PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Siostra ;))) super tytuł ;)

Margoargo

dziękuję :D i witam serdecznie w nowym wątku :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Piękne wykończenie wątku :)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Witaj.
Super tytuł :))

Właśnie nadrabiam sobie 2 odcinki GF :))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dobry

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ehh kocham pisac na telefonie... widze watek wykonczony... nowy watek ma swietny tytul ;)

Marg_

hej :D
widzę poprzedni wątek wreszcie zakończony :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hej podrzucam Wam najpopularniejsze pary października :)
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/15032331_624525767749963_ 8178741656646800258_n.jpg?oh=d2d78ca5916f079f7dbb484c7ca8b653&oe=58C258E7

Gosilek

dzięki :D:D

użytkownik usunięty
Gosilek

Są i proci z mojego SS. Jak miło ;))))))))) :D

Vanessa100

Witam w nowym wątku ;)

Gosilek dzięki za link. Aysegul z Poyrazem na drugim miejscu, nieźle.

jagodajulia

witaj :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

siema kochana ;)

siema :D przeżyłaś ?

użytkownik usunięty
Vanessa100

jasne, jak zawsze haha ;p
ale jestem tam zmęczona, że leżę z laptopem w łóżku :D
a Ty jak tam?

u mnie nic interesującego :D:D:D
wczoraj sobie zapodawałyśmy z margoargo memy z netu :D:D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha widziałam ten memowy szał :DDD

a tak nas naszło :D
jesteśmy ambitne, próbowałyśmy wczoraj z margo wykończyć temat, ale się nie udało wczoraj :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha nie udało się, no trudno, zdarza się najlepszym :DDD

Vanessa100

Hejo :) Kolejny wątek do zapełnienia :D Dobrze, że się nie zgubiłam :) Co słychać? JA chcę, aby teraz było jutro wieczór haha Szkoda, że tak się nie da.

jagodajulia

"JA chcę, aby teraz było jutro wieczór haha "

hahhhhahaha genialne :D::D:D:D

Vanessa100

Jutro będę mieć okropny dzień i chcę, aby już się skończył

jagodajulia

rozumiem doskonale :D
wiele razy tak miałam :D

Vanessa100

Dobrze, że nie tylko ja tak mam ;)

jagodajulia

już w tv lecą reklamy bożonarodzeniowe :D:D
pogłupieli :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha
ja dziś z biedry przyniosłam folder z ofertą świąteczną... jaja sobie robią czy co... ;o

po prostu kasa, kasa, kasa :D
święta to okazja dla handlowców :D

Vanessa100

Tak, chyba nawet od początku listopada. Zgadzam się, zdecydowanie za wcześnie. A gdy byłam w Lidlu pod koniec października to już wtedy były bożonarodzeniowe kalendarze adwentowe i słodycze... Ja nie wiem, dlaczego oni, aż tak się śpieszą.

jagodajulia

czemu się śpieszą? wiadomo - kasa, kasa, kasa :D
okazja dla handlowców :D

Vanessa100

Tak, tak wiem, ale teraz i tak ludzie nie interesują się tymi reklamami. Dopiero tak gdzieś od połowy listopada, albo w trzecim tygodniu, gdy WŚ i Zaduszki minął to człowiek zaczyna się zastanawiać nad prezentami. Chyba, że tylko ja tak mam :D

użytkownik usunięty
jagodajulia

hej :D
głowa do góry :D
mnie też jutro ciężki dzień czeka ale pocieszam się tym, że szykuje się długi weekend :DDDD

Hejo :) Też się tym pocieszam, ale chcę też, aby jutro wszystko poszło dobrze, abym na długim weekendzie nie zamartwiała się, że coś źle zrobiłam.
I czekam na mecz :D :P Nie jestem jakąś fanką piłki nożnej, ale lubię oglądać euro, czy mistrzostwa, a ostatnio nawet naszą reprezentację oglądam :D

użytkownik usunięty
jagodajulia

ooo to fajnie bo ja akurat jestem dużą fanką naszej reprezentacji i w ogóle piłki... więc meczu nie mogę się doczekać :DDDDD

Ja kiedyś to nawet nie wiedziałam kto ja się nazywa, a teraz nawet wiem, co to spalony haha i znam nawet kilkadziesiąt nazwisk piłkarzy. A masz swojego ulubionego piłkarza?

użytkownik usunięty
jagodajulia

oo proszę :D
a ja komuś mówię, że interesuje się futbolem i oglądam... to wszyscy takie wielkie oczy... no jak to tak... dziewczyna i piłka :D
ja lubię i podziwiam Kubę Błaszczykowskiego ;D a z zagranicznych to CR7 :ppp
a Ty???

Miałam koleżankę, która interesowała się sportem i się jej dziwiłam haha :P A od paru lat sama się trochę interesuję piłką nożną. Poza tym jakiś czas temu zauważyłam, że wiele dziewczyn interesuje się sportem: piłka nożna, siatkówka, skoki narciarskie.

Moja historia ze sportem zaczęła się od Fernando Torresa i on jest moim ulubionym piłkarzem ;) A z polskich to jeszcze nie mam ulubieńca. CR7 też lubię z jednej strony go podziwiam za to co osiągnął.

użytkownik usunięty
jagodajulia

teraz coraz więcej dziewczyn się interesuje... bardzo mnie to cieszy, nie jestem w tym osamotniona :D

ooo, Hiszpan :D rozumiem ;DDD

ocenił(a) serial na 5

Dołącze do Was,bo też ogladam piłkę nożną :))

Jutro sobie lukne na meczyk :))

Tak, tak :) W jednym meczu grał Fernando i CR7 i ja byłam za Torresem, a mój brat za CR7 i drużyna Torresa wygrała, a mój brat się wkurzał haha

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Mecz oooo... oglądać raczej nie będę bo to w piątek, a w piątek relacja z kiralika :)
Ale oczywiście będę zerkać na relacje na żywo.
A w poniedziałek jest towarzyski ze Słowacją albo Słowenią.

Gosilek

a z kim grają w piątek?

użytkownik usunięty
Vanessa100

z Rumunią :DDD

ocenił(a) serial na 8

Byłam tam :)

Gosilek

W Rumunii?

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No tak :D

Gosilek

Ja też byłam Rumunii :P

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Drogi w górach mają straszne :D
Ale te ich domy piękne :D
I mają lmy forwardy setki u nas takich nie ma :D

Ale więcej czasu spędziłam na Węgrzech :D

Gosilek

Ja byłam tylko na wsi i drogi były okropne, domy też nie były za piękne, ale im bliżej Constanta robiło się coraz ładniej (portowe miasteczko to i mają pieniądze) i jeden dzień w stolicy.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

ja jechałam z kumplem samochodem(pracował na dostawczaku) przez czechy, węgry i jechaliśmy do miasteczka położonego 60 km od Bukaresztu normalnie masakra :D

Gosilek

To niezła przygoda. Ja leciałam samolotem, potem autobusem, pociągiem, samochodem. Śmialiśmy się ze znajomymi, że w Rumunii chyba wszystkim środkami transportu jeździliśmy oprócz roweru haha