotografowali.
Dokładnie.
Nie rozumiem jej.
Tyle cierpi przez niego ,ale dalej z nim jest.
Ze względu na Merta co?
Powiem Ci,ze jakoś nie przemówił do mnie ten serial na tyle,zeby go ogladac regularnie .
Ale chętnie porozmawiam sobie z Tobą na ten temat :D