Zawsze coś wynajde. Oj przez tego Poyraza to nie mogę przebrnąć, stoje na 7 odcinku.
Ja chyba na 17, albo 15 odcinku. I teraz nie mam jak nadrabiać, bo na lapie nie mogę oglądać, bo pada, a na tel mogę oglądać tylko te seriale, które mają wgrane napisy. Ale mam zamiar być na bieżąco. Aczkolwiek w ten serial nie wkręciłam się tak bardzo.
hahaha może :P Nie no, to chyba nie tylko o prota chodzi w moim przypadku. To chyba nie do końca coś co lubię.
hehe ja to mam teraz nową turecką miłość jak go teraz widziałam w odcinku to och Çağatay Ulusoy
Kto to?
Mozesz zapodać zdjęcie.
Pewnie kiedyś tu było,ale wiecie lata juz nie te ha ha
Ja PK zobaczyłam tylko 2 odcinki i jakoś nie mam kiedy ruszyć dalej.
Skończyłam oglądać KPA z Enginem i chciałam zacząć cos nowego ,ale jakoś nie mogę.
Nawet Sili nie nadrabiam.
Na bieżąco jestem tylko w GF :))
A oglądałaś Icerde?
Ja nawet Sili nie zaczęłam, a GF widziałam tylko 3 odcinki i raczej na tych trzech odcinkach się skończyła moja przygoda z tym serialem.
Tylko zaczęli blokować odcinki na yt, więc jest zamknięta grupa na fb, ale jakbyś nie mogła znaleźć odcinka, gdy się zdecydujesz na oglądanie to napisz załatwię Ci go haha
Ja właśnie oglądnęłam Finał Top Szef Gwiazdy od Kuchni i wygrał Rafał Maserak należało mu się :D
Program, w którym dzieci śpiewają i oceniają ich jury. Prowadzi go Artur Orzech, a jury są m.in. Edyta Górniak, ale dzisiaj jej nie było, bo jej synek był chory i była przy nim. I w zastępstwie była Kayah.
Tyle tych programów jest, więc można nie znać. Ja też bym go nie znała, ale moja mama chciała go oglądać, bo widziała reklamę.
Też ogladam voisa.
W ostatnim odcinku Mateusz u mnie zapunktował.
Fajnie mu to wyszło.
Jednak konkurencja dla niego może być Ania Karwan.
na marginesie to wywaliłabym stamtąd śpiewających.
jest tyle programów wokalnych to niech tam idą, a oni tu przyłażą do MAm talent bo mniejsza konkurencja :D
w jury nie znoszę foremniak, co za nudziara
co do śpiewających... uważam tak samo...
a mi się wydaję bardzo sympatyczna :DDDD
co kto lubi, ja ogólnie nie lubię foremniak :D
ale musze ją pochwalić za bardzo delikatne wręcz minimalne makijaże :D
nie wiem dlaczego, jakoś nie przepadam :D tak jakoś sama nie wiem czemu
ale zdarza mi się oglądać trochę, bo jeden tv w domu, ojciec sobie włączy, to co poradzę hahahha
ale przyznaję, że niektórzy ludzie co tam się prezentują, to naprawdę utalentowani :D
Niektórzy mają naprawdę mega talent, ale niestety nie wszyscy haha I oglądam też Twoja Twarz Brzmi Znajomo.
Dokładnie.
Ja też oglądam castingi.
Nieraz sikam ze śmiechu.
Najlepsze było jak przyjechał ojciec z synem i śpiewali disco z pola a jury tańczyło.
Myślałam,ze zjade ha ha